dedera
09-03-2009, 20:40
Am zis sa ma apuc mai serios de masa musculara chiar daca mai am putintica grasime pe ici pe colo dar cred ca o dau jos prin cardio.
Am 1,78 si greutate ,oscilez intre 66 si 70.Sunt ectomorf dar daca e vorba de ingrasat nu trebuie sa ma straduiesc mult,instantaneu pun deci daca se poate sa imi spune-ti ce sa bag sau sa scot ca sa nu am adaosuri de grasime.
Planul de alimentatie e urmatorul:
06:30 -
branza,legume(ardei,castravete),piept de pui afumat,2 oua fierte.
sau lapte degresat cu fulgi de ovaz.
9:30 - 1 baton wheybar(sunt la scoala)
12:30 - 1 baton wheybar pt ca nu ajung acasa
Intre 14:30 si 15:00 Piept de pui pe gratar cu 2 cartofi fierti
sau Piept de pui cu orez brun
sau Peste cu orez brun/legume
In general ceva carne de pui/peste cu carbo complecsi
Intre orele 16:00 si 17:00 plec la sala.Imediat dupa sala iau o portie de IDEAL PROTEIN(2 cupe cu apa)
La o ora dupa ce iau shake-u,iau ultima masa care tot la fel e compusa din piept de pui/peste cu legume/orez brun sau cartofi fierti.Ultima masa e pana in ora 20:00
Ora 22:00 o portie de Ideal Protein cu lapte
Nu pot sa dau orele exacte cand mananc pentru ca am un program oribil la liceu,niciodata nu ies la aceeasi ora.
Acum vreau sa va intreb:
-e ok planul?repet nu vreau chiar deloc sa pun grasime pe mine
-sa scot cartofii din alimentatie?
Astept aici pareri cu ce sa bag/scot pt scopul meu.
Am 1,78 si greutate ,oscilez intre 66 si 70.Sunt ectomorf dar daca e vorba de ingrasat nu trebuie sa ma straduiesc mult,instantaneu pun deci daca se poate sa imi spune-ti ce sa bag sau sa scot ca sa nu am adaosuri de grasime.
Planul de alimentatie e urmatorul:
06:30 -
branza,legume(ardei,castravete),piept de pui afumat,2 oua fierte.
sau lapte degresat cu fulgi de ovaz.
9:30 - 1 baton wheybar(sunt la scoala)
12:30 - 1 baton wheybar pt ca nu ajung acasa
Intre 14:30 si 15:00 Piept de pui pe gratar cu 2 cartofi fierti
sau Piept de pui cu orez brun
sau Peste cu orez brun/legume
In general ceva carne de pui/peste cu carbo complecsi
Intre orele 16:00 si 17:00 plec la sala.Imediat dupa sala iau o portie de IDEAL PROTEIN(2 cupe cu apa)
La o ora dupa ce iau shake-u,iau ultima masa care tot la fel e compusa din piept de pui/peste cu legume/orez brun sau cartofi fierti.Ultima masa e pana in ora 20:00
Ora 22:00 o portie de Ideal Protein cu lapte
Nu pot sa dau orele exacte cand mananc pentru ca am un program oribil la liceu,niciodata nu ies la aceeasi ora.
Acum vreau sa va intreb:
-e ok planul?repet nu vreau chiar deloc sa pun grasime pe mine
-sa scot cartofii din alimentatie?
Astept aici pareri cu ce sa bag/scot pt scopul meu.