PDA

View Full Version : Testul prosopului la barbati si creionului la femei

Baristosul
03-05-2009, 09:59
Se spune ca erectia uni barbat ar putea fi masurata in cate prosoape(sau prosop) poate sustine pe membru in erectie si aici nu vorbim de prosoape de fata ci de cele corporale .Totodata la femei testul creionului sub sani,adica daca un creion ar putea sta sub sanul femeii presat de greutatea gravitationala.Astept pareri ...............

houseISmusic
03-05-2009, 10:03
Cand eram mai mic , cineva ma pacalise ca daca vreau sa fiu mai potent tre sa fac exercitii cu prosopul pe penis .
Imi puneam un prosop ud pe el , evident in erectie , si faceam muschis , e ca si cum ai face biceps , numai ca tineam mainile la spate :))

Baristosul
03-05-2009, 10:23
Daca nu mai sta prosopul in cui e problema mare.c i o c a f o r t o

houseISmusic
03-05-2009, 10:45
Cred ca toata lumea stie ca despre asta e vorba in acest test . Totodata nu ai precizat care e treaba c u creionu sa intelega toti bine .
Sa traduc eu , daca sta creionu sub san , NU E BINE , nu conteaza ca ai 120 in piept si te simti bine ca ai sani mari , fermitatea e un lucru mare in ziua de azi . Prefer un set mai mic si fermi decat 2 galetii de care sa ma feresc in pat :)

Halter
03-05-2009, 10:51
Prefer un set mai mic si fermi decat 2 galetii de care sa ma feresc in pat :)[/QUOTE]
:D

Baristosul
03-05-2009, 12:42
multumesc pt corectia textului.Adevaraul este ca cele mai mici si ferme supravietuiesc mult in timp.Nu vrei sa ai o nevasta langa tine care isi impleteste sanii pe piept.Intrebarea era si pt barbati cate prosoape pot tine pe membru de partid.........daca pot tine .f o r t o

houseISmusic
03-05-2009, 13:33
Cer ajutorul unei colege de forum pentru executia acestui test ...

Halter
03-05-2009, 14:35
Cer ajutorul unei colege de forum pentru executia acestui test ...
ce pacat ca nu prea avem colege pe forum doar fata care cerea ajutor pt prietenul ei

houseISmusic
03-05-2009, 17:57
Mai e si erik ... sunt fete :)

Hel
03-05-2009, 19:22
Mai e si erik ... sunt fete :)
Nu cred ca erik e fata :)

erik
03-05-2009, 19:58
Din pacate pentru voi, nu sunt fata din cate stiu eu :)

houseISmusic
03-05-2009, 21:08
Ups ... greseala mea , scuze :)

anabolizant
03-05-2009, 21:42
Domnu, vezi ca nu e legal cu simboluri fasciste pe un forum de culturism! Lasati exercitiile astea cu prosopul, cu timpul va veti excita cand veti vedea prosoape si nu veti mai putea face sex daca nu aveti un prosop. E impractic!

houseISmusic
03-05-2009, 22:00
Suntem in germania si nu mi-am dat eu seama ?

Alex Popescu
03-05-2009, 22:14
Se spune ca erectia uni barbat ar putea fi masurata in cate prosoape(sau prosop) poate sustine pe membru in erectie si aici nu vorbim de prosoape de fata ci de cele corporale .Totodata la femei testul creionului sub sani,adica daca un creion ar putea sta sub sanul femeii presat de greutatea gravitationala.Astept pareri ...............

pentru barbati as sugera covoare persane in loc de prosoape. la femei nu am pareri....

Baristosul
04-05-2009, 04:54
si eu as sugera doua domnisoare agatate de capetele prosopului in echilibru.

Mazare
04-05-2009, 14:22
Subiecte din ce in ce mai proaste.

Copilarii totale.

pinkyme
04-05-2009, 19:04
pe prietenul meu nu il deranjeaza chiar deloc k nu am sanii foarte mari, chiar din contra...ii place la nebunie ''sa se joace'' cu ei n a u g h ...desi se spune k majoritatea barbatilor le plac femeile cu sanii mari [stim cu totii dc c o o l 2 ] eu cred din contra ca multi ar prefera femei cu sanii moderati :D

houseISmusic
04-05-2009, 19:09
aici ai dreptate

Baristosul
05-05-2009, 04:03
mazare te rog du-te intre boabele tale . daca nu poti intelege o gluma atunci................... te rog nu posta aici .gaseste un subiect mai bun si poate venim si noi sa ne bagam in seama pe el .

Baristosul
05-05-2009, 04:09
pe prietenul meu nu il deranjeaza chiar deloc k nu am sanii foarte mari, chiar din contra...ii place la nebunie ''sa se joace'' cu ei ...desi se spune k majoritatea barbatilor le plac femeile cu sanii mari [stim cu totii dc ] eu cred din contra ca multi ar prefera femei cu sanii moderati

pinkyme esti una dintre cele norocoase,gandeste-te ce se va intampla cu o femeie cu sani mari pe la 40 de ani ........ greutatea garvitationala plus dureri de spate daca sunt prea mari asa ca .......... ai un vot de la mine .

Mazare
05-05-2009, 10:49
Baristosul, in primul rand ar trebui sa te abtii de la scris prostii... dureri de spate de la sani prea mari? Nu te mai documenta in baie.

Alessandro
05-05-2009, 11:35
ce nu ai inteles mazare? ce a scris baristosul este f adevarat. femeile care au sanii f mari ai dureri de spate. ;)

Halter
05-05-2009, 12:37
cunosc si eu un caz care si-a pus silicoane imense si a avut prob la coloana din cauza greutatii care o tragea in fata

Baristosul
05-05-2009, 14:41
merci Alessandro si Halter!!!
in ceea ce priveste cazul mazare......let's say ''I REST MY CASE''
in traducere libera '' nici nu mai este nevoie sa iti explic de ce''
in alta ordine de idei mazare cred ca ma iei drept unul de 15 anisori si sincer crede-ma ca ti-ai gresit persoana. iti doresc lectura indelungata in baie ,poate cand stai pe W.C vei citi cateva carti,eu unul sunt prea ocupat sa stau in baie si sa fiu onest prefer sa citesc ceva bun asezat pe un scaun si nu cel de toaleta .
asta ca sa iti dau un subtil raspuns la ceea ce ai zis mai sus ,precizez SUBTIL poate afli tu ce vreau sa zic.......

Mazare
05-05-2009, 15:26
M-as mira sa stii tu ce e aia carte, mai ales ca esti mai pokemon dupa expresiile folosite... asa ca "resteaza-ti chesiul cu altcineva". Nu-ti ajunge limba romana? Iti multumesc oricum de traducere.
Nu ca nu as intelege si eu 2-3 cuvinte in engleza, de pe atestat reiese ca inteleg si scriu destul de bine( Chichester College, Proficiency level). Dar ajunge cu lauda. - daca vrei dovada imi ceri pe pm.

Imi plac persoanele care desi acum dau de viata au vazut si stiu de toate... imi plac.
Am avut si prietena cu sani mari si neamuri dar si cunostiinte si niciuna nu s-a vaitat ca le trage in jos, si erau al dracu' de mari.

Cel mai probabil e doar combinatia coloana deformata - sani mari si de aici se trag concluzii aiurea, unde e cazul. La fel cum atunci cand se roaga mosu' sa ploaie si ploua el chiar crede ca Dumnezeu i-a ascultat rugaciunea.

Alessandro
05-05-2009, 15:33
mosule, aici nu era vorba de o deformare a coloanei. era vorba de faptul ca la unele femei, acest lucru poate cauza aparitia unor astfel de prob.ca poti sa ai dureri in coloana si deformari si fara sa ai sani.

Mazare
05-05-2009, 15:53
Eu ma refeream la faptul ca o persoana(fata) poate avea dureri de spate din cauza unei pozitii incorecte sau unei deformari ale coloanei iar daca are si sanii mari vin cei de 20 de ani cu bagajul plin de cunostiinte si-si dau cu parerea.

houseISmusic
05-05-2009, 18:19
Durerile de spate vin de la prea mult stat jos ... majoritatea femeilor cred ca o partida de sex este un dar pentru barbat si se comporta ca o regina care primeste strugurei in gura si i se face vant cu pene de paun

Halter
05-05-2009, 19:18
pacat ca atunci cand face sex nu primeste struguri in gura ci primeste altceva.....n a u g h n a u g h

Hel
05-05-2009, 19:58
Durerile de spate vin de la prea mult stat jos ... majoritatea femeilor cred ca o partida de sex este un dar pentru barbat si se comporta ca o regina care primeste strugurei in gura si i se face vant cu pene de paun
Aici ai dreptate, majoritatea femeilor cred ca rolul lor este doar unul pasiv si atat.

anabolizant
05-05-2009, 20:09
Alea sunt niste proaste.

houseISmusic
05-05-2009, 20:21
O parte din vina o au si barbatii care se comporta ca niste animale cand e vorba de sex ... va zic eu ca in 10 ani maxim , o sa ajunga femeile sa traga de noi sa facem sex . Eu am cunoscut destul de multe femei de genu .

Halter
05-05-2009, 21:41
O parte din vina o au si barbatii care se comporta ca niste animale cand e vorba de sex ... va zic eu ca in 10 ani maxim , o sa ajunga femeile sa traga de noi sa facem sex . Eu am cunoscut destul de multe femei de genu .
pai o gramada trag de acum peste 10 ani va fi jaley e s

BogdanMM
05-05-2009, 21:55

10 ani?.... nevoia de sex este in egala masura impartasita si de femei si de barbati .... doar ca unii barbati au o maniera infecta de a isi manifesta acest instinct.. si astfel suntem toti facuti porci :))

houseISmusic
05-05-2009, 22:19
Ba si mai mult , femeile la orgasm elibereaza un hormon care este responsabil cu buna dispozitia , practic , ele au mai multa enegrie dupa decat inainte . lucru care e in dezavantajul nostu , asa ca fratilor , cand femeia are chef de parc dupa 2 ore de "pompat" ... intelegeti ca e ceva instinctiv :)

Halter
05-05-2009, 22:39
Ba si mai mult , femeile la orgasm elibereaza un hormon care este responsabil cu buna dispozitia , practic , ele au mai multa enegrie dupa decat inainte . lucru care e in dezavantajul nostu , asa ca fratilor , cand femeia are chef de parc dupa 2 ore de "pompat" ... intelegeti ca e ceva instinctiv :)
hehe nu degeaba se zice ca femeia are o coasta de drac:D :D

Baristosul
06-05-2009, 15:33
mazare cati ani ai??? de acasa...... ?????? mai lasa comentariile astea te rog frumos!!! doar sa zicem ca esti mai tanar k mine
ce laptareasa ai avut tu nu intereseaza pe nimeni ,poate era vacuta milka..... si de aia nu o durea spatele ca era deja in pozitie orizontala ...
hai bafta .....

Baristosul
06-05-2009, 15:37
de pe unde sunt eu acum femeile care stau pasive in pat baietii le numesc star fish , adica doar stau rastignite asteptand sa se termine treaba ... si tot barbatii sunt aia rai.........
din fericire nu toate femeile sunt asa sau cel putin o mare parte din ele.

Halter
06-05-2009, 16:34
de pe unde sunt eu acum femeile care stau pasive in pat baietii le numesc star fish , adica doar stau rastignite asteptand sa se termine treaba ... si tot barbatii sunt aia rai.........
din fericire nu toate femeile sunt asa sau cel putin o mare parte din ele.
astea care stau asa ca vacile,trebuie sa iti si bati umpic joc de ele sa se invete minte,eu nu am intalnit nici una de genul asta pana acum;))

Mazare
06-05-2009, 16:52
mazare cati ani ai??? de acasa...... ?????? mai lasa comentariile astea te rog frumos!!! doar sa zicem ca esti mai tanar k mine
ce laptareasa ai avut tu nu intereseaza pe nimeni ,poate era vacuta milka..... si de aia nu o durea spatele ca era deja in pozitie orizontala ...
hai bafta .....

Dupa comentariul asta si urmatorul deduc ca esti doar un alt fiu al patriei pe care nu l-a dus capul si-a plecat sa fie sclavul strainilor. Asta daca esti acolo unde fetele ce stau ca scandura se numesc "star fish".

Acum am inteles de ce incerci tu sa ma jignesti, bafta la: furat, cules, condus taxi-uri, spalat vase/rufe sau cu ce te ocupi se te vei ocupa restul vietii.

Ca sa iti dai seama de varsta mea, am terminat facultatea si masteratul, mersi pentru intrebare. Cam la fel de multi ani de scoala cati tu de viata.

Indiferent de ce comentariu imi vei da nu-ti voi raspunde deci nu te obosi, mersi.

Baristosul
07-05-2009, 12:32
patrihotule stai Tu in Romania !!! cu scoala ta cu tot si poate ai si vreo 60 de ani varsta sa ai scoala cat am eu viata......mazare esti tare si lasa-ne cu scoala si patriotismul tau , comunistule..............