View Full Version : Program de definire
As vre sa ma definesc (sa slabesc) si nu pre stiu ce sa mananc fainoase nam voie dulciuri nam voie, deci sa mananc?As sami recomandati o dieta cu trei mese pe zi pt ca altfel nu pot, mananc dimineata cam pe la sapte si ceva inainte sa merg la scoala sau pe la 8,9 la scoala, a doua masa ar putea fi cam pe la 1 sau 2 cu o ora doua inainte de sala, la care ajung pe la 2 sau 3 si ceva, pt ca de la scoala merg direct la sala, si scoala si sala sunt in oras iar eu stau destul de departe si nu pot veni acasa si dupa asta sa merg la sala , si a treia masa ar putea fi pe la veo 6 sau 7? Va rog sami recomandati ceva, daca se poate fara carbo, ceva de genu Keto.Din 5 aprile, pana atunci am abonament, ma las de sala pana la sfarsitul luni si vreo sa tin o dieta si sa alerg seara, pt ca daca tin dieta nare rost sa merg la sala.
poti citi despre keto .. si cum sa zici ca daca tii dieta nu are rost sa mergi la sala... chiar din contra:) sala+dieta+cardio = slabire/definire 100%
Ma las de sala celputin 2 saptamani pt ca eu daca nu mananc carbohidrati nu ma simpt prea bine, ma simt slabit slabit, nam incercat niciodata sa nu mananc carbohidrati mai mmult de vreo 2-3 zile am vazut ca mi rau si "gata", dar poate dupa mai mult timp ma obisnuiesc si no sami fie rau si o sa merg la sala,si nu cred ca as rezista la sala de forta,dar cred ca am scris mai sus ca o sa alerg in fiecare zi si o sa merg si cu bicicleta, astea cred ca is cardio, si pe langa asta pot sa fac si acasa exerciti cum ar fi: flotari, genuflexiuni,abdomene si altele, doar cu greutatea corpului, deci o sa tin dieta+cardio(alergare si bicicleta)+sala(antrenament cu propria greutate acasa), eu cred ca asa e mai bine,pt ca eu tre sa slabesc de fapt, am 86kg si doar 1.70. Ce zici e ok?
Cristian Neagu
02-04-2009, 06:34
Poti minca carbo si sa slabesti.Eu consum cantit maricele de urzici, tarhon, loboda, salata verde+ceapa verde, ridichi, castravete, ardei gras si slabesc.
Corect.Carbo nu trebuie neaaparat sa ii iei din ciocolata,patiserie,pizza.Carbo se gasesc in legumele enumerate de dl neagu,in fructe.
Si eu sunt la fel,daca scad carbo complet nu numai ca abia ajung acasa dar nici nu prea slabesc.Daca mananc carbo moderat si din sursele care trebuie hopa slabesc.Asta am observat-o de fiecare data cand mai faceam un exces.Ai mare grija ca unii carbo ingrasa mai rau ca altii ,spre exemplu eu am o dependenta de fulgi de porumb.Daca mananc peste limita nu ma ingras cu toate ca au destui carbo(80g pe 100g fulgi) INSA daca mananc sa zicem o ciocolata + cola si acopar nr de calorii/carbo luati din fulgi hopa e perfect vizibil.
ok deci pot sa mananc fructe si legume, ce mai pot sa mananc ca sa slabesc, fainoase nam voie, dulciuri la fel, dar carne cred ca pot nu sa mananc, nu?si mai ce, ca chiar nu mai stiu ce!
Cristian Neagu
03-04-2009, 07:54
Albus de ou, carne slaba : curcan , peste, pui ,vita.Ciuperci coapte sau fierte, branza slaba.FARA ZAHAR.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.