PDA

View Full Version : Castigare in greutate

water
11-04-2009, 23:27
Salut! As vrea sa stiu cum as putea castiga in greutate cam 2 kg in 1-2 luni.Mentionez ca nu iau toate porcariile de suplimente care sa imi atace ficatul,iau doar vitamine.Fac polo de performanta si merg la sala de 2-3 ori pe saptamana.

crackytzy
11-04-2009, 23:46
Salut! As vrea sa stiu cum as putea castiga in greutate cam 2 kg in 1-2 luni.Mentionez ca nu iau toate porcariile de suplimente care sa imi atace ficatul,iau doar vitamine.Fac polo de performanta si merg la sala de 2-3 ori pe saptamana.
1 masa cum te trezesti impreuna cu 1 pastila de vitamina
dupa 2 ore inca o masa
la ora 1 alta masa
4 alta masa
7 alta masa
10 alta masa+ vitamine
min 9 ore de somn / seara si daca poti si la pranz 1 ora :)
Si vei creste in greutate

water
11-04-2009, 23:57
Daca as avea mai mult timp liber ar fi super.Eu ma scol dim la ora 5.30 pt ca am antrenament la 7 la bazin.Pe urma vin acasa mananc(a doua masa) si plec la scoala.La scoala mananc niste sandwiciuri si un fruct.Dupa scoala merg la antrenament si ajung acasa la 10(si mananc 3 oua cu niste carnaciori.Ma culc pe la 11-11.30...Asta e programul meu.

crackytzy
11-04-2009, 23:59
Daca as avea mai mult timp liber ar fi super.Eu ma scol dim la ora 5.30 pt ca am antrenament la 7 la bazin.Pe urma vin acasa mananc(a doua masa) si plec la scoala.La scoala mananc niste sandwiciuri si un fruct.Dupa scoala merg la antrenament si ajung acasa la 10(si mananc 3 oua cu niste carnaciori.Ma culc pe la 11-11.30...Asta e programul meu.
eee..pentru oameni din astia sau inventat MRP( inlocuitoar de masa) ...dar ziceai ca nu vrei sa bagi prostii..:|..oricum nu sunt prostii ci te ajuta..il poti cara cu tine in rucsac..si cand iesi de la antremant in 2 minute l-ai baut si ii ca si cum ai fi luat o masa...un MyoMax..ar fi super .sau GFX.... totul e la alegerea ta :)

water
12-04-2009, 00:06
M-am gandit sa iau niste batoane proteice,dar dupa cum am spus imi este cam teama sa iau,mai multa lume mi-a spus ca e mai bine sa nu iau.Akm am 1.70 si 60 kg.

crackytzy
12-04-2009, 00:15
M-am gandit sa iau niste batoane proteice,dar dupa cum am spus imi este cam teama sa iau,mai multa lume mi-a spus ca e mai bine sa nu iau.Akm am 1.70 si 60 kg.
...batoanele alea nu au nimic...sunt care se vand si in scoli..deci iti dai seama ca ministerul sanatatii nu ar accepta asa ceva... au scos cipsurile si sucurile si au lasat batoane proteice...sunt bune poti sa iei cu incredere

cata91muscle
12-04-2009, 10:04

TE TEMI DE NIMIC!!
multa lume e proasta in ziua de azi, nu stie sa deosebeasca suplimentele de steroizi
ce va sperie la un supliment carbo-proteic nu pot sa stiu
si maicamia ia proteina din canepa de la redis sau din soia ca tine post si manancand de post n-are de unde sa-si ia necesaru de proteine si e foarte bine

water
12-04-2009, 12:14
Multumesc pentru sfaturi.

Cristian Neagu
13-04-2009, 08:53

Am si eu o intrebare: daca tu te antrenezi greu la polo, cu mult efort peste nivelul unui om normal, cum ai vrea sa reziste organismul si sa se mai si dezvolte mancand normal?