PDA

View Full Version : Vreau sa mananc gris nefiert, e bine?

HUMMERSCHLAG
13-04-2009, 13:40
Vreau sa mananc gris nefiert cu lapte dimineatza in forma de shake din cauza ca daca il fierb se umfla shi il mananc foarte greu (imi ia mult timpcare nu-l am), imi trebuie sa shtiu daca are rost sa mananc grishul asha nefiert sau trebuie neaparat sa-l fierb

cantitatea dorita e: 250g Gris shi 1l Lapte
shtiu ca mananc multzi carbo, scopul meu e sa iau in greutate

Cristian Neagu
13-04-2009, 13:47
Nu te sfatuiesc s-ar putea sa ai probl mari cu stomacul

HUMMERSCHLAG
13-04-2009, 15:01
Nu te sfatuiesc s-ar putea sa ai probl mari cu stomacul
in caz ca nu o sa am probleme cu stomacul, se poate sau nu?

Lorand
13-04-2009, 15:22
250g gris tu nu ai cum sa-l bei,nu merita sa te chinui cu prostii vad ca ai avut probleme si cu fulgii de ovaz...mai bine fierbi 100g orez pui niste visine din compot sau legume langa si gata,foarte usor poti sa introduci in tine ch necesari nu stiu de ce trebuie sa va complicati

anabolizant
13-04-2009, 16:18
O sa se umfle si o sa faci poc!

Mazare
13-04-2009, 17:05
Fratelui meu ii era recomandat sa manance gris nefiert, pentru dureri de stomac. (gastrita).

Dar m-as mira sa poti baga in tine 250g fara dureri...

HUMMERSCHLAG
13-04-2009, 19:11
sa-l introduc in mine nui nici o problema chiar are un gust mai bun ca ovazul shi e mai ushor de consumat, luand in cosiderare ca fulgii de ovaz ii mancam NEFIERTZI doar cu lapte caldutz peste ei, m-am gandit ca nu ar fi nici o problema sa manac gris nefiert, pur shi simplu il consum in 2min. shi e foarte hranitor.
m-am gandit la ce a zis dmn Neagu ca pot sa am probleme cu stomacul dar pt mine conteaza sa nu am probleme grave(boli sau shtiu eu ce) ca de dureri de burta nu mie frica ca nu le am

vreau sa-mi zicetzi daca pot sa consum daca grishul in caz ca nu am dureri de burta.

merci shi scuze pt atatea intrebari lungi, dar eu caut mai multe raspunsuri din care sa pot sami fac o concluzie, sa pot alege

HUMMERSCHLAG
13-04-2009, 19:15
O sa se umfle si o sa faci poc!
nu shtiu cum voi dar la mine nu a facut poc :D
poate din cauza ca in stomac nu se incepe procesul similar fierberii in apa sau lapte dar se incepe a descompune

Cristian Neagu
13-04-2009, 20:28
Poti sa incerci ce vrei cu corpul tau, eu am un stomac mai sensibil si nu suporta anumite alimente.

HUMMERSCHLAG
13-04-2009, 22:11
ok, multumesc mult, daca o sa ma doara burta o sa va zic, nu de alta dar sa nu incercatzi shi voi :d

Alex Popescu
14-04-2009, 00:46
ok, multumesc mult, daca o sa ma doara burta o sa va zic, nu de alta dar sa nu incercatzi shi voi :d

fii sigur ca nu o sa incercam.