View Full Version : probleme cu imbracamintea
bn13kgula
12-04-2009, 23:46
Sunt curios cati dintre voi au probleme cu imbracamintea . Pe mine unu ma terorizeaza coapsele care au "explodat" in ultima vreme si miau ramas mici aproape toti pantalonii :(
Scufi Groparu
13-04-2009, 08:25
Chiar ieri am avut aceasta problema.
La umeri si antebrat eu am probleme :D
mie nu`mi incap gambele in blugi =))
bn13kgula
13-04-2009, 10:16
latricouri/bluze mai e cum mai e.... chiar daca au inceput sa-mi vina toate mulate (ceea ce nu vroiam) asta e mai merge, insa blugii...
BogdanMM
13-04-2009, 10:43
Sunt curios cati dintre voi au probleme cu imbracamintea . Pe mine unu ma terorizeaza coapsele care au "explodat" in ultima vreme si miau ramas mici aproape toti pantalonii :(
idem .... ma strang toti pantalonii .. daca la talie mai ma cuprind.. pe coapse stau mulati si nu pot sa ii mai port ... fata de tine eu am acesta ``problema`` vestimentara si la camasi/jeci ... mi s-a latit spatele si nu mai pot sa le port
la tricouri e mai ok.. ce era mare sau bun anultrecut .. acum e fix sau mulat
acum 2 zile am fost sa imi cumpar niste blugi ... cea mai mare marime din magazinul respectiv imi erau ok in talie dar erau mulati rau pe coapse .... am incercat vreo 2 modele aceeasi problema ..... :))
tocmai am fost la cumparaturi saptamana trecuta. :) cred ca toti au aceeasi problema. :d
imbracaminte la comanda :D
bn13kgula
13-04-2009, 13:12
o solutie ar fi sa ne imbracam toti ca rapperi cu haine foarte largi... in felu asta nu trebuie sa mai schimbam toata garderoba la 3 luni
Scufi Groparu
13-04-2009, 13:17
Pe mine nu ma incanta aceasta idee :D
Atunci poti alege hainele de piele....si cand nu-ti mai intra fundul in pantaloni...tai pielea...dar ma tem ca te vor arata cei normali cu degetul...iar ceilalti te vor placea.
prin "normali" te referi la "heterosexuali" ?
cata91muscle
13-04-2009, 18:05
incercati cu treninguri...dar ceva de firma care sa stea ok pe corp
poza de jos era de acum cateva luni la ora de fizica...am fost obosit si m-am intins:D:D:D
bn13kgula
13-04-2009, 18:13
poza de jos era de acum cateva luni la ora de fizica...am fost obosit si m-am intins:D:D:D
mda da nu poti sa porti tot timpu trening ... cat despre poza.... tare faza :))
anabolizant
13-04-2009, 20:15
Si mie imi stau ciudat pantalonii: ii iau largi in talie ca sa-mi vina bine pe coapse si fese si prea largi pe gambe. In afara de asta, se uzeaza foarte repede intre picioare, mai ales cei de velura se raresc dupa cateva saptamani, dar ii port si asa ca n-am ce le face. Daca de acum sunt probleme din astea, ce se va intampla cat ajungem mari?
prin "normali" te referi la "heterosexuali" ?
Binenteles, cine nu e heterosexual nu e normal.
happy_matei
14-04-2009, 02:00
for real? sau gluma?
cata91muscle
14-04-2009, 08:00
for real? sau gluma?
ti se pare ca e fake?:D
am avut noroc k a puscat doar cusatura si s-a putut repara
Cata ,am ras cu lacrimi cand am vazut poza.Stateai si tu ca omu linistit(si plictisit) la ora si poc=)))
silica_ct
30-04-2009, 03:19
latricouri/bluze mai e cum mai e.... chiar daca au inceput sa-mi vina toate mulate (ceea ce nu vroiam) asta e mai merge, insa blugii...
pai nu vrei sa arati bine, sa nu mai stea hainele pe tine ca pe gard etc. nu stiu de ce te-ar deranja ca iti vin stranse, fii bucuros ca te-ai facut mare;)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.