PDA

View Full Version : Abdomen

Paul88
28-03-2009, 19:49
Salut .. as dori si eu niste exerciti abdominale .. deja merg de doua luni la sala si avansez destul de bn .. dar abdomenu e acelas ca inainte .. multimes anticipat !

marcel
28-03-2009, 19:53
ridicari de trunchi de pe plan inclinat ,ridicari de picioare ,crunch sau aplecari de trunchi la helcometru

Oantza
28-03-2009, 21:59
Sunt atatea thread-uri deschise pe aceasta tema.

Dai un search.

MariusBoss
29-03-2009, 12:34
Am auzit multi care intreaba de asta.facti oameni buni abdomene pana "crapati" si aveti grija la alimentatie mai ales daca vreti sa va dati jos "acei" colacei de pe abdomen.ar trebui sa eliminati si fainoasele si nu numai.Citeste pe forum ca s-a scris mult!Bafta!

AirDany
29-03-2009, 12:43
Am auzit multi care intreaba de asta.facti oameni buni abdomene pana "crapati" si aveti grija la alimentatie mai ales daca vreti sa va dati jos "acei" colacei de pe abdomen.ar trebui sa eliminati si fainoasele si nu numai.Citeste pe forum ca s-a scris mult!Bafta!
Te-ai gandit ca poate nu vrea sa slabeasca, ci sa-si formeze patratele/cubulete? Daca a spus ca avanseaza, dar abdomenul e acelasi inseamna ca nu s-a dezvoltat.

@Paul88 : incearca ridicari de trunchi si tine 1-2 discuri pe piept.

Paul88
29-03-2009, 14:39
Da , doresc sa imi formez patratele .. o sa incerc dany .. multumesc
Dar pentru al forma ar trebui sa lucrez o singura data pe saptamana sau de mai multe ori ?

AirDany
29-03-2009, 14:42
Da , doresc sa imi formez patratele .. o sa incerc dany .. multumesc
Dar pentru al forma ar trebui sa lucrez o singura data pe saptamana sau de mai multe ori ?
Incearca initial sa-l lucrezi ca pe orice muschi adica o singura data pe saptamana. Daca nu merge sau sunt rezultate nesatisfacatoare, poti incerca si de doua ori...

Oantza
29-03-2009, 14:45
Asa cum bicepsul este o grupa importanta pentru toti, asa este si abdomenul.
Trebuie tratat ca orice alta grupa musculara, poti doar sa ti cont de faptul ca abdomenul suporta mai mult efort de obicei.

Sustin ce a spus Dani. Bafta