radu
21-02-2004, 17:08
1.Am niste dureri la coate, dupa ce fac un skander, sau dau cu bulgari, in timpul antrenamentelor. Ce imi sugerati ? Pot avea probleme in viitor ?
2.Pt a face geno cu bara la ceafa este nevoie sa` folosim centuri ?
3.Am niste dureri la spate, iar cand iau bara pe spate se accentueaza.
4.Cum se executa corect geno cu bara, spatele trebuie sa stea drept sau curbat.
5.Cand se executa ramat cu gantera spatele trebuie sa stea curbat ( cu fundul asa in sus si spatele drept - scuzati expresia ) ?
6. Cand se executa crunch spatele sta drept sau ne adunam umpic si ne tragem gatul in fata.
7. La crunch este nevoie sa te lasi pana jos cand spatele e drept ? sau pastram pozitia coloanei la fel putin incovoiat in fata.
8. Creatina retine apa in muschi iar dupa intreruperea administrarii apa va iesii ?
9. Corpul are nevoie in perioada de masa 2 g prot/kg 6 carbo/kg
eu am 73 kg, prot din alimentatie iau aprox 110 as avea nevoie de 145 iar carbo cat iau nu stiu. Situatia este ca nu am destui
bani acuma.Cineva mi-a spus sa iau creatina .. pt ca restu
proteine si restu iau din alimentatie. Ce-mi sugerati ?
2.Pt a face geno cu bara la ceafa este nevoie sa` folosim centuri ?
3.Am niste dureri la spate, iar cand iau bara pe spate se accentueaza.
4.Cum se executa corect geno cu bara, spatele trebuie sa stea drept sau curbat.
5.Cand se executa ramat cu gantera spatele trebuie sa stea curbat ( cu fundul asa in sus si spatele drept - scuzati expresia ) ?
6. Cand se executa crunch spatele sta drept sau ne adunam umpic si ne tragem gatul in fata.
7. La crunch este nevoie sa te lasi pana jos cand spatele e drept ? sau pastram pozitia coloanei la fel putin incovoiat in fata.
8. Creatina retine apa in muschi iar dupa intreruperea administrarii apa va iesii ?
9. Corpul are nevoie in perioada de masa 2 g prot/kg 6 carbo/kg
eu am 73 kg, prot din alimentatie iau aprox 110 as avea nevoie de 145 iar carbo cat iau nu stiu. Situatia este ca nu am destui
bani acuma.Cineva mi-a spus sa iau creatina .. pt ca restu
proteine si restu iau din alimentatie. Ce-mi sugerati ?