opuin
24-03-2009, 21:32
Am 176 cm 80 kg ,22 ani si sunt endomorf.
Vroiam sa intreb daca e bine ce suplimente iau si ce manac
7:00 1/2 cana cu ovaz
+ 4 albusuri
250 ml lapte
1 felie paine (uneori)
somon 40 gr (uneori )
Conjugated linoleic acid (CLA) Weider 2 pastile
Fibre alimentare 2 pastile (Wallmark)
cu 1/2 ora - 40min inainte de antrenament Animal Pack
12:00-14:00 antrenament
-dupa antrenament Shake cu :CFM whey protein + creatina + HMB + glutamina (toate Weider) + 400 ml lapte 1,5% grasime
-sauna de 3 reprize pe sapt (10 min/repriza)
15:00 orez
piept pui 200 gr
Fibre alimentare 2 pastile(Wallmark)
19:00 orez/fasole/mazare/broccoli/salata de varza alba(una din ele)
carne (nu conteaza doar sa fie slaba )
CLA 2 pastile
22:00 milk & egg de la universal 2 portii + 250 ml lapte 1.5% grasime inainte de culcare
ma antrenez de 4 ori pe saptamana cu greutati + cardio(alerg seara 3500-4000 m in 20 -30 min de 2- 3 ori pe sapt in jurul blocului )
- lucrez picioare de 2 ori /spt
Sunt endomrf,deci incerc sa restrictionez tesutul adipos.Am avut 87kg dar am slabit la 78,5 kg (acum 80kg cu creatina) cu un meniu de iaurt si broccoli + iaurt si alergari(4 ori pe sapt).
Ma intereseaza:
-dimineata o alternativa la meniu(prefer sa nu bag milk&egg dumineata doar mancare),tinta a fost de 3 gr de prot/kg corp
- consider shake-ul dupa sala ca pe o masa,ca sa obtin 5 mese ,gresesc?
-alte sugestii de suplimente cu raport pret/calitate(am mers de 3 ani pe Weider/Scitec si am avut rezultate) sau ceva in plus,dar nu ceva de genul tribulus.
-ma gandeam la Animal Nitro, dar cred ca depasesc dozele de amino acizi normale.Acum un an mi s-a intarit areola dreapta.Luam amino 2700(6 bucati) Universal si Soy 80 protein + creatina +Hmb(Scitec) + Glutamina.Stiu ca proteina din soia ridica nivelul de estrogen rezultand cred ca in cazul meu putina ginocomastie.
-Animal Pack-ul e mai eficient la mic dejun sau cum il i-au acum?
Thanks
Vroiam sa intreb daca e bine ce suplimente iau si ce manac
7:00 1/2 cana cu ovaz
+ 4 albusuri
250 ml lapte
1 felie paine (uneori)
somon 40 gr (uneori )
Conjugated linoleic acid (CLA) Weider 2 pastile
Fibre alimentare 2 pastile (Wallmark)
cu 1/2 ora - 40min inainte de antrenament Animal Pack
12:00-14:00 antrenament
-dupa antrenament Shake cu :CFM whey protein + creatina + HMB + glutamina (toate Weider) + 400 ml lapte 1,5% grasime
-sauna de 3 reprize pe sapt (10 min/repriza)
15:00 orez
piept pui 200 gr
Fibre alimentare 2 pastile(Wallmark)
19:00 orez/fasole/mazare/broccoli/salata de varza alba(una din ele)
carne (nu conteaza doar sa fie slaba )
CLA 2 pastile
22:00 milk & egg de la universal 2 portii + 250 ml lapte 1.5% grasime inainte de culcare
ma antrenez de 4 ori pe saptamana cu greutati + cardio(alerg seara 3500-4000 m in 20 -30 min de 2- 3 ori pe sapt in jurul blocului )
- lucrez picioare de 2 ori /spt
Sunt endomrf,deci incerc sa restrictionez tesutul adipos.Am avut 87kg dar am slabit la 78,5 kg (acum 80kg cu creatina) cu un meniu de iaurt si broccoli + iaurt si alergari(4 ori pe sapt).
Ma intereseaza:
-dimineata o alternativa la meniu(prefer sa nu bag milk&egg dumineata doar mancare),tinta a fost de 3 gr de prot/kg corp
- consider shake-ul dupa sala ca pe o masa,ca sa obtin 5 mese ,gresesc?
-alte sugestii de suplimente cu raport pret/calitate(am mers de 3 ani pe Weider/Scitec si am avut rezultate) sau ceva in plus,dar nu ceva de genul tribulus.
-ma gandeam la Animal Nitro, dar cred ca depasesc dozele de amino acizi normale.Acum un an mi s-a intarit areola dreapta.Luam amino 2700(6 bucati) Universal si Soy 80 protein + creatina +Hmb(Scitec) + Glutamina.Stiu ca proteina din soia ridica nivelul de estrogen rezultand cred ca in cazul meu putina ginocomastie.
-Animal Pack-ul e mai eficient la mic dejun sau cum il i-au acum?
Thanks