PDA

View Full Version : inima

marinescu
19-02-2004, 04:29
de fiecare data dupa ce ma trezesc si-dau sa ma intind-simt o arsura in dreptul inimii.Sa fie oare de la vreun muschi sau inima este motivul?

Dr.S.Damian
19-02-2004, 22:01
Nu pot sa spun ceva sigur, iti dai si tu seama... Probabil ca e ceva muscular. Du-te la un control.

VIOREL67
19-02-2004, 22:09
dupa aparente .....dragostea.....mama ei de chin:D

fdd
29-02-2004, 15:31
dar daca pe mine ma doare cateodata inima in timpul antrenamentului,se poate sa am probleme cu inima sau este din cauza efortului?
si daca ma ia cu ameteli tot de la inima se trage?

Dr.S.Damian
01-03-2004, 21:16
Nu am de unde sa stiu.
Ambele variante sunt posibile: reactie la efort sau o boala.
Mai probabil sa fie din cauza efortului.

VIOREL67
02-03-2004, 16:56
inima NU DOARE!

Dr.S.Damian
02-03-2004, 20:09
Si inca cum...
Ai vazut vreodata un om cu infarct de miocard? Il doare inima de ii sar ochii din cap.
Asta nu inseamna ca orice durere in dreptul inimii (pe torace) este la nivel cardiac.

VIOREL67
02-03-2004, 21:30
da !am vazut si chiar traieste pe langa mine dupa ce a suferit operatie grea si reusita(socrul meu)si cum era normal l-am intrebat ,ca sunt fricos de fire.a simtit cum il apuca(arde)zona centrala(stern stg.-dreaapta) gen gheara:)) si cand sa dus ala a fost verdictul.dar uite ca au trecut 6 ani operatia nici nu se cunoaste(cusatura de artist)regim..oha...bautura la greu..efort nu prea face ca de fel este obisnuit sa plateasca pt. efort:D
si pe mine ma "intepa inima"din tinerete si la control mi-au spus ca cica:)) am inima marita din cauza efortului si sa ma apuc de sport ca imi intra la turatie normala cand este solicitata:))
si intepaturile au disparut dar ma mai doare din cand in gand cand fac febra musculara si apas cu degetul pe pectoral(ma doare zona apasata nu degetul )si nu sunt blond:))