View Full Version : Mod De Administrare
Buna Ziua . . Domn pROFESOR AZI MI-A VENIT SI MIE COMANDA DE LA REDIS IN CARE AM COMANDAT . .NUTRIForT, cREATIN r SI ISOTONIC r. . CUM LE IAU....dimineazta pe stomacul gol sau seara ...dupa mese va rog sami spuneti ..faceti-mi dumneavoastra un mic "program" cum mi le administrez....multumesc anticipat...astept raspuns
Si inca ceva....in cata apa trebuie sa amestec 3 masuri de nutrifort. . . ?? Multumesc anticipat
Bogdan08
27-04-2009, 14:05
Dimineata - Nutrifort 2-3 cupe (in 200-300ml apa )
- 3 pastile/creatina
Pranz - 3 pastile/creatina
Dupa antrenament - Nutrifort 3 cupe si creatina 3 pastile
Toeate pe nemancate sau dupa masa ? ? ?
Bogdan08
27-04-2009, 15:25
eu prefer de ex dimineata pe stomacul gol....poti opta pentru mancare si peste 1.5 h sa ei nutrifort (dimineata)....dupa antrenament obligatoriu nutrifort.
Ok Bogdan ms mult..as vrea sa aud si parerea domnului profesor sa vedem daca imi raspunde :):)
aoleu e belea mare cu nutrifort imi vine sa vars ....trebuie sal beau asa deodata ????? sper sa ma invat cu el ..nu e cam putina apa la 3 masuri 300 de ml de apa ???
Trebuie sa iau cu mai multa apa cumva ca e prea gretos asa cu 300 de ml apa ?????
Bogdan08
27-04-2009, 19:17
depinde ...difera la fiecare....daca nu il suporti mai baga apa...dar "chinu"se prelungeste.....ai mai mult de bautp a p a bafta
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.