View Full Version : Iar Vergeturi
Ok nu se mai poate,nu am cine stie ce masa musculara,am 68 de KG,177,la piept fac cu 50-60kg si totusi in aceste conditii imi apar vergeturi aproape in fiecare zi.M-am dat pana acum cu 3 tipuri de creme bogate in vitamina A,E dar nu au ajutat.
Stiu ca ele nu se mai trec vreau doar sa nu mai apara.
M-ar interesa niste vitamine sub forma de pastile sau injectabile presupun ca au eficienta mai mare decat o crema :(
si eu am avut vergeturi pe deltoizi in special. Nu erau foarte mari, in schimb erau rosii si se vedeau imediat. Dar de cand am inceput sa iau Daily Formula, roseata a inceput sa dispara si acum abia se mai vad.
Annkutsa
24-05-2009, 19:55
Ok nu se mai poate,nu am cine stie ce masa musculara,am 68 de KG,177,la piept fac cu 50-60kg si totusi in aceste conditii imi apar vergeturi aproape in fiecare zi.M-am dat pana acum cu 3 tipuri de creme bogate in vitamina A,E dar nu au ajutat.
M-ar interesa niste vitamine sub forma de pastile sau injectabile presupun ca au eficienta mai mare decat o crema :(
incearca o crema de la vichi nu te gandi ca o sa scapi de tot dar oricum sunt ameliorate si daca o folosesti regulat nu iti mai apar altele :) bafta http://www.pcfarm.ro/produs/2250/Vichy-Action-integrale-crema-antivergeturi-
alex_cucli
24-05-2009, 19:59
annkutsa da o fortezi rau de tot cu cremele de la vichi :)))....ce procentaj din vanzari iei pentru ca le faci reclama ?
Annkutsa
24-05-2009, 20:03
nu iau niciun procent dar sunt bune cremele ca altfel nu ziceam .....
BogdanMM
24-05-2009, 20:06
bardas asta e .. soarta ... trebuie sa te obisnuiesti cu vergeturile
Alex Popescu
24-05-2009, 21:24
incearca o crema de la vichi nu te gandi ca o sa scapi de tot dar oricum sunt ameliorate si daca o folosesti regulat nu iti mai apar altele :) bafta http://www.pcfarm.ro/produs/2250/Vichy-Action-integrale-crema-antivergeturi-
Anka, ia tu cateva jjj-de kile si da-te cu crema sa vedem dc scapi de vergeturi. dar sa ma chemi pe mine sa te evaluez.
crackytzy
24-05-2009, 22:23
foloseste Zinc. ti se vor albi vergeturile
SI eu am auzit ca zincul le albeste. Dar dupa cum am spus pe mine nu prea ma intereseaza cum sa le vindec caci timpul le va albi. Eu vreau sa stiu daca exista vreo combinatie de vitamine si minerale ce imi va spori elasticitatea pielii si astfel sa evit vergeturile.
Annkutsa
25-05-2009, 07:55
Anka, ia tu cateva jjj-de kile si da-te cu crema sa vedem dc scapi de vergeturi. dar sa ma chemi pe mine sa te evaluez.
:))))) am precizat ca nu scapi de tot de vergeturi :P dar daca isi ia crema mereu macar numai apar
crema care costa 100 RON...
Annkutsa
25-05-2009, 10:15
da
Alex Popescu
25-05-2009, 11:44
crema care costa 100 RON...
cu banii astia mai iau cateva cartoane de oua si mai largesc putin vergeturile. ;)
Alex Popescu
25-05-2009, 11:46
:))))) am precizat ca nu scapi de tot de vergeturi :P dar daca isi ia crema mereu macar numai apar
bine. ai scapat de data asta.
BogdanMM
25-05-2009, 12:42
cu banii astia mai iau cateva cartoane de oua si mai largesc putin vergeturile. ;)
vreo 270 de oua .... asa ca... da-le incolo de vergeturi f l o a r
Annkutsa
25-05-2009, 14:51
bine. ai scapat de data asta.
:))))):)))))) c o o l 2
Annkutsa
25-05-2009, 14:52
vreo 270 de oua .... asa ca... da-le incolo de vergeturi f l o a r
:))):))) daca nu te deranjeaza e ok :) oricum nu cred ca se uita vreo fata sa vada daca ai tu vergeturi ;)))
:))):))) daca nu te deranjeaza e ok :) oricum nu cred ca se uita vreo fata sa vada daca ai tu vergeturi ;)))
Pe asta ma bazez si eu, da-le incolo de creme :D
marcel86
25-05-2009, 15:08
Crema de la coada vacii ( Vichy ).
De milionu ala mai bine ia-ti mancare si o crema clasica de galbenele.
Lasa crema asta pentru gagicile carora le da pe-afara celulita si au vergeturi si la gogoasa.
Annkutsa
25-05-2009, 15:58
Pe asta ma bazez si eu, da-le incolo de creme :D
poi bine faci ca o fata nu se uita daca aveti sau nu vergeturi se uita la corp ;) :)
si sa mai ziceti voi fetele ca sufletu' conteaza haha
Sufletul conteaza, trebuie sa ai un "suflet" mare sa fie fericita!
adica sa bagi piept cu 120 , sa nu se inteleaga altceva :D
Annkutsa
25-05-2009, 23:32
adica sa bagi piept cu 120 , sa nu se inteleaga altceva :D
=))) la mine te refereai=))) nu prea fac piept baza sunt picioarele fundul si abdomenul :P
Annkutsa
25-05-2009, 23:33
si sa mai ziceti voi fetele ca sufletu' conteaza haha
eu nu am spus asta pentru mine conteaza fizicul :) nu am dece sa mint daca asa e
[QUOTE=Annkutsa]eu nu am spus asta pentru mine conteaza fizicul :) nu am dece sa mint daca asa e[/QU OTE]
uite o fata sincera:))
Alex Popescu
26-05-2009, 00:44
=))) la mine te refereai=))) nu prea fac piept baza sunt picioarele fundul si abdomenul :P
mmmmmmmmmm...............b l u e
mmmmmmmmmm...............b l u e
:D :D :D
unde dai si unde crapa :)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.