View Full Version : ??
vine vara si nu voi mai pute face sala deloc din cauza cantonamentelor unde o sa am 2-3 antre p zii cu multa alergare (dar si flotari si cele legate de forta), fac sport de perf aerob/16ani/195cm/ecto/ avusem 73 kg ..dar m-am pus sa fac si sala si am urcat pana la 80 dar din pacate nu mai pot continua ..intrebarea mea este ..ce ar trebui sa iau pt a ma mentine in aceste 80 de kg (si daca se poate sa mai si cresc:D ) ?..am 3 mese ''mari'' p zii.. cu odihna de vreo 7-8 ore ..buget de vreo 50-60 ron/luna :(:( ..multumesc anticipat !
Alessandro
17-05-2009, 22:02
pana acum ai luat suplimente?
da , am bagat un gain fast ( 1,34 kg ) , putin mass forte ( 1 sapt , 9 cupe/zii ) , fosfocreatina ( tot asa 1 sapt - impreuna cu mass forte , 9tb/zii ) ..iar deocamdata bag doar daily formula 2tb/zii ..
Alessandro
17-05-2009, 22:17
si cata sala ai facut? nu ai luat cine stie ce....daca ai putut progresa, fara sa bagi suplimente la greu....dc nu ai putea doar sa te mentii, fara sa iei suplimente? intr-adevar, uneori e mai greu sa te mentii, decat sa pui, dar avand in vedere ca vei face in continuare efort, nu cred ca va fi o prob , in sensu de a da inapoi...
pai am facut vreo 1 luna si cv ...dar mai fac si acasa (cat mai stau) flotari si chestii d genu :D ..am o bara de 30kg si 2 gantere ..si cu alea mai fac seara ''ce pot'' :) ..probl e ca eu pe un antre mai serios ..dau jos 1,5 kg ..aproape 2 :( ..deci cam ce m-ar ajuta?:D
Alessandro
17-05-2009, 22:42
pai dai tu 1.5 kg...dar transpiri f mult, e apa...e ceva normal, te hidratezi bn si pac, rezolvi prob. ce efort aerob faci?
deci ce ar trebui sa iau ? :D
Cristian Neagu
19-05-2009, 19:35
Un gainer.Nutrifort.
multumesc dl neagu ..dar este destul ?:)
Cristian Neagu
20-05-2009, 15:44
Niciodata nu este destul, dar pt scopul/posibilitatile tale, este mai aporape de realitate.
dublez/triplez portia ? ..o sa am vreo 2-3 antre.. cand e ''mai'' indicat sa iau portiile ? .. dimineata , dupa fiecare masa , dupa fiecare antre sau cum e cel mai bine ?:d
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.