PDA

View Full Version : Tribulus

thales
07-04-2009, 18:15
Tribulus Terrestris este un stimulent ce creste nivelul de testosteron liber prin producerea hormonului luteinizant (LH). Din acest motiv, Tribulus a fost folosit înca din antichitate pentru probleme sexuale, cum ar fi cresterea fertilitãtii si îmbunatatirea performantelor sexuale. Datoritã nivelului crescut de testosteron liber, Tribulus s-a dovedit a fi un supliment foarte bun pentru sportivii ce doresc o crestere în masã muscularã si fortã pe cale 100% naturalã.

Eu am aproape 16 ani...dacă iau o cutie (60 caps.) ce şanse am să îmi crească şi mie "podoaba" şi părul pe corp....mulţi care sunt de vârsta mea sunt mamut pe lângă mine, mă simt ca un copil de cls a V-a. Nu de alta, dar începe vara, mai la ştrand...m-aş mândri şi eu o liniuţă de păr pe abdomen şi puţin şi sub braţ:D Alceva ce îmi recomandaţi ?h e l p

ps: nu fac sală din cauza scoliozei...

CATAlyder
26-04-2009, 15:27
u vrei sa iei tribulus sati creasca parul si podoaba =)) :))....nu stiu ce sa zic..dc iti treb liniuta p abdomen ?? fiecare e ok..km ai fost sa fii :)

cristi!!
18-05-2009, 22:31
Tribulus Terrestris este un stimulent ce creste nivelul de testosteron liber prin producerea hormonului luteinizant (LH). Din acest motiv, Tribulus a fost folosit înca din antichitate pentru probleme sexuale, cum ar fi cresterea fertilitătii si îmbunatatirea performantelor sexuale. Datorită nivelului crescut de testosteron liber, Tribulus s-a dovedit a fi un supliment foarte bun pentru sportivii ce doresc o crestere în masă musculară si fortă pe cale 100% naturală.

Eu am aproape 16 ani...dacă iau o cutie (60 caps.) ce şanse am să îmi crească şi mie "podoaba" şi părul pe corp....mulţi care sunt de vârsta mea sunt mamut pe lângă mine, mă simt ca un copil de cls a V-a. Nu de alta, dar începe vara, mai la ştrand...m-aş mândri şi eu o liniuţă de păr pe abdomen şi puţin şi sub braţ:D Alceva ce îmi recomandaţi ?h e l p

ps: nu fac sală din cauza scoliozei...

Eu nu stiu cum sa scap de par:|Si tu vrei sa iti creascac a p z i c a p z i

thales
18-05-2009, 22:33
Eu nu stiu cum sa scap de par:|Si tu vrei sa iti creascac a p z i c a p z i

vroiam h a h a h a h a :D

Annkutsa
18-05-2009, 23:22
aoloo in loc sa te simti bine ca numai stai sa te epilezi =)))) tu vrei sa ai ;)))

Nanu_ionut
18-05-2009, 23:35
Tribulusul te poate ajuta la dezvoltarea organelor genitale si a 'parului' .. Insa nu cred ca te va ajuta prea mult in rest, la varsta asta secretia ta de testo e maxima.

Enzo
19-05-2009, 09:18
efecte secundare tribulus ? am un prieten care ia si el zice ca n-are nimic dar nu prea cred :)) adica da randament tribulus-ul dar nu simte nimic

rikimaru
29-06-2009, 17:41
Nu are efecte secundare din cate m am documentat.Dar nici nu prea isi face efectul la 16 ani.

CRISTIANU
29-06-2009, 18:38
am vrut si eu sa iau si m-am documentat mai mult, am intrebat pe cei care folosesc deja si in concluzi am renuntat la idee
1- trebuie sa ai peste 25-30 ani k sa functioneze
la varsta ta nivelul te testosteron nu e maxim e abea la inceput la fel si ca cel de estrogen si acum cum acesta e un stimulator si nu un izolator.. sa nu ai surprize;)
daca nu ai par acuma pe corp e posibil sa nu ai nici mai incolo... ai rabdare putin;)

rikimaru
30-06-2009, 22:34
Eu am luat si nu am simtit nimic.

Alex Popescu
30-06-2009, 23:42
aoloo in loc sa te simti bine ca numai stai sa te epilezi =)))) tu vrei sa ai ;)))

mmmmmmmmmmm......ce spui tu acolo? nu iti place blanitza?