View Full Version : nu fac febra de 4 luni
salut, am si eu o problema majora daca o pot numii asa
nu fac febra la piept de 4 luni, de cand fac sala, in rest fac la toate grupele musculare dar la piept nu fac, si bag calumea ce baga toti ca nu ma duc singur ... in rest imi merge bine la restul exercitzilor ...
datzi-mi si mie un sfat va rog frumos
Nu lucrezi corect si nu stimulezi muschiul.
Prezinta exercitiile pe care le faci la piept cu greutate, seturi, repetari.
Nu lucrezi corect si nu stimulezi muschiul.
Prezinta exercitiile pe care le faci la piept cu greutate, seturi, repetari.
le fac corect ... ca nu prea ai cum sa nu le faci ... : la orizontal fac cu haletera 4 serii a cate 10 , la 45 grade la fel , la inclinat fac cu ganterele la fel bine ma ajuta cineva la coate ca nu le pot controla singur, si mai fac la aparat pentru apropiat .. mie imi obosesc si fac febra la bratze .. nu fac la piept deloc
daniell3k
25-05-2009, 21:08
salut, am si eu o problema majora daca o pot numii asa
nu fac febra la piept de 4 luni, de cand fac sala, in rest fac la toate grupele musculare dar la piept nu fac, si bag calumea ce baga toti ca nu ma duc singur ... in rest imi merge bine la restul exercitzilor ...
datzi-mi si mie un sfat va rog frumos
aceasi problema o am si eu ca si tine, nu fac febra la piept si nu lucreaza exact ca la tine .. fac ferba la piept decat cand fac flotari cu plamele la distanta mare una de alta ... in rest la alt exercitziu nu fac ...
Priza e incorecta.
Nu le faci corect exercitiile! Iti lucreaza mult triceps, piept nu. La declinat lasa greutatea mai mica sa inveti miscarea. E diferit fata de haltera.
nici eu nu fac febra la piept dekt foarte rar si in general knd fac piept imi intra ft mult tricepshii de nici numai e nevoie sa i lucrez separat
cata91muscle
26-05-2009, 08:54
le fac corect ... ca nu prea ai cum sa nu le faci ... : la orizontal fac cu haletera 4 serii a cate 10 , la 45 grade la fel , la inclinat fac cu ganterele la fel bine ma ajuta cineva la coate ca nu le pot controla singur, si mai fac la aparat pentru apropiat .. mie imi obosesc si fac febra la bratze .. nu fac la piept deloc
te dopezi? e o intrebare serioasa!
da niste date despre tine
kg, inaltime, de cat timp faci culturism, ce mananci, suplimente folosite..
BogdanMM
26-05-2009, 10:02
ba ai cum sa le gresesti si sa nu stimulezi pectoralii... la mine la sala sunt destui care trag coatele spre interiorul corpului pt a creste greutatea.. astfel majoritatea greutatii e preluata de tricepsi ...
daca asta nu e problema.. nu mai fa atatea exercitii. redu din ele .. creste greutatea si mai redu si din nr de repetari pe care le faci la o serie ....
Cristian Neagu
26-05-2009, 11:14
Scrie antr tau de piept si pune si o poza cu pieptul.
cata91muscle
26-05-2009, 15:33
te dopezi? e o intrebare serioasa!
da niste date despre tine
kg, inaltime, de cat timp faci culturism, ce mananci, suplimente folosite..
te-am intrebat daca te dopezi, pt ca 4 ex a cate 4 serii pt tine e prea mult, esti supraantrenat, cum vrei sa progresezi? din 16 serii? nu te lua tu dupa programele profilor , ca nu faci nimic
fa pauza 1 saptamana de la orice efort
apoi saptamana viitoare te apuci din nou tot pe sistemul clasic sa lucrezi, faci programul asta
ziua 1:Piept:
-impins orizontal( 3 serii a 10 )
-fluturari gantere(2x10)
-flotari la paralele(2x10)
Triceps
-extensii din culcat(2 x 10)
Deltoid
-ramat cu haltera(2x10)
Miercuri: Spate
-tractiuni cu priza ingusta supinat la piept(3 x10)
-ramat cu haltera supinat (3 x10 )
Biceps
-flexii cu haltera(2 x 10 )
-flexii scot(1 x 10)
Vineri: Coapsa
-genoflexiuni cu haltera(3x10)
-fandari laterale(2 x 20)
-indreptari cu genunchi intinsi(2 x 10)
Gambe
ridicari pe varfuri (2x10)
faci o usoara incalzire inainte de fiecare exercitiu cu bara goala
la fiecare exercitii respectiv serii lucrezi pana la epuizare( adica pana nu mai poti face 1-2 repetari fara ajutorul unui parterener)
va trebui sa progresezi cu aj programului astuia
de acord cu cata.. ceva de genu facea si un prieten.. cineva i-a recomandat la fel si acum face febra dupa 3-4 ore de rupe :)
cata91muscle
26-05-2009, 16:13
prieteni, suntem naturali!!!
daca va luati dupa programele baietilor de peste ocean sau programe postate pe net cu 16 serii pe grupa etc, programe date de "antrenori" care s-au nascut cu anabolul in sange, veti vedea ca nu tot ceea ce zboara se mananca
poti ochii un sportiv dopat doar dupa programul sau pt masa(nr de ex, serii etc)
CELE MAI BUNE PROGRAME SUNT CELE MAI SIMPLE y e s
definire
26-05-2009, 17:05
http://www.videosport.ro/view.php?cat=43&id=186
eu antrenam asa
luni : piept
marti : spate
miercuri : pauza
join : umeri + trapez
vineri : brate
sambata : picioare
edyy3k daca stai mult in sala asta nu inseamna ca o sa-ti atingi scopurile mai repede :)
presupun ca antrenezi aceiasi grupa de muschi la fel dar prin exercitii diferite ceea ce duce la supraantrenament.. vorba aia "ce e mult, strica" .. 3 exercitii pentru grupele mari, 2 exercitii pentru grupele mici.. dc doar 2 ? pentru ca ele se antreneaza oricum odata cu grupele mari (cand faci spate intra si biceps, cand faci piept intra si triceps) .. de-aia faci febra la triceps cand faci piept pentru ca priza este incorecta.. depinde cum lasi bara (cat de jos) multe chestii :)
eu am stat 1 luna pana sa-mi dau seama care e miscarea corecta pentru ca la fel nu faceam febra..
eu fac febra de rup de la HST si de exemplu am o serie de fluturari 40 rep si 40 rep la impins :)
mai documenteaza-te
Scrie antr tau de piept si pune si o poza cu pieptul.
4 luni de sala
o dat ape saptamana piept : LUNI
4 seri a cate 10 repetari cu haltera la orizontal
4 seri a cate 10 repetari cu haltera la 45/ grade
4 seri a cate 10 repetari cu ganterele la declinat
4 seri a cate 10 repetari la scripete la apropiat sau la aparat
p.s pieptul arata mult mai urat aici in poze era putin rece si s`a strans ca normal sta mai lasat si mai urat
hieronymus
27-05-2009, 10:58
1)Din proprie experienta iti spun ca pieptul se dezvolta cu impins cu haltera de la piept, nu cu scripete.
Eu as schimba in felul urmator antrenamentul:
-impins de la piept din inclinat
-impins de la piept din orizontal
-impins de la piept din declinat
-3 serii fluturari cu gantere din orizontal (daca poti sa le mai duci).
Cand faci piept lasa bara sa curga pana jos, sa atinga pieptul, pt ca atunci lucreaza muschii pectorali. In pozitia maxima lucreaza tricepsii, de aceea e vital sa atingi pieptul cu bara.
2)Din poza mi se pare ca ai putina cifoza si burtica, asa ca e f important sa lucrezi spatele si abdomenul.
Cristian Neagu
27-05-2009, 11:31
HST este un program foarte bine gandit, insa parerea mea e ca este mai bun pentru obtinerea calitatii si densitatii muskilor.
cata91muscle
27-05-2009, 14:25
4 luni de sala
o dat ape saptamana piept : LUNI
4 seri a cate 10 repetari cu haltera la orizontal
4 seri a cate 10 repetari cu haltera la 45/ grade
4 seri a cate 10 repetari cu ganterele la declinat
4 seri a cate 10 repetari la scripete la apropiat sau la aparat
p.s pieptul arata mult mai urat aici in poze era putin rece si s`a strans ca normal sta mai lasat si mai urat
ce faci tu acolo e deja supraatrenament pt un natural
ti-am scris programul pe pagina 1, inainte de de a-l pune in practica, fac o pauza de 1 saptamana
apoi asteptam rezultatele, crede-ma ca sunt destule 40 de min de antrenament, chiar daca tu te simti instare psihic sa faci 2 ore, muschii nu "vor fi deacord" cu starea ta psihica
daniell3k
09-06-2009, 08:30
daca fac in fiecare seara cate 4 serii de flotari in genunchi cu bratele despartite, pentru piept .. e posibilitate sa ma autosolicit? si sa nu mai pot face cand o sa vina ziua de piept?
cata91muscle
09-06-2009, 08:32
daca fac in fiecare seara cate 4 serii de flotari in genunchi cu bratele despartite, pentru piept .. e posibilitate sa ma autosolicit? si sa nu mai pot face cand o sa vina ziua de piept?
DA
Cristian Neagu
09-06-2009, 11:27
Daca intrebarea ta e legata de SUPARAANTRENAMENT da exista acest risc.
daniell3k
12-06-2009, 13:37
mie mi s-a dezolvtat partea superioara a pipeptului, dar partea de jos si din mijloc e la fel, ce exercitziu trebuie sa fac pentru parte din mijloc (unde sunt locaizate sfarcurile) si partea de jos
multumesc!
Alessandro
12-06-2009, 14:50
cum ti s-a mai spus impins cu haltera (priza mai larga decat latimea umerilor) din planul orizontal. eventual daca mai vrei faci si pe planul declinat.
Alessandro
12-06-2009, 14:51
scz...aia cu planul declinat, nu era precum o obtiune....doar ca pe planul declinat intra partea inferioara a pectoralilor, parte care intra si la impinsu pe orizontal, de aceea am spus ca daca vrei poti face si declinatu.
cata91muscle
12-06-2009, 20:54
mie mi s-a dezolvtat partea superioara a pipeptului, dar partea de jos si din mijloc e la fel, ce exercitziu trebuie sa fac pentru parte din mijloc (unde sunt locaizate sfarcurile) si partea de jos
multumesc!
impins orizontal cu bara sau ganterele(le alternezi)
fluturari cu ganterele orizontal si flotari la paralele
Nanu_ionut
12-06-2009, 21:03
din cate stiu flotarile la paralele implica partea inferioara a pieptului...
cata91muscle
12-06-2009, 21:05
din cate stiu flotarile la paralele implica partea inferioara a pieptului...
pai asta si doreste baiatul daca ai vazut postul lui
daniell3k
14-06-2009, 08:37
pai asta si doreste baiatul daca ai vazut postul lui
flotari la paralele cum sunt? nu sunt cum ai face flotari din genunchi .. eu am obervat ca astea iti dezvolta partea de sus a pipeptului nu cea din mijloc deci eu nu ma refer intre ei .. ci fix in mijloc unde sunt localitzate sfarcurile .. sau cred ca daca i`as latzii putzin as rezolva problema asta ...
multumesc!
p.s. da`mi un link cu niste poze sau ceva sa vad la ce te referi
cata91muscle
14-06-2009, 09:05
flotari la paralele cum sunt? nu sunt cum ai face flotari din genunchi .. eu am obervat ca astea iti dezvolta partea de sus a pipeptului nu cea din mijloc deci eu nu ma refer intre ei .. ci fix in mijloc unde sunt localitzate sfarcurile .. sau cred ca daca i`as latzii putzin as rezolva problema asta ...
multumesc!
p.s. da`mi un link cu niste poze sau ceva sa vad la ce te referi
http://www.getfit.ro/exercitii/flotari-la-paralele/
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.