View Full Version : Cele mai mari tampenii legate de culturism!
no.stress
13-06-2009, 13:32
Am un amic/vecin care s-a apuc de "culturism" , asa ii zice el.
Nu lucreaza decat biceps + piept , iar programul lui arata ceva de genul :
Luni - Biceps + Piept
Marti - Pauza
Miercuri - Biceps + Piept
Joi - Pauza
Vineri - Biceps + Piept
Sambata - Pauza
Duminica - Biceps + Piept
Stiu ca arata ca un banc prost , dar omul nu intelege ca muschiul creste cand stai dupa antrenament , am incercat sa-i explic , el nu ca "batman".Acum , cel putin teoretic vorbind , ce rezultate va avea ?Forta poate?sau nici macar aia ?
Plus ca nu stiu cum sa-l conving ca pierde timpul si ca nu va avea rezultate.Programul asta cica i l-a spus un instructor + ce a mai vazut el pe "Iutub" si cica este explozie de muschi , de masa musculara.
Alessandro
13-06-2009, 13:41
:)) ce tare este prietenul tau, cu tot cu instructor :)) ce sa obtina? o sa creasca putin la piept si biceps (eventual si nitel triceps, spate daca face tractiuni, umeri) si va capata putin forta. dar sa se duca la concurs, nu o sa vezi asa ceva :)) acum la inceput o sa se simta nitel mai bn ca va fi ca un "soc" pt org...dar se va obisnui repede org cu astfel de stimul....si se va plafona, cat ai zice peste.
anabolizant
13-06-2009, 13:43
Se poate si mai rau:
Luni: piept + bicepsi
Marti: spate + tricepsi
Miercuri: umeri + trapez
Joi: piept + bicepsi
Vineri: spate + tricepsi
Nu intelege ca in zilele in care antreneaza pieptul ii lucreaza si tricepsii si bicepsii si nu poate lucra bine a doua zi. "Picioare nu fac ca nu ma intereseaza, abdomen nu fac ca deja il am format."
BogdanMM
13-06-2009, 14:42
Am un amic/vecin care s-a apuc de "culturism" , asa ii zice el.
Nu lucreaza decat biceps + piept , iar programul lui arata ceva de genul :
Luni - Biceps + Piept
Marti - Pauza
Miercuri - Biceps + Piept
Joi - Pauza
Vineri - Biceps + Piept
Sambata - Pauza
Duminica - Biceps + Piept
Stiu ca arata ca un banc prost , dar omul nu intelege ca muschiul creste cand stai dupa antrenament , am incercat sa-i explic , el nu ca "batman".Acum , cel putin teoretic vorbind , ce rezultate va avea ?Forta poate?sau nici macar aia ?
Plus ca nu stiu cum sa-l conving ca pierde timpul si ca nu va avea rezultate.Programul asta cica i l-a spus un instructor + ce a mai vazut el pe "Iutub" si cica este explozie de muschi , de masa musculara.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
o sa castige o rezistenta buna la piept ... iar greutatiile folosite vor scadea treptat ...............
nu-ti bate capul cu nimeni ..... cu astfel de oameni nu merita.... tu mentine-te pe traiectoria ta .. iar dupa ce vor aparea rezultate la tine.. sa vezi cum va veni si te va intreba .... lasa-l sa moara in prostia lui ..
Alessandro
13-06-2009, 14:44
de acord cu Bogdan. lasa-l sa faca asa cum stie, ca o sa cedeze repede, si apoi tot la tine o sa vina si o sa te roage sa il ajuti.
cristi!!
13-06-2009, 17:14
Alexandro ce mare esti, imens chiar:)
Alessandro
13-06-2009, 18:32
nu-i asa? y e s
:)))) cristi e usor sa spui asta din spatele monitorului.....sa te vedem si pe tine malacule .. :))
avand in vedere ca nu se mai antreneaza arata mai bine ca unii care se antreneaza
cata91muscle
13-06-2009, 19:04
depinde de seriile efectuate
cu asa zisul program, ar putea creste foarte usor bicepsul, pieptul si umerii, dar depinde si de cate serii face...si sunt 90% sigur ca nu face el 3 serii la piept si 1 la biceps ca sa se recupereze pana la urmatoru antrenament
cristi!!
13-06-2009, 19:30
:)))) cristi e usor sa spui asta din spatele monitorului.....sa te vedem si pe tine malacule .. :))
Malac ii poti spune la taicatu obositule:)
Malac ii poti spune la taicatu obositule:)
chiar ii pot spune....are 100 de kg.......adevaru e ca sunt cam obosit ...am iesit in club aseara...........dar ce ai inteles tu prin cuvantul malac ??...nu am avut intentia sa te jignesc....
Alessandro
13-06-2009, 19:57
eu zic sa terminati baieti, ca apoi iar ii dam de lucru lu dn Neagu. cristi, nu m-am suparat pe ironia ta...ca nu ai de unde sa ma cunosti. stiu mai bn ca tine cum arat, nu am nevoie sa imi faca altcineva descrierea. am vrut de mult sa pun poza...chiar nu stiu dc am pus tocmai acum si nu am pus mai de mult, cand era ceva mai bn....probabil unele randuri din articolul lu dn Neagu ... http://www.topculturism.ro/web/fullArticle.php?art=727....si poate incurajarile unui user de aici :)
mai are sens sa-ti mai spun ca ai deschis gura ca sa nu taci?...sau ai prins deja ideea din ce ti-au spus ceilalti?
prietenul ala a tau e bine de tot , am unu la sala care face doar piept zi de zi si merge cu tricou ridicat pe la fete sa arate ca are abs. nu mai zic ca sunt zile in care vine in pulover si blugi.
PS: dar este si unu care vine cu manushi de ski =))))
Eu am unul care nu trage deloc de fiare, sta si se uita la ceilalti si le mai zice cum sa faca.
P.S. Omul a aparut acum pe coperta revistei "Culturism". :)
Eu am unul care nu trage deloc de fiare, sta si se uita la ceilalti si le mai zice cum sa faca.
P.S. Omul a aparut acum pe coperta revistei "Culturism". :)
trage viorel , cum sa nu traga :)) h a h a
Neagu Vladut
16-06-2009, 16:11
daca nici viorel ristea nu trage de fiare..... insemna ca toti barbatii care nu trag de fiare ar trebui sa arate asa!.... omul a luat locul 4 (sper sa nu ma insel) la musclemania (din sua) de acum 2 ani!!! ...
Vladut, nu te inseli, a luat locul 4
cred ca viorel ristea este cel mai bun la ora actuala din ro
Nanu_ionut
16-06-2009, 17:14
a r g u e eu nu cred ..sunt si alti baieti cu potential
bn13kgula
16-06-2009, 17:15
sa va spun eu tampenie legata de culturism: am intrat si eu ca omu pe siteu salii la care merg eu si la sectiunea culturism scria asa: "minte sanatoasa in corp sanatos" si langa era 2 poze:
-una cu arnold (plin de stero)
-si una cu un baiat care vine acolo la sala (genu de om la 130kg cu burta si ceafa lata si care din fire e mai nebun asa...)
Neagu Vladut
16-06-2009, 18:03
l-am vazut la televizor pe v. ristea si spunea ca obiectivul sau este primul loc la musclemania!
acum 2 ani a luat locul 4, ionut iana a luat locul 7 si octavian hart locul 2. iar anul trecut octavian hart a luat primul loc!!!
din cate am inteles musclemania este varianta MR. Olympia, dar fara steroizi.... acum nu stiu ce teste le fac concurentilor..oricum tot respectul pentru ei!!! felicitari!!!
bodyweb esti pamant !
Ciuti, eram ironic daca nu ti-ai dat seama.
@Vladut, bineinteles ca trage omul daca arata in halul asta, doar ca nu trage cand ma duc eu la sala, seara pe la 7. Este probabil antrenor personal pt altii insa l-am vz de cateva ori antrenandu-se, cu greutati relativ mici cum zice si el pe pagila lui de profil.
P.S. Mi se parea suspect de mare pt a fi un necunoscut. :) E o onoare pt mine sa am un asemenea model in sala pe care o frecventez. ^^
auzisem si io ca lucreaza pe la niste sali sau ca vrea sa isi deschida una...
a r g u e eu nu cred ..sunt si alti baieti cu potential
poate pe viitor,la momentu actual nu se ridica nici un roman la nivelul lui
ba da....lucian boerescu...dragos popescu....daniel chivu...firica
Nanu_ionut
17-06-2009, 14:13
Vlad Pihureac ;)
rikimaru
29-06-2009, 13:45
Am niste prieteni care s au apucat de sala de curad.2 dintre ei fac la toate aparatele in fiecare zi. Eu le am zis: -ma cautati un program sa faceti corect si sa cresteti. ei la mine: - daca tragem la toate aparatele nu e tot dracu ala ?!
:)
Ghostdoggy
29-06-2009, 15:57
La sala aveam un individ pe la vre-o 27 de ani,cu o costitutie atletica,brate frumoase,inalt,ce mai om bine :)
Singurul defect era ca facea piept de aproape 6 luni incontinuu,de luni pana vineri,cand venea in sala isi "rezerva" banca si numai orizontal :)
mi-a zis ca anul trecut faceadoar picioare,a facut numai 1 an.
rikimaru
29-06-2009, 16:33
La sala aveam un individ pe la vre-o 27 de ani,cu o costitutie atletica,brate frumoase,inalt,ce mai om bine :)
Singurul defect era ca facea piept de aproape 6 luni incontinuu,de luni pana vineri,cand venea in sala isi "rezerva" banca si numai orizontal :)
mi-a zis ca anul trecut faceadoar picioare,a facut numai 1 an.
lombari cand face ? e y e e y e
Ghostdoggy
29-06-2009, 17:18
lombari cand face ? e y e e y e
Cred ca mai trebuie asteptat cativa ani :) ,cine stie ce ii mai trece prin cap,mai este si profesor de educatie fizica,la un liceu din capitala :) in Vulcan :)
in 8 ani face un ciclu complet
GeorgeMarius
30-06-2009, 00:51
llol
Ghostdoggy
01-07-2009, 10:25
Acum 6 luni am plecat din aceea sala.
Aseara m-am dus si mi-am facut din nou abonament,si pe cine vad,acelasi tip lucrand tot piept :)) ,ne-am salutat si l-am intrebat,tot piept ? ,la care el : "Da,si tu ar mai trebui sa bagi ceva piept" ,i-am raspuns :
" O sa lucrez,dar o sa il mai si odihnesc"
Oricum piept nu prea are,si facand de 1 an piept a ajuns la 120 kg x3orizontal,ca doar atat lucreaza :D ,va cam dati seama cam ce inseamna din momenct ce lucreaza numai piept seara de seara :)
P.S:L-am intrebat de ce lucreaza asa,a zis ca el nu crede ca trebuie odihnit muschiul si ca vrea forta :) cred ca daca lucrez normal intr-un an ii depasesc greutatea cu care face el zi de zi :) si el tot la 120 kg o sa ramana
Ce ma mira mai mult este faptul ca e si profesor de sport c u s c a c a p z i
BogdanMM
01-07-2009, 11:55
cum zicea hyero ..un muschi nerefacut sau in febra musculara.. lucrat din nou .. isi va diminua volumul... asa ca nu e de mirare ca nenea nu are piept...
antrenamentele specifice pt fortza sunt foarte dure si au impact asupra corpului foarte mare... iar daca n-ai nutritia si odihna perfecte... te surpezi
octavian15
02-07-2009, 11:10
era unu la sala ce zicea ca lui ii place sa poarte centura ca transpira cu ea :))
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.