PDA

View Full Version : Romania - Danemarca

Dr.S.Damian
11-09-2003, 00:35
Chiar daca suntem pe un forum de culturism, cred ca putem sa discutam putin si despre fotbal.
Eu nu sunt un microbist si ma uit la meciuri doar la ocazii speciale cum a fost acesta.
Cum vi s-a parut? Cate beri ati baut? :) Cate minute ati injurat dupa? A aruncat cineva televizorul pe fereastra?

victor
11-09-2003, 01:11
Cred ca cei care s`au uitat la meci nici macar televizorul nu l`au mai aprins, da sa intre pe forum sa se uite, probabil ca maine dimineata , cand se calmeaza lumea vor fi mai multe reply`uri.
Eu unu, dupa ce am vazut magaria aia cu primul penalty mi`am luat cainele de lesa si`am iesit afara...poate`am facut bine, poate nu... din canc in cand mai auzeam pe la balcoane slogane de genu "hai ma" "ba ce bou.." si la goluri parca un mic cutremur in cartier... cand sareau toti de fericire. Spre sfarsitul meciului cand am intrat in casa, liniste deplina... ma si intrebam de ce... toti vecinii resemnati. Prin fata blocului vedeam grupuri de 5`7 baieti cu Bucegiu (sau Cerbul) in mana, incercand sa uite de necaz. Unii mai aveau putin si plangeau spunand "Iar ma uit la anu cum joaca altii in locu` nostru".
Dar cum se zice problemele trec, da` reapar. o noapte cat mai placuta.(daca se poate spune)

Dr.S.Damian
11-09-2003, 09:35
Daca ne bagau golul 2 in minutul 85, sa zicem, tot era ceva, dar in minutul 95, practic in afara meciului...
Am crezut ca nu e adevarat. Asta e ghinionul traditional al romanului...

slick
11-09-2003, 13:10
Nu prea am ce sa comentez, mai ales ca nici nu vreau sa ma mai gandesc la meci si vreau sa-l uit cat mai repede. E pacat ca am pierdut, in repriza doua am fost cu cateva clase peste danezi. Cand am vazut cine e arbitru am zis ca e bine, e de mare clasa.... insa mare BOU a fost si greselile lui ne-au facut sa pierdem meciul.

Hai Romania!

slack
11-09-2003, 14:41
am pierdut pe mana noastra, dupa ce nu am luat acasa nici un punct de la ei si norvegieni au si ratat la 2-1 4 ocazii cat casa. referitor la arbitru era de asteptat la ce interese sunt in europa astazi si unde ne situam noi in comparatie cu Norvegia sau Danemarca sa ne arda cu orice ocazie. pacat de ei ca abia au inceput si ei sa joace fotbal mai serios ultimele meciuri...

JohnnyBravo
11-09-2003, 15:02
http://www.thePetitionSite.com/takeaction/889450719

nu imi place ce se intampla in lumea fotbalului, pe stadion sau in tribune asa ca nu m-a atras acest sport; totusi la romania, sau la un CM ma mai uit din cand in cand.

bine ca n-am vazut meciul de aseara...am vazut multa lume trista azi.
asta e, ramanem cu speranta...la mai bine.

Ales
12-09-2003, 00:22
Da am facut un meci destul de bun zic eu, am pierdut si din cauza arbitrajului, dar am si irosit atatea ocazii... De baut beri nu prea am baut, am injurat de mama focului cand au dat gol... Asta-i nesansa, cineva nu prea tine cu noi...

Mircea
12-09-2003, 10:45
Tin mult la echipa nationala dar pot spune ca am pierdut calificarea exclusiv pe mana noastra.Daca baietii jucau si in celalalte meciuri tot asa(cu daruire)eram pe primul loc de multa vreme si la meciul cu danezii nici nu trebuia sa ne prezentam.Adevarat este si ca elvetianul ala idiot ne-a furat ca-n codru dar si noi am ratat ca prostii pe finalul meciului daca marcam macar un gol din ultimile patru ocazii puteau fi 10 arbitri ca tot nu aveau ce sa faca.
Oricum baietii sunt "adevarati" si vor face treaba multa de acum incolo.Au aratat ca stiu sa joace fotbal de calitate.Noi sa fim sanatosi ca norocul vine si el!!!

m.mihai
23-09-2003, 16:24
tre sa facem un theread cu injuraturi la adresa lui
urs meier

Dr.S.Damian
23-09-2003, 17:06
Exista un site de genul "petitzii on-line", dar nu mai stiu adresa.

JohnnyBravo
23-09-2003, 17:09
dar... mai are rost? :)

m.mihai
24-09-2003, 14:15
nu mai are rost dar isdi mai descarca lumea nervii
am auzit la stiri ca un om din tg mures, om normal, cu apucaturi normale a murit sireacul a fakut infarkt :( :)