View Full Version : curios!!
daniell3k
23-04-2009, 20:56
salut, multi zic ca nu prea au importanta asa mare proteinele dar eu vad ca sunt din ce in ce mai multe posturi legate de de acestea ...
am sa atasez si eu doua poze .. si sa`mi spunetz si mie daca sunt bune WPI, ce administrez momentan, doua cupe inainte de antrenament si doua cupe dupa antrenament, si ce as mai putea adauga .. sau poate nu sunt bune pentru mine si am nevoie de altceva, va multumesc!
24 de ani
sala de doua luni
81 kilograme
1.76 m
cata91muscle
23-04-2009, 23:28
salut, multi zic ca nu prea au importanta asa mare proteinele dar eu vad ca sunt din ce in ce mai multe posturi legate de de acestea ...
am sa atasez si eu doua poze .. si sa`mi spunetz si mie daca sunt bune WPI, ce administrez momentan, doua cupe inainte de antrenament si doua cupe dupa antrenament, si ce as mai putea adauga .. sau poate nu sunt bune pentru mine si am nevoie de altceva, va multumesc!
24 de ani
sala de doua luni
81 kilograme
1.76 m
salut
wpi e un suplimente foarte bun
daca ai obiectiv sa slabesti, ia doar 1-2 cupe dupa antrenament
de preferat inainte de antrenament cu 1,5-2 ore mancare solida(piept pui+ ulei+salata)
iar chiar inainte de antrenament bea o lingura de ulei de masline
daca vrei sa cresti in masa, ia wpi de 2 ori/zi
dimineata si dupa antrenament, dar adauga si 1-2 linguri de cacao
BogdanMM
24-04-2009, 07:32
24 de ani
sala de doua luni
81 kilograme
1.76 m
cu protenie se ``hranesc`` muschii... lipsa lor va duce doar la surpare fizica ...... iar o deficienta calorica va duce sigur la catabolism
daniell3k
25-04-2009, 11:35
pai nu mai intai trebuie sa trag un an .. sau un an si ceva pentru masa si pe urma sa ma apuc de, definire? .. doar nu ma pot baga cum ma apuc de sala de, definire ....
cata91muscle
25-04-2009, 11:47
pai nu mai intai trebuie sa trag un an .. sau un an si ceva pentru masa si pe urma sa ma apuc de, definire? .. doar nu ma pot baga cum ma apuc de sala de, definire ....
nu neaparat..
tu nu ai spus ce obiectiv ai: slabire sau masa?
ca sa impaci si capra si varza ai putea sa faci un antrenament pt masa musculara si 2-3 sedinte de cardio/sapt + inevitabilul regim :)
daniell3k
26-04-2009, 10:03
nu neaparat..
tu nu ai spus ce obiectiv ai: slabire sau masa?
dupa poze ... ce zici ca as avea nevoie .. pai eu vreau sa arate o bluza calumea pe mine, deci nu vreau sa am fac mare neaparat, ci sa am un corp frumos lucrat, de asta ziceam ca am nevoie de putina masa musculara si pe urma definire nu?
de exemplu sa pot ajuge ca acesta (nu e destul de masiv si e definit frumos)
http://www.youtube.com/watch?v=XODx2maeF28&feature=related
bn13kgula
26-04-2009, 12:00
heheheeeee cale lunga sa ajungi asa :)
dupa poze ... ce zici ca as avea nevoie .. pai eu vreau sa arate o bluza calumea pe mine, deci nu vreau sa am fac mare neaparat, ci sa am un corp frumos lucrat, de asta ziceam ca am nevoie de putina masa musculara si pe urma definire nu?
de exemplu sa pot ajuge ca acesta (nu e destul de masiv si e definit frumos)
http://www.youtube.com/watch?v=XODx2maeF28&feature=related
:)))))))))
ca sa ajungi ca baiatu ala tre sa faci totu ca la carte si in (minim) 3-4 ani mai vorbim.. nu cred ca se poate mai devreme :)
e bine ca ai un model, asta te va stimula si-ti va da puterea de a trece peste monotonie sau peste lipsa chefului
daniell3k
01-05-2009, 14:21
da drg, :) .. era, curios.. ca, depinde .. de metabolism unii pot ajunge mai repde altzii mai tarziu ..
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.