PDA

View Full Version : Firme de suplimente

Crash Overdrive
24-03-2009, 19:50
Ce firme de suplimente serioase cunoasteti ? Ma refer la cele unde se poate face comanda online ! Ce-mi recomandati pentru cresterea in masa musculara? sa fie o combinatie 2-3 suplimente ori un singur supliment, dar vreau ceva care sa dea rezultate; mentionez ca am 179 cm si 67 de kg. Ma scuzati, pentru unii poate fi o intrebare banala, dar nu stiu ce sa iau si cum sa iau, sunt incepator si nu pot avea incredere in toate site-urile. Multumesc Anticpat!

Alessandro
24-03-2009, 22:18
nu-ti spune nimeni, ca luam ban toti apoi:))

Crash Overdrive
25-03-2009, 13:09
Imi cer scuze staff-ului forumului pentru acest topic, nu am stiut ca este forum REDIS.Inca odata imi cer scuze, nu o se mai repete, sunt nou pe aici si nu stiam.

erik
25-03-2009, 14:36
Daca tot ai descoperit asta, poti incerca suplimentele Redis. Cu siguranta nu sunt "varful de lance" al suplimentelor, dar au un raport calitate/pret foarte bun, multi sportivi de succes le-au folosit. Pentru masa musculara incearca un gainer: Nutrifort, Mixforte sau Mass Forte Creatin, alaturi de un concentrat proteic: Super Protein, Ideal Protein, etc.

Alex Popescu
25-03-2009, 15:42
Redis nu produce. Redis ambaleaza sau face combinatiile de nutrienti. nutrientii folositi de Redis sunt fabricati insa de firme cunoscute si recunoscute pentru calitate. asa cum spunea si erik in postul anterior, faptul ca sportivii consacrati folosesc Redis este inca o carte de vizita pentru aceste suplimente. folosite cum trebuie, cu siguranta isi fac treaba foarte bine.

Lorand
22-04-2009, 01:59
nu-ti spune nimeni, ca luam ban toti apoi:))
mnda...am avut norocu` :)