R3aL2008
28-03-2009, 20:41
Salut, ma numesc dan, am 18 ani, 1,85 si 100 kg ! Pot spune ca`s intre tipul somatic mezomorf si endomorf !Ma ingras cam usor daca mamanc multe mancaruri grase/ dulciuri, structura osoasa medie spre mare, depun masa musculara destul de usor, slabesc cam greu ! Deocamdata scopul meu este sa slabesc pana la aproximativ 87 Kg ... de vreo 3 luni fac sala cu program de slabire si am dat jos 5 kg ... Programul meu :
In fiecare zi 2 aparate de slabit(stepper si banda) care le fac la inceputul antrenamentului respectiv la sfarsit
1) Piept - 3,4 aparate ; fiecare serie a cate 20 repetari cu greutati reduse
2) Spate - 5 aparate ; fiecare serie a cate 20 repetari cu greutati reduse
3)Brate - (biceps 3 aparate) ( triceps 3 aparate ) ; fiecare serie a cate 20 repetari cu greutati reduse
4) umeri 3-4 aparate ; trapez 1 tip de exercitiu
5) picioare 3-4 aparate...
-la banda respectiv steper fac intre 15-30 min si interschimb aparatele in fiecare zi, adica daca azi am inceput cu banda, maine incep cu stepper`u;
-folosesc greutati usoare care sa-mi permita cel putin 20 repetari
pauze mici intre serii (aprox. 1 min)
-aparatele care le fac cred ca nu are rost sa vi le spun... ca doar se stiu...exercitiile le schimb din 3 in 3 saptamani;
Acum cu mancatul !
Dimineata pe la 7-8:
un bol de cereale cu lapte sau 1 L lapte
La scoala pe la 11-12 : 2 mere (sau alte fructe ) , grau,porumb,orez expandat...
Dupa masa : gratar din piept de pui cu piuree, castraveti, niste fructe (portocale, banane)
Dupa sala : ori gratar, supe , oua... depinde
-dulciurile le-am lasat de tot .. mai rar cand mamanc cv dulce...
-nu beau sucuri gen coca cola... pline de chimicale...
Cam atat !Astept sfaturile voastre... ce ar trebui sa schimb ? Poate ma ajuta Domnul Doctor :)
In fiecare zi 2 aparate de slabit(stepper si banda) care le fac la inceputul antrenamentului respectiv la sfarsit
1) Piept - 3,4 aparate ; fiecare serie a cate 20 repetari cu greutati reduse
2) Spate - 5 aparate ; fiecare serie a cate 20 repetari cu greutati reduse
3)Brate - (biceps 3 aparate) ( triceps 3 aparate ) ; fiecare serie a cate 20 repetari cu greutati reduse
4) umeri 3-4 aparate ; trapez 1 tip de exercitiu
5) picioare 3-4 aparate...
-la banda respectiv steper fac intre 15-30 min si interschimb aparatele in fiecare zi, adica daca azi am inceput cu banda, maine incep cu stepper`u;
-folosesc greutati usoare care sa-mi permita cel putin 20 repetari
pauze mici intre serii (aprox. 1 min)
-aparatele care le fac cred ca nu are rost sa vi le spun... ca doar se stiu...exercitiile le schimb din 3 in 3 saptamani;
Acum cu mancatul !
Dimineata pe la 7-8:
un bol de cereale cu lapte sau 1 L lapte
La scoala pe la 11-12 : 2 mere (sau alte fructe ) , grau,porumb,orez expandat...
Dupa masa : gratar din piept de pui cu piuree, castraveti, niste fructe (portocale, banane)
Dupa sala : ori gratar, supe , oua... depinde
-dulciurile le-am lasat de tot .. mai rar cand mamanc cv dulce...
-nu beau sucuri gen coca cola... pline de chimicale...
Cam atat !Astept sfaturile voastre... ce ar trebui sa schimb ? Poate ma ajuta Domnul Doctor :)