View Full Version : Masa Musculara
Buna Ziua. . Am 20 spre 21 de ani . . sunt ectomorf am 66 de kg si 179-180 inlatime ..ma cam deranjeaza greutatea mai precis nu-mi convin aceste 66 de kg . . tin sa mentionez ca practic fotbal ..nu merg la sala ....si deobicei mananc de 3 sau 4 ori pe zi nu lipesesc carnea si ouale si as vrea sa ma sfatuiasca cineva ce sa iau pt a creste in masa musculara sa fac si eu cel putin 75 de kg o greutate ideala zic eu . . am cumparat AminoR de la redis la sfatul unui prieten dar nu stiu sigur daca am facut bine asa ca vreau acum sa iau sfatul de la un profesionist eventual de la cineva care stie ...ar fi bine daca iau Nutrifort ??..bugetul meu pe luna nu este foarte mult se ridica cam la 100 de roni pt ca numi permit inca mai mult . .Multumesc Anticipat si astept raspuns de la domnu profesor . . O zi placuta
Nanu_ionut
21-04-2009, 18:26
Daca vrei sa pui masa dute la sala este mai bine, si vezi ca si la fotbal consumi multe calorii, deci va trebui sa mananci foarte mult. Fiind ectomorf poti sa iti iei si nutrifort, dar iti trebuie si un concetrat proteic.
ok. . si cam ce mi-ai recomanda concentrate proteice? ? ? . . . vreau sa mai aud si alte pareri va rog :)
Nanu_ionut
21-04-2009, 21:36
pai depinde de bugetul tau pe care il aloci suplimentelor
am spus 100 de roni deocamdata
Alessandro
22-04-2009, 01:17
cred ca in loc de amino r...mai indicat pt tine nutrifort...orienteaza-te spre suplimente cu multi carbo si calorii multe....mai ales ca tu mai faci si un alt sport...
Cristian Neagu
22-04-2009, 07:08
Fosfocreatina
deci pana la urma ce fac combin nutrifort cu fosfocreatina ? ? ? ?
sau in loc de nutrifort sa iau gain fast ce parere aveti ? ? ? ? astept raspunsuri la ambele intrebari ......multumesc. .
Alessandro
22-04-2009, 11:04
sau in loc de nutrifort sa iau gain fast ce parere aveti ? ? ? ? astept raspunsuri la ambele intrebari ......multumesc. .
nu cred ca , cu 100 ron poti luat gain fast intr-o luna + fosfo.
Comand nutrifort cu fosfocreatina credeti ca pot pune masa musculara sau amino R cu nutrifort. . . ce spuneti cei care stiu ? ? ? ?
Cristian Neagu
22-04-2009, 20:28
Fosfo+Nutrifort=masa
Multumesc Domn profesor De raspunsuri. . . !! Sa aveti o zi placuta
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.