View Full Version : pareri Keto
Buna seara!
Cei care ati tinut dieta keto scrieti aici parerile voastre,eventual regimul.
Cum v-ati simtit dupa,daca ati avut probleme de sanatate etc :D
personal n-am tinut dar am auzit cum s-a lasat cu pietre la rinichi dupa o dieta keto.. la fel am auzit cum ca asta s-a intampla din cauza ca n-a baut 5-10l de apa gen pe zi .. asteapta si alte raspunsuri :)
Sa vedem ce mai zice lumea!
salut ,am intrat in a 3a saptamana de keto..pot sa zic ca ma simt f bine. la sala am energie am si pompare chiar daca sunt pe 0 carbo. am dat 4kg, am crescut in forta cu 2-3 repetari la fiecare exercitiu iar ca masa musculara par mai maricel asta probabil datorita noilor forme pe care le`a capatat muschiul.
iar cu pietre la rinichi daca bei peste 4L de apa pe zi nu o sa ai probleme.
Ps: la inceput o sa iti fie mai greu si cu energia si cu nevoia disperata de carbo..eu mi`o potolesc cu cate o sticla de Cola zer0 (chaiar daca nu e buna) 1-2pe sapt . in special miercuri pe la jumate saptamani si sambata cand corpul parca nu mai are rabdare 1 zi pana sa manance carbo de sa se dea pe spate.
Ps2: La antremanet nu am bagat la intensitate maxima si nici cardio nu fac. de sapt viitoare o sa bag cardio si superserii cu pauze scurte sa vad ce o sa iasa.
Cristian Neagu
01-04-2009, 07:36
Eu beam 7-8l/zi.Pietre la riniki faci daca ai o predispozitie genetica.Mai periculos mi se pare pt colon, daca nu maninci fibre (care evident au carbo).Problemele nu apar dupa 3 sapt ci dupa citeva luni.Eficienta este excelenta.
Alex Popescu
01-04-2009, 11:34
mie mi-a mers bine cu keto desi am avut unele dureri de cap. periodic dadeam corpului cate un "bonus" dulce cum ar fi 1-2 prune. asta ma ajuta sa merg mai departe. slabesc intre 10-15 kg inainte de nationale cu acest tip de dieta. o prefer inaintea dietelor clasice datorita faptului ca imi mentin forta, rezistenta si masa musculara.
cu colonul nu cred ca am inca probleme deoarece iau fibre de la farmacie zice 3tab./zi la fiecare masa iar eu iau cate 2la masa + ca imi fac omleta bag si ceapa verde care este o sursa buna de carbo la keto alaturi de varza si alte cateva legume.
cata91muscle
01-04-2009, 15:17
cu colonul nu cred ca am inca probleme deoarece iau fibre de la farmacie zice 3tab./zi la fiecare masa iar eu iau cate 2la masa + ca imi fac omleta bag si ceapa verde care este o sursa buna de carbo la keto alaturi de varza si alte cateva legume.
cum se numesc fibrele pe care le iei si cati carbo au?
cum se numesc fibrele pe care le iei si cati carbo au?
nu scrie decat
compozitie: chlorella pulbere (Chorella pyrenoidosa pulvis ) 0.100g/cp ; tarate de grau pulbere 0.200g/cp; excipienti.
le`am luat din farmacie.. si se numesc FIBRE dr. Ionut Moraru de la PRO-natura.
cata91muscle
02-04-2009, 13:19
ok mersi;)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.