View Full Version : Low carbo ?
Sunt un pic nedumerit.. la o dieta keto trebuiesc sub 30carbo/zi .. eu am undeva la 82carbo , 122 proteine , 48 grasimi 1200 calorii .. vreau sa slabesc fara sa dau din masa musculara 20 ani 102kg 1.77 fac sala de la 16 ani pauze mari, prbl de sanatate.. deci sa tin keto sau nu ? si daca da .. care sunt alimentele sarace in carbo ?
jonson_f
17-03-2009, 00:27
enzo nu stiu ce sala faci tu dar parerea mea e ca ar trebui sa muncesti mai mult decat sa iti numeri ce mananci pana la ultimul gram , nu arati ca cineva care a facut sala de la 16 ani .... poti sa faci tu si pauze de 10 luni ( cum am facut eu ) tot arati cum trebuie daca sti sa te ingrijesti . mai multa munca mai putine vorbe
nu este bine ... carbo cat de poate de putin spre 0..
uite ce am mancat eu azi la keto
masa1: 20ml ulei + 15 aminoacizi
masa2: 20ml ulei + 150-200g piept de pui
masa3: 20ml ulei + 5 amino
masa4: 20ml ulei + 5oua(2galbenuse)
masa5:(dupaantr)20ml ulei + 5 amino
masa6: 20ml ulei + 150-200g piept de pui
de azi am inceput si eu keto ...doar ca imi vine sa vomit cand ingurez uleiu :(
Cristian Neagu
17-03-2009, 06:04
Nu cred ca e bine ce faci.Vei avea mari probleme cu tranzitul intestinal si cu colonul.Stomacul are nevoie de fibre vegetale si riscul de cancer la colon, nu poate fi ignorat.
Nu cred ca e bine ce faci.Vei avea mari probleme cu tranzitul intestinal si cu colonul.Stomacul are nevoie de fibre vegetale si riscul de cancer la colon, nu poate fi ignorat.
Deci sa maresc ce anume ? am si un regim daca va puteti uita la el , e mai jos la sectiunea Nutritie "Dieta endomorf" .. asteptam de la dvs niste ajustari ..
nu este bine ... carbo cat de poate de putin spre 0..
uite ce am mancat eu azi la keto
masa1: 20ml ulei + 15 aminoacizi
masa2: 20ml ulei + 150-200g piept de pui
masa3: 20ml ulei + 5 amino
masa4: 20ml ulei + 5oua(2galbenuse)
masa5:(dupaantr)20ml ulei + 5 amino
masa6: 20ml ulei + 150-200g piept de pui
de azi am inceput si eu keto ...doar ca imi vine sa vomit cand ingurez uleiu :(
nu e bine cum faci cu alimentatia asta, cred ca o sa ajungi la spital! Ce sa intamplat cu mancarea traditionala cu care ne-am facut mari toti???
de la keto am auzit probleme grave .. gen pietre la rinichi .. cam dubioas nu?
Alessandro
17-03-2009, 10:44
nu e bine cum faci cu alimentatia asta, cred ca o sa ajungi la spital! Ce sa intamplat cu mancarea traditionala cu care ne-am facut mari toti???
ce mancare traditionala, cezzz? omu vrea sa slabeasca. ce vrei sa manance? carnati, sarmale?
dar daca iau fibre alimentare de la farmacie ?? iar daca iau cate grame trebuie sa iau pe zi ? si sa nu uit duminica fac incarcare...orice contie carbo mananc...e posibil sa am probleme ?? eu o sa incerc inca 1-2 sapt fara asta sa vad care si cum e treaba , daca nu ma simt bine o sa schimb ..
Cristian Neagu
17-03-2009, 15:19
Exista un supliment de slabit p baza de fibre se numeste Fibromix.Poti sa alegi varianta light-fara zahar.
cata91muscle
17-03-2009, 15:41
eu am tinut keto, rezultate am avut dar energie la antrenamente, pofta de viata deloc...
am facut totul ca la carte, rezultatele au venit...dar nu voi mai tine keto
Incercati MD (METABOLE DIÄT)
carbo simplii doar dimineata si dupa antrenament
carbo complecsi doar inainte de antr cu greutati
in rest, doar proteina cu un gramaj mic-moderat de grasime(asta in ziua de antr cu greutati)
in zilele fara antrenament, se consuma carbo simplii doar dimineata, la celelalte mese ale zilei consumandu-se proteina+grasime
pot sa zic k ma simt foarte bine,nu am stari de ameteli si alte simptome
asigurati-va si fibrele tot la mesele cu carbo!!!
Sunt un pic nedumerit.. la o dieta keto trebuiesc sub 30carbo/zi .. eu am undeva la 82carbo , 122 proteine , 48 grasimi 1200 calorii .. vreau sa slabesc fara sa dau din masa musculara 20 ani 102kg 1.77 fac sala de la 16 ani pauze mari, prbl de sanatate.. deci sa tin keto sau nu ? si daca da .. care sunt alimentele sarace in carbo ?
Si cam ce mananci tu pe zi?Valorile astea le-am obtinut cand am calculat din intamplare ce am mancat ieri adica 10 albusuri de ou+2 galbenusuri,1l de lapte,300g branza si niste pui.La proteine am fost situat pe la 160 si ceva de g.
Asculta sfatu lu cata ,si mie imi merge bine asa ,din obisnuinta mananc asa.Decat inainte de antrenament bag carbo complecsi(eu prefer ca sursa cartoful fiert uneori dar in rest orezul brun).Dupa antrenament bag banane=)))) 1-2 banane ca mai mult nu incape,nu am stomacu lu cata:((
keto rupe rinichii.. convins de asta.. si cristian margarit a patzit-o asa parca sau nu mai stiu ce nutritionist .. deci na ..
ce mananc ? uita'te la nutritie la "Dieta endomorf"
ce mancare traditionala, cezzz? omu vrea sa slabeasca. ce vrei sa manance? carnati, sarmale?
nu amice, hai sa-ti dau cateva ex: supa de pui cu legume, mancare de cartofi cu pui, supa de pui cu galuste.... ai inteles ideea? Din punctul meu de vedere avem una din cele mai hranitoare mancaruri traditionale, sa inlocuieste preparatele cu care au crescut mari si voinici atatea generatii de oameni cu 20ml ulei si 1 piept de pui e strigator la cer
cezzz.. teoretic.. pana acum se stia doar de carne si legume.. nu calcula nimeni proteinele si carbohidratii inainte sa manance si nu erau putini subnutriti sau obezi (generalmente vorbind) .. dar practic.. ar trebuii facut un echilibru intre nutrienti.. cum au mai zis si alti nutritionisti "sa masori din ochi" ca si cum.. intreadevar, atata ulei e cam dubios .. nush .. cat mai putini carbo da` nu 30 ca la o dieta keto .. cred ca o sa iau Fibromix .. eu de exemplu n-am prea mancat legume si e clar ca am o carenta in asa ceva, trebuie sa completez cumva .. Multumesc Dl.Neagu
keto rupe rinichii.. convins de asta.. si cristian margarit a patzit-o asa parca sau nu mai stiu ce nutritionist .. deci na ..
ce mananc ? uita'te la nutritie la "Dieta endomorf"
daca bei 5-10L apa pe zi nu e o problema.
Alessandro
18-03-2009, 12:25
nu amice, hai sa-ti dau cateva ex: supa de pui cu legume, mancare de cartofi cu pui, supa de pui cu galuste.... ai inteles ideea? Din punctul meu de vedere avem una din cele mai hranitoare mancaruri traditionale, sa inlocuieste preparatele cu care au crescut mari si voinici atatea generatii de oameni cu 20ml ulei si 1 piept de pui e strigator la cer
bn amice, nu stiam ca supele sunt mancaruri traditionale romanesti si nici nu mi-a trecut prin cap ca m-as face mare cu asa ceva. oricum enzo nu vroia sa se faca mare, in niciun caz :P
daca bei 5-10L apa pe zi nu e o problema.
5-10L/zi ?c a p z i
cata91muscle
18-03-2009, 15:57
5-10L/zi ?c a p z i
da 5-10 L pe ziy e s y e s y e s
tre sa bei acesti 5-10l sau sunt lichidele totale de peste zi ?
ca de baut..
cata91muscle
18-03-2009, 17:11
trebuie sa bei atat
daca stai sa calculezi, nu e kiar asa mult
doar din 2 shakeuri pe zi ajungi pe la 1-1,5 L de apa
0,5 l dupa fiekre masa, vreo 2 l in timpul antrenamentului, cate un pahar d apa cat stai la birou....se aduna
5-10L/zi ?c a p z i
daca as sta sa calculez beau aproape 10 L sau chiar peste..
la fiecare masa beau 1 L (500ml ianinte ,500 dupa) daca am 6 mese in jur de 6 L + la antrenament 1.5-2L + dupa fiecare data cand ma duc la baie mai duc dupa la bucatarie si mai beau 250-500ml :) , intr`o dieta hidratarea este foarte importanta.
eu nu am timp sa beau atat =))))) cand stau la cursuri de la 8 la 8 imi vine sa trag palme ca n-am cum sa plec din facultatea aia.. singura optiune fiind sa vin cu o sticla de 2L dupa mine si sandvisuri la pachet.. vara poti sa te tii de treaba cu totu ca nu ai ce face (in cazul in care nu muncesti sau nu esti la practica cum o sa fiu vara asta) ... aiurea :))
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.