View Full Version : Oua De Prepelita
crackytzy
26-04-2009, 19:02
As dori sa intreb care sunt benefiicile unei cure de oua de prepelita.
Cu ce ar ajuta o asemenea cura.
Sunt daunatoare?
Raportul nutritiv / 100 gr :D
As dori sa intreb care sunt benefiicile unei cure de oua de prepelita.
Cu ce ar ajuta o asemenea cura.
Sunt daunatoare?
Raportul nutritiv / 100 gr :D
Depinde cum le iei, ori inghiti 2-3 galbenusuri pe zi, ori faci o omleta. Ca "efecte secundare" am notat erectii durabile ;)
houseISmusic
26-04-2009, 20:08
Depinde cum le iei, ori inghiti 2-3 galbenusuri pe zi, ori faci o omleta. Ca "efecte secundare" am notat erectii durabile ;)
Presimt o explozie pe piata vanzarii oualelor de prepelita dupa postu asta . e v i l
crackytzy
26-04-2009, 20:20
Presimt o explozie pe piata vanzarii oualelor de prepelita dupa postu asta . e v i l
:))
am gasit ceva cura
cica pe 50 de zile
in primele 2 zile bagi 2 oua
in a 3a zi 3 oua
a 4a 4 oua si dupaia 5 oua pe zi....iar in a 48 zi 3 49 ..2 oua..50 tot 2:)
Cate proteine contine 1 ou?. Daca le beau le beau crude cu lapte si banana:D in blender
CATAlyder
27-04-2009, 22:14
eu luam dimineata 3 oua + 4 linguri d ovaz + 3 linguri vin + 2 lingurite miere...incearca dak vrei (mai poti adauga banane sau branza) ;)
cata91muscle
27-04-2009, 23:48
eu luam dimineata 3 oua + 4 linguri d ovaz + 3 linguri vin + 2 lingurite miere...incearca dak vrei (mai poti adauga banane sau branza) ;)
pe langa ca oul crud te "ajuta" sa dai in tot felul de salmonele, nici nu are cantitatea respectiva de proteina ca si cand ar fi fiert/prajit
si eu mancam intr-un timp oua de prepelita crude acuma asi vrea sa mananc gatite dar nu mai gasesc de cumparat
Alexutzu_lover
05-05-2009, 22:21
dak stai in buc.. vezi in kaufland sebatian k au akolo :P
dak stai in buc.. vezi in kaufland sebatian k au akolo :P
eu sunt din sb,pe la metro aveau dar nu am mai fost pe acolo
pe langa ca oul crud te "ajuta" sa dai in tot felul de salmonele, nici nu are cantitatea respectiva de proteina ca si cand ar fi fiert/prajit
Creste cantitatea de proteina cand il fierbi/prajesti?
Creste cantitatea de proteina cand il fierbi/prajesti?
tot asa cred ca ramene doar ca mor microbii
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.