PDA

View Full Version : probleme... probleme

ors
23-02-2004, 09:30
Buna dimineata...
Am 20 de ani si cam multe kilograme pt varsta mea (78kg pt 1.65m). Am fost mai.. "plinuta" inca de mica si nici pana la varsta asta n-am reusit sa revin la normal. Problema nu ar fi atat kilogramele (multe) in plus, cat faptul ca tot incercand diete drastice si haotice am ajuns sa fac diabet... Si TOT n-am slabit!!
Am incercat multe diete + mers la sala, dar mai nou nu mai stiu ce sa fac... Mi se spune ca e bine sa fac sport, dar nu prea mult ca-mi scade glicemia si nu-i bine... Ideea e ca nu stiu ce ar trebui sa fac ACUM. Vointa? Cred ca am.. Dar nu am un program, un ceva care sa si dea rezultate, nu numai diabet. Asa ca v-as ruga sa-mi dati un sfat sau un nr de tel unde sa va pot contacta (pt ca am vazut ca momemtan site-ul va este indisponibil).
Multumesc pt timpul acordat si sper sa putem lua legatura cat mai curand.. Excesul asta de kg devine deprimant!
O ZI BUNA!

Dr.S.Damian
25-02-2004, 22:00
Acum site-ul este din nou on-line. Ai acolo datele de contact. Ma gasesti la Clinica Corpores Medical. Suna pentru o programare. Probabil ca o sa te pot primi spre sfarsitul saptamanii viitoare. Sa vii cu toate analizele la tine.
Mi se pare cam ciudat acest diabet de care vorbesti. La 20 de ani nu faci diabet din cauza curelor de slabire.