PDA

View Full Version : Pentru prof. Cristian Neagu

Goro
21-04-2009, 19:58
Buna Ziua. . Am 20 spre 21 de ani . . sunt ectomorf am 66 de kg si 179-180 inlatime ..ma cam deranjeaza greutatea mai precis nu-mi convin aceste 66 de kg . . tin sa mentionez ca practic fotbal ..nu merg la sala ....si deobicei mananc de 3 sau 4 ori pe zi nu lipesesc carnea si ouale si as vrea sa ma sfatuiasca cineva ce sa iau pt a creste in masa musculara sa fac si eu cel putin 75 de kg o greutate ideala zic eu . . am cumparat AminoR de la redis la sfatul unui prieten dar nu stiu sigur daca am facut bine asa ca vreau acum sa iau sfatul de la un profesionist eventual de la cineva care stie ...ar fi bine daca iau Nutrifort ??..bugetul meu pe luna nu este foarte mult se ridica cam la 100 de roni pt ca numi permit inca mai mult . .Multumesc Anticipat si astept raspuns de la domnu profesor . . O zi placuta

Cristian Neagu
21-04-2009, 20:11
Sincer imi este f simplu sa iti spun sa iei aminoR+Nutrifort, dar te avertizez ca exista riscul sa te ingrasi si sa pierzi viteza, sa ai dificultati la cap rezistenta, kestii care sa iti afecteze performantele la fotbal.

Goro
21-04-2009, 20:58
Deci pana la urma parerea dumneavoastra sau sfatul cel mai bun pe are mil puteti da care este ca vreau sa ma ingras . . macar sa ajung pe la vro 75 de kg ...multumesc anticipat

thales
21-04-2009, 21:00
Sincer imi este f simplu sa iti spun sa iei aminoR+Nutrifort, dar te avertizez ca exista riscul sa te ingrasi si sa pierzi viteza, sa ai dificultati la cap rezistenta, kestii care sa iti afecteze performantele la fotbal.

d-l Neagu si eu sunt ectomorf...am 60 kg si 170. Eu iau momentan ProGainer dar nu practic niciun sport....astept 1 mai sa se deschida standul:) :rolleyes: as vrea sa iau si eu ceva sa ma mai ingras putin....se pune ceva si pe restul corpului inafara de burta....adika nu imi prea place sa am 28 in bratc a p z i

Goro
21-04-2009, 21:00
deci e bine sa combin aminor R cu nutrifort si daca imi putesti da niste exerciti care sa le fac acasa . .

thales
21-04-2009, 21:04
si eu sunt fotbalist ca si tine....acuma nu ma duc din cauza unor probleme medicale...cele mai bune exercitii acasa sunt flotarile,abdomenele si genoflexiunile n a u g h in fiecare seara daca faci 100 de flotari (4x25), 200 abdomene(4x50) si 100 geno(5x20) e foarte bine:cool: bafta la fotbal!

Goro
21-04-2009, 21:06
thales ai id de mess ?

Cristian Neagu
21-04-2009, 21:36
deci e bine sa combin aminor R cu nutrifort si daca imi putesti da niste exerciti care sa le fac acasa . .

Vezi rubrica antrenament.