View Full Version : Sfat sa castig masa musculara
Salut, pe scurt despre mine ... 1.85 , 55 de kg, nu am nici o boala, anemie .. lipsa calciu ... mi-am facut analize .. toti doctorii mi-au spus ca am arderile rapide si nu asimilez ... de 2 sapt ma duc la sala insa nu am luat nimic , m-am dus ca sa ma obisnuiesc cat de cat, sa trec peste febra musculara ... acum .. am nevoie de un sfat ... ce sa iau sa pot sa cresc in masa ?
multumesc
parerea mea .. citeste postul despre Sistemul Piramidal .. conteaza ce mananci oricat de rapide ai avea tu arderile :) plus suplimente .. din cate am citit , Animal Pak pare a fi bun .. sau Mass Forte + Fosfocreatina
jonson_f
17-03-2009, 21:07
4-5 mese pe zi bogate in lapte , branza , oua , piept de pui , somn decent + un program bun si cresti , poti sa bagi si prafuri in tine daca vrei calea mai usoara ....efectele secundare vor fi pa masura . multi zic ca nu au nimic dar efecte secundare sunt de la cele mai mici gen : "gaze" , transpiratie abundenta , cosurii , acnee ; pana la cele mai severe depinde de organism / pt mine cei care iau suplimente sunt niste lenesi care aleg calea mai usoara:)
Alessandro
17-03-2009, 21:25
parerea mea .. citeste postul despre Sistemul Piramidal .. conteaza ce mananci oricat de rapide ai avea tu arderile :) plus suplimente .. din cate am citit , Animal Pak pare a fi bun .. sau Mass Forte + Fosfocreatina
Animal Pack SI (nu sau, ca nu au nimic in comun cele 3 produse) MF si fosfo.
4-5 mese pe zi bogate in lapte , branza , oua , piept de pui , somn decent + un program bun si cresti , poti sa bagi si prafuri in tine daca vrei calea mai usoara ....efectele secundare vor fi pa masura . multi zic ca nu au nimic dar efecte secundare sunt de la cele mai mici gen : "gaze" , transpiratie abundenta , cosurii , acnee ; pana la cele mai severe depinde de organism / pt mine cei care iau suplimente sunt niste lenesi care aleg calea mai usoara:)
Nu ai absolut niciun fundament stiintific sa-ti susti aceaste afirmatii. Suplimentele sunt facute sa suplimenteze alimentatia individului, nu sa o inlocuiasca, nu sa faca minuni; si inca un lucru asa pt experienta ta de viata putina care o ai, NU exista cale usoara! Intreaba orice om care a trait adanc viata (nu cat a trait, ci cum a trait) si iti va spune, ca nu exista scurtaturi. Vei intelege, nu neaparat de la mine sau de la altii, timpul te va invata asta.
jonson_f
17-03-2009, 21:44
eu am zis ce am avut de zis , putin imi pasa daca sunteti de acord sau nu cine a intrat in contact cu suplimente stie ce vorbesc sau se prefac ca totul e ok , hel macar eu am dat un sfat userului care a facut topicul tu faci offtopic .
cata91muscle
17-03-2009, 21:45
c o n f u
Andyrocks
17-03-2009, 22:16
Jonson F!Una sunt suplimentele nutritive si alta sunt steroizii,mai documenteaza-te si invata nu vorbi aiurea,de la steroizi faci acnee si ce mai zici tu pe acolo;)!Cat despre tine Andyman nu te lua dupa el.Incearca niste mass forte creatin-r de la redis si niste fosfo creatina ar trebui sa iei 5 kg in greutate intr-o saptamana eu asa am pus:)
Alessandro
17-03-2009, 22:26
ce sa faca? 5 kg intr-o sapt? :|
cata91muscle
17-03-2009, 22:26
eu am facut si fara suplimente...big deal, tot la fel a mers antr
cand nu am bani de suplimente bag tot ce prind in mancare de calitate
gainere nu iau k pt geneticul meu nu sunt bune si pun grasime
gaze faci si de la anumite mancaruri, sa fim seriosi...
si acnee(cosuri)....cati ani avem? 15-21.....perioada de pubertate...nu cred k exista cineva de pe aici care sa nu fi facut acnee la varsta asta
fac colegii mei care nu practica niciun sport mai mult decat fac eu...acneea se face si din alte cauze, nu numai din cauza alimentatiei, pubertatii, steroizi....un ex ar fi boala "nespalarii"
jonson_f
17-03-2009, 22:40
hai sa lasam posturile inutile si sa ajutam omu :)
Salut, pe scurt despre mine ... 1.85 , 55 de kg, nu am nici o boala, anemie .. lipsa calciu ... mi-am facut analize .. toti doctorii mi-au spus ca am arderile rapide si nu asimilez ... de 2 sapt ma duc la sala insa nu am luat nimic , m-am dus ca sa ma obisnuiesc cat de cat, sa trec peste febra musculara ... acum .. am nevoie de un sfat ... ce sa iau sa pot sa cresc in masa ?
multumesc
sa mananci 3 mese mari fiecare compusa din felu1, felu2 si desert, iar in perioada dintre mese sa mananci alune,miere sau un supliment gen gfx sau gain fast. Cu alte cuvinte sa bagi ca spartu in tine:cool:
ok , multumesc.. ma intereseaza mai mult suplimente .. de mancat mananc ...
baga si un complex de vitamine si minerale gen daily formula sau vitamax. ia doar 1 pastila la 2 zile sau eventual o pastila in ziua cu antrenamentul pt a evita o posibila supradoza de vitamine liposolubile.
daca vrei suplimente poti sa incerci gain fast, mega mass, gfx8.
daca ai resurse, poti sa mai bagi si un izolat proteic din zer.
oricum, dupa cum ti au mai spus si altii, baza e mancarea calitativa (5-6 mese in cazul tau extrem) si apoi inca 2-3 shake-uri pt a ajunge la 3000-3500kcal pe zi.
bafta !
BogdanMM
18-03-2009, 13:08
pt mine cei ca tine sunt lenesi intelectual
jonson. 1 cutie de lapte + 1 pastile de vitamax = 1 shake proteic.Cam asta e in conceptul meu.
Ai luat pana acum un supliment alimentar si ai ajuns cumva in spital? Nu mai vorbiti fara cunostinta de cauza.
Gazele intestinale sunt provocate de anumite mancaruri, dulciuri. Daca tu nu ai avut gaze pana acum, sincer iti spun asa cum au spus-o si medici renumiti "viziteaza medicul, ai o problema".Cosuri , acnee?? de varsta pubertatii ai auzit?!
"Vai nu face genuflexiuni si presa pentru ca o sa ramai scund"
Uite cum sta treaba eu aveam 1.54 cand m-am apucat de sala, am luat pauze mari, acum fac iar de 8 luni si am 1.89 , iar genuflexiunile sunt boala mea.
Hai sa o lasa-m balta si dai un sfat bun si inteligent decat sa ii introduci tu unei persoane concepte despre anumite lucruri si asta din cauza ca tu nu ai avut ocazia sa faci ceva sau ai fost impiedicat. Cu asta am incheiat.
Salut
jonson_f
18-03-2009, 18:19
esti complet pe langa , nu iti place conceptul meu anti prafuri putin imi pasa !zic ce vreau , se numeste dreptul libera de exprimare , nu trebuie sa imi dai detali despre ce faci tu putin imi pasa , ps mai baga piept il ai cam micut
eu cred ca tu nu iei suplimente ca nu te lasa parintii sau ceva de genul si esti invidios pe cei care iau si care vor sa ia.bafta
Cristian Neagu
18-03-2009, 18:50
Fiecare are dreptul la o opinie.Fiecare e liber sa si-o argumenteze si sa exemplifice cu rezultatele proprii.Eu am facut culturism p vremea lu ceasca 4 ani fara suplimente si nu treceam de 73-74kg decit gras.
In poza de la avatar aveam 100-102kg evident luaind suplimente.
vad ca aici ai deschis un theard http://www.topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?t=11505 inseamna ca ai luat.de ce nu mai ei?
jonson_f
18-03-2009, 19:09
boris ala era facut cand eram la inceput ( acum am alta gandire ) , in legatura cu ce ai zis tu sunt independent nu depind de parintii ca tine am un venit lunar frumusel fara sa lucrez si ma doare fix in pix de ce zici tu , urmatoru care are o problema cu atitudinea mea anti prafuri sa zica ce il doare in pm , NU mai postati aiurea! va chinuie talentu dati pm .
boris ala era facut cand eram la inceput , in legatura cu ce ai zis tu sunt independent nu depind de parinti ca tine am un venit lunar frumusel fara sa lucrez si ma doare fix in pix de ce zici tu
bravo sa fi sanatos y e s
BogdanMM
18-03-2009, 21:41
care ati mai fost injurat pe privat de ``marele`` jonson f.. cel care ``train like a freak`` .. si nu foloseste ``prafuri`` ... cel care vad ca se intretine fara sa munceasca..si care se satura fara sa manance .. probabil n-are iq ul mai mare decat cea mai mare talpa a celui mai inalt user de pe acest forum :))) .... daca doar pe mine m-a ales ...ii multumesc oficial ca si-a facut timp pt a ma lumina...
Ps: jonsoane ... sunt pline salile de ``aia`` ca tine .. care intreaba mirati `` doar cu atat faci biceps?`` .. si nedumeriti raman in umbra neintelgand tainele acestui sport :)))) ..
cata91muscle
18-03-2009, 21:44
care ati mai fost injurat pe privat de ``marele`` jonson f.. cel care ``train like a freak`` .. si nu foloseste ``prafuri`` ... cel care vad ca se intretine fara sa munceasca..si care se satura fara sa manance .. probabil n-are iq ul mai mare decat cea mai mare talpa a celui mai inalt user de pe acest forum :))) .... daca doar pe mine m-a ales ...ii multumesc oficial ca si-a facut timp pt a ma lumina...
Ps: jonsoane ... sunt pline salile de ``aia`` ca tine .. care intreaba mirati `` doar cu atat faci biceps?`` .. si nedumeriti raman in umbra neintelgand tainele acestui sport :)))) ..
Prezent:D:D
BogdanMM
18-03-2009, 21:49
nu pot sa cred.. doar atat?... la cat testosteron ii produce corpul trebuie sa poata mai mult ... mai asteptam ...
jonson_f
18-03-2009, 22:24
cine vrea vorbe dulci dati pm, ps cata e om bun retrag cuvintele , ontopic pentru masa musculara > la sala cand lucrezi pui mai multe greutati chiar daca faci repetari mai putine
Cristian Neagu
19-03-2009, 07:05
O sa fac curat pe aici si offtopicul va fi sters.
uff ... cum ramane cu mine ? sfaturi .. suplimente ...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.