View Full Version : Trucaj sau Adevar ?
GeorgeMarius
17-06-2009, 11:20
http://www.descopera.ro/dnews/4506195-cel-mai-mare-sarpe-din-lume-a-fost-descoperit-in-amazon
adytza_c
17-06-2009, 11:44
w h a t 40 m...2 m diametru...:confused: c o o l 2
nu e trucaj,am vazut documentarul pe discovery
nu stiu ce sa cred,inca nu e 100% sigur ca exista asa ceva,dupa poze se mai zicea si de alte creaturi ca exista da nu s-a descoperit nimic clar..
GeorgeMarius
17-06-2009, 13:06
sunt sonare ,detectoare si tot felul de echipamente cu ajutorul caror ar fi fost descoperit pana acum la 30-40 de m este exagerat de mare totusi orice este posibil
GeorgeMarius
17-06-2009, 13:06
sunt sonare ,detectoare si tot felul de echipamente cu ajutorul caror ar fi fost descoperit pana acum la 30-40 de m este exagerat de mare totusi orice este posibil
GeorgeMarius
17-06-2009, 13:08
cocos ce documentar unde il gasesc ?
pana nu ne prezinta capatana taiata nu-i cred:D
eu am vazut pe national geographic o piele de anaconda masurand 1 metru diametru si 20 lungime cred ca asa era si acesta din reportaj nu de 40 de metrii poate cei doi sau speriat cand au vazut ditamai creatura trecand pe lanaga ei,in amazon mai sunt multe anaconde de dimensiuni mari dar nu i poti gasii din cauza junglei amazoniene.am ascultat tot un reportaj pe national geographic luat unor turisti care mergeau cu un autobuz catre un sat si au spus ca era un astfel de sarpe in mijlocul drumului si au trebuit sa stea 2 ore cu autobuzul in drum pana a plecat sarpele il descriau ca find de-a dreptul urias
am niste poze sa imi dea careva o adresa de mess sa le dau sa le puna mie imi da niste error si nu le pot pune~x(
am vaz pe national geografic,emisiunea se numeste "animale feroce" chiar exista si e super mare a mancat un crocodil in cateva secunde,scz am gresit era national geografic nu discoveryy e s
GeorgeMarius
17-06-2009, 13:56
emisiunea unde o gasesc sa o vad ?
poti sa urmaresti emisunea si precis o sa o dea reluare
am revenit cu pozele promise.
hmmmmm ce o fi in poza a3a?
http://www.break.com/usercontent/2008/1/Giant-Snake-Forced-to-Cough-Up-a-Hippo-435855.html
Alessandro
21-06-2009, 01:04
Doamne...cred ca as paraliza de frica sa vad asa ceva langa mn.
iti dai seama cand vezi ditamai lighioana,eu unu cred ca exista si mai mari dar nu au putut fi fotografiati
jonson_f
21-06-2009, 01:15
ala mananca si hipopotam ( am vazut clip ) deci un om ar fi mic dejun
GeorgeMarius
21-06-2009, 02:01
da cateva dintre poze le-am vazut pe youtube si un clip in care regurgiteaza un pui de rinocer dar cel din poza din mijloc e ceva imens una e unu de 10 m si unu de 30 e cat strada mea ;)))cat o balena lungime si cateva tone ar cam avea
da cateva dintre poze le-am vazut pe youtube si un clip in care regurgiteaza un pui de rinocer dar cel din poza din mijloc e ceva imens una e unu de 10 m si unu de 30 e cat strada mea ;)))cat o balena lungime si cateva tone ar cam avea
te referi la poza a3a?prin jungla aia orice este posibil,oricum pe acolo mai traiesc animale de care noi nici nu avem habar si nici cercetatorii
GeorgeMarius
21-06-2009, 11:26
deci cred ca sarapalu ala ia stereo :;))))
BogdanMM
21-06-2009, 11:27
halter pozele puse de tine nu sunt in tema cu primul articol.. acolo se refera la serpi care au aprox 40m lungime si 2 diametru (probabil foarte putine exemplare)...nici ``serpisorul`` din pozele alea nu pare prea prietenos... sau un animal de familie dragalas :)))
halter pozele puse de tine nu sunt in tema cu primul articol.. acolo se refera la serpi care au aprox 40m lungime si 2 diametru (probabil foarte putine exemplare)...nici ``serpisorul`` din pozele alea nu pare prea prietenos... sau un animal de familie dragalas :)))
si de unde sa scot eu poze cu sarpe de 40 de metri?b u l b eu am pus poze cu serpi cat de cat imensi sa ne facem asa o idee despre cum ar arata unu de 40
iti dai seama cand vezi ditamai lighioana,eu unu cred ca exista si mai mari dar nu au putut fi fotografiati
Iti dai seama, daca ar fi asa de mari ar fi si foarte lente. Foarte greu sa nu le observe cineva.
GeorgeMarius
08-07-2009, 02:37
http://www.descopera.ro/dnews/4506195-cel-mai-mare-sarpe-din-lume-a-fost-descoperit-in-amazon nu sti ce sa mai crezi ...cat abereaza si presa asta
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.