View Full Version : fosfocreatina cu dextroza
Ma uitam pe google,cautam si am gasit diferite pareri cum ca creatina (fosfo) se ia cu apa,ba cu carbo pt o asimilare mai buna.Ce sa cred?Iau FosfoCreatin-R.E ok sa iau cu apa sau pt o absorbtie mai buna trebuie neaaparat dextroza?Nu ar fi o problema da nu vreau sa pun grasime,sunt mezo.Mai ar fi varianta sa iau cu zahar dar geneticul meu ma impiedica.
Ceva pareri?E mai eficient cu dextroza?Adica sa iau creatina si la 30 de minute dextroza.
Nu e cazul sa asociezi cu carbo.
Dar ce creatina se asociaza cu dextroza?Dupa ce termin tuburile astea 2 cu fosfo poate trec pe storm sau pe ceva de la pro nutrition.
De obicei mono praf se ia cu dextroza.
Multumesc,mai am o sg intrebare pt ca iarasi caut si degeaba.In cat timp ajungea creatina capsule in sange?Eu iau cu 20 minute inainte se antrenament si la 10-15 minute dupa,e ok?Sau ar trebui luata cu 40-60 de kinute inainte de antr?
Nu prea are asa mare importanta asta pentru ca tu ai niste nivelel proprii de creatina in corp, atunci cand iei creatina nivelel sunt ridicate dar e bine sa fie un nivel constant pentru a maximiza efectele principale ale creatinei care sunt in principal anabolice si de a ajuta la furnizarea de energie prin refacerea ATP-ului. Sa nu crezi ca iei creatina inainte de antrenament pt a te energiza si a avea mai multa putere. Efectele sunt generale si de durata, nu instantanee si de moment.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.