View Full Version : milk & egg
mihailovic17
10-06-2009, 13:19
Mi-am cumparat si io Milk &EGG si nu sht de cate ori sa il iau pe zi:confused: :confused: :confused:
Am aproape 11 luni de sala . 1.90 m si 76 kg
cine stie sa imi zica si mie de cate ori sa il iau pe zi si cum? inainte de antrenament sau dupa sau inainte si dupa antrenament.
c o o l 2 c o o l 2 c o o l 2 c o o l 2 c o o l 2 c o o l 2
Sunt mai multe momente in care poti administra acest supliment, in ordinea importantei ar fi: imd dupa antrenament(ar merge mai bine ceva cu absorbtie rapida dar daca nu ai iei M&E), intre mese, inainte de culcare, inainte de antrenament cu 40-50 min, dimineata la trezire... Iti recomand macar de 2 ori pe zi sa administrezi.
bn13kgula
10-06-2009, 15:17
eu cred ca ar trebui sa il iei neaparat seara ca sa iti asiguri proteine pe timp de noapte!
"Clar" ca noapte e cel mai important, metabolismul e scazut, efortul fizic e aproape minim, rata catabolismului e foarte mica... ai auzit si tu ca se ia seara pt ca are absorbtie lenta si vi sa zici ca e neaparat sa ia seara...
bn13kgula
10-06-2009, 22:34
Eu asa as proceda... mi-as pune la punct o alimentatie buna pe timp de zi din care sa imi asigur necesarul caloric si de proteine, iar seara m&e.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.