View Full Version : Propunere-Redis
Pentru cei de la Redis:
Ar fi frumos daca ati face cateva oferte la suplimente,cum ar fi niste pachete speciale din mai multe suplimente la un pret mai redus sau alte chestii de genu :D
La batoane proteice este deja reducere de 25% daca iei peste 50 :D ce-ti mai trebuie?
bn13kgula
18-06-2009, 16:15
La batoane proteice este deja reducere de 25% daca iei peste 50 :D ce-ti mai trebuie?
+ oferta siluet pak :)
desi ideea nu e rea sa se faca la fel si in cazu concentratelor proteice gainerelor etc.
Sincer... mai ieftin decat produsele de la redis ce vrei?
+ oferta siluet pak :)
desi ideea nu e rea sa se faca la fel si in cazu concentratelor proteice gainerelor etc.
Exact ceva ca siluet pak numai k sa fie din concentrate proteice gainere sau ceva combinari.
Ar fi frumos.
e y e
adytza_c
18-06-2009, 22:29
Sincer... mai ieftin decat produsele de la redis ce vrei?
nici prafu de budinca nu e asa ieftin ca si suplimentele redis...sincer sa fiu, nu am luat niciodata vreun supliment de la redis dar nici nu doresc...am un prieten, face de 10 ani sala, bn, are si sala lui...la inceput lua suplimente de la redis pt. ca erau ieftine, dar efecte 0....si multi "guru" m-au sfatuit sa nu folosesc suplimentele lor...forumul asta fiind al celor de la redis, normal ca numai suplimentelor lor se face reclama...fiecare firma isi angajeaza cate un culturist cunoscut care sa recomande suplimentele lor....precum redis il are pe d-l neagu, pro nutrition pe d-l alexa angelo, etc...;)
stiu ca voi primi ban, si ca acest mesaj se va sterge automat (ca si cel in care am intrebat de supremepower.ro) dar chiar nu ma doare...parerea mea este ca pe forumu asta, 70% n-au nicio treaba cu culturismul, numai dau din gura si ii ling in *** pe cei de la redis...va salut pe toti si un ultim sfat al meu este: nu dati banii pe kkt alea de prafuri ( 5kg = 500 pastile = 10 lei )....ceaules....:D
ps: mesajul unuia care chiar ma ajuta:
Ar trebui sa te las sa dai banii pe prosti da vad ca nu intelegi aici este forumul REdis toti de aici ii "pupa in C u r" si in plus 80% de aici sunt neinformati total despre acest sport si isi dau cu parerea du-te la adresa care ti-am dat-o si acolo o sa vezi cum si ce.Te ajut pentru ca am facut aceleasi greseli ca tine acum multi ani si am aruncat banii pe fereastra doar pentru ca imi era lene sa ma informez.
Si nu lua MF creatin R este o porcarie(stiu ce zic) cumpara-ti o creatina de calitate si vita si minerale mananca bine ca la 15 ani are cine sa-ti gateasca si Nu nu esti prea tanar sa te antrenezi alti vin in sala de la 10 ani. Toate cele bune si nu mai pune intrebari la care raspuns nu poate fi dat AICI.
atunci ce suplimente sunt bune? (poti sa-mi dai si pm :D inainte sa-ti iei ban)
cata91muscle
18-06-2009, 23:11
nici prafu de budinca nu e asa ieftin ca si suplimentele redis...sincer sa fiu, nu am luat niciodata vreun supliment de la redis dar nici nu doresc...am un prieten, face de 10 ani sala, bn, are si sala lui...la inceput lua suplimente de la redis pt. ca erau ieftine, dar efecte 0....si multi "guru" m-au sfatuit sa nu folosesc suplimentele lor...forumul asta fiind al celor de la redis, normal ca numai suplimentelor lor se face reclama...fiecare firma isi angajeaza cate un culturist cunoscut care sa recomande suplimentele lor....precum redis il are pe d-l neagu, pro nutrition pe d-l alexa angelo, etc...;)
stiu ca voi primi ban, si ca acest mesaj se va sterge automat (ca si cel in care am intrebat de supremepower.ro) dar chiar nu ma doare...parerea mea este ca pe forumu asta, 70% n-au nicio treaba cu culturismul, numai dau din gura si ii ling in *** pe cei de la redis...va salut pe toti si un ultim sfat al meu este: nu dati banii pe kkt alea de prafuri ( 5kg = 500 pastile = 10 lei )....ceaules....:D
Ar trebui sa te las sa dai banii pe prosti da vad ca nu intelegi aici este forumul REdis toti de aici ii "pupa in C u r" si in plus 80% de aici sunt neinformati total despre acest sport si isi dau cu parerea du-te la adresa care ti-am dat-o si acolo o sa vezi cum si ce.Te ajut pentru ca am facut aceleasi greseli ca tine acum multi ani si am aruncat banii pe fereastra doar pentru ca imi era lene sa ma informez.
Si nu lua MF creatin R este o porcarie(stiu ce zic) cumpara-ti o creatina de calitate si vita si minerale mananca bine ca la 15 ani are cine sa-ti gateasca si Nu nu esti prea tanar sa te antrenezi alti vin in sala de la 10 ani. Toate cele bune si nu mai pune intrebari la care raspuns nu poate fi dat AICI.
Adevarat a grait respectivu:D:D
Adevaru e ca sunt unele suplimente redis care isi merita banii cum ar fi produsele din gama supliment pak(la calitate ma refer nu la gust), l-carnitina si batoanele care sunt cam cele mai ieftine de pe piata
PN are si el o reclama mai agresiva, dar unele produse sunt mai bune, cel putin la mine s-a simtit o diferenta mare
materie prima de calitate si mod de producere avansat= pret mai piperat y e s
pt incepatori si pt atunci cand nu ai bani de ceva mai bun, iei ceva mai ieftin dar bagi mai mult
acum stii de ce ziceam celor care luau ideal protein sau prot r85, sa consume minim 200gr din el pe zi:D y e s
Alessandro
18-06-2009, 23:16
iti dai seama ce a grait respectivu :P sunt unii care nici nu au luat suplimente si nu pupa pe nimeni. in ceea ce ma priveste, am luat de mult de tot vreo 2 kg parca de prot de la PN si nu am obs absolut nimic. acum daca as mai putea, stiind ce sa mananc, cred ca pot lua si cel mai slab produs de la redis si tot cresc.
adytza_c
18-06-2009, 23:19
...2 kg parca de prot de la PN si nu am obs absolut nimic.
dak iei proteine numa, cresti? m d a niste carbo..sincer d-l neagu, intr-un post imi ziceati sa iau Mass forte, e ff bun...si mai departe:restul sunt prostii..
m a d
Alessandro
18-06-2009, 23:21
am vrut sa spun ca puteam lua si de la cea mai mare firma. nu stiam nici macar ce luam , cand si cat luam. si nu mancam bn. daca as avea posibilitatea acum sa iau as lua cea "mai proasta creatina si carbo si prot" ....cum afirma unii....de la firma redis si tot as creste ;)
cata91muscle
18-06-2009, 23:24
cresti si fara sa ai carbo deloc in alimentatie(keto diet facuta pt masa)
oricum, mancarea e baza, suplimentele calitative alaturi de mancare calitativa, te ajuta in a acumula masa calitativa, nu numai 10 kg in + pe cantar din care 2 sunt muschi, restu apa si grasime
adytza_c
18-06-2009, 23:26
am vrut sa spun ca puteam lua si de la cea mai mare firma. nu stiam nici macar ce luam , cand si cat luam. si nu mancam bn. daca as avea posibilitatea acum sa iau as lua cea "mai proasta creatina si carbo si prot" ....cum afirma unii....de la firma redis si tot as creste ;)
Pentru ca tu esti unu care ii tzuka in c u r...a l i e n
Nu ii ridic in slavi pe pn, am folosit in schimb Pro Gainer...si am fost multumit:D
A zis alex (ciuti) odata ca nu ar lua Ideal Protein nici de gratis...stia el ce stia...h a h a
Alessandro
18-06-2009, 23:28
:))))) ce fac ma? :)) esti cu capu, ce ai?? crezi ca imi pasa mie de redis?:)) sau de dn Neagu? hai ca de el in pasa oarecum ca am invatat multe de la el...dar nu inseamna ca pup pe careva in fund :P
Nu ii ridic in slavi pe pn, am folosit in schimb Pro Gainer...si am fost multumit:D
poza inainte si dupa...daca nu cumva "tzuki in c u r" si tu, dar pe altii... y e s
cata91muscle
18-06-2009, 23:33
Alessandro, la penultimu post ai cam lungit-o putin...
cresti in cazu ala ca ai o alimentatie buna, nu ca iei creatina aia...de la aia o sa iei 1 cm de retentie de apa
nu are rost sa ne contrazicem acum, vorbim dupa ce ai o alimentatie calumea si dai 7 milioane pe redis, si apoi cu aceeasi alimentatie dai 7 milioane pe niste suplimente mai bune y e s
Alessandro
18-06-2009, 23:38
poate ai dreptate, dar una e sa zici ca X firma e praf, nu e nimic bun acolo si alta e sa zici ca sunt unele produse bune. nu are el de unde sa stie ca dn Neagu e platit sa faca reclama si nici nu se poate pronunta de suplimente. nu am timp sa citesc toate posturile lu dn Neagu ca mi-ar lua cateva zile, dar sunt convins ca nu recomanda doar de la firma asta, si ca nu este de acord cu alte suplimente. niciunu din cei angajati in discutia asta nu se poate pronunta ca noi de abia avem toti anii (ca si varsta) egali cu anii de antr a lu dn Neagu. iti dai seama pe cati oameni a "experimentat" el si nu cred ca avea vreo intentie sa "pacaleasca" vreun incepator.
nici prafu de budinca nu e asa ieftin ca si suplimentele redis....[/I]
si unii inca vor reduceri:)) cu banii aia cumparati piept de pui si brokkoli etc mancati sanatos...
Nu vreau sa arunc cu noroi in redis dar singuru supliment cu care mi-a mers din prima(legat de masa) a fost proteinmix si a 2-a chestie de care am fost multumit a fost l-carnitine la plic cu care la fel am rezultate.Bineinteles ca nu am incercat multe suplimente ca sa ma apuc eu acum sa judec redis-ul.Oricum o sa mai cumpar de la ei si alte suplimente pt ca sunt aproape de mine.Poate dupa vreo 1-2 ani pot sa imi dau cu parerea cum trebuie.
Ca sa nu se creada ca pup in *** pn sau alte firme,am luat de la pn l-carnitine*chromium , carnitine fx/creatine fx, milk&egg si au cam fost zero.Depinde de fiecare cum le merge.Stiu si oameni care cresc foarte bine cu ideal protein,chiar daca e 200 de mi,bineinteles ca au si o alimentatie pusa la punct.
Cristian Neagu
19-06-2009, 08:13
Kiar il rog pe Bolbo sa nu-ti dea ban, ti-ai exprimat opinia, aproape civilizat ( cu mici exceptii la limbaj) insa sincer cred ca gresesti din anumite puncte de vedere.
Ca sunt ieftine sunt de acord, dar vezi nu poti cumpara un Logan sau Sandero cu 8 mii de euro si sa il compari cu un Mercedes de 50.000.
Pana la urma un supliment se evalueaza mult mai simplu, nici nu e nevoie sa fii mare guru.
Te uiti la reteta si calculezi pretul la gram, sursa de proteina si procedeul utilizat la extragere.
Ce pot sa certific eu e ca produsele Redis respecta reteta , spre deosebire de alte firme romanesti, care din pacate au fost dovedite cu acte de laborator si au ceva procese, kestie de care ai "uitat" sa mentionezi.
Fiecare tine cu ekipa din care face parte, eu am gasit de-a lungul anilor pt culturistii pe care i-am antrenat suport , sponsorizare si intelegere la Redis, care mi-au pus la dispozitie toate produsele lor , pentru baietii care concurau.
Daca tu ai ceva personal cu firma Redis sau cu produsele ei, e problema ta, poti oricand sa iei un produs sa-l dai la un laborator autorizat de calitate si vei vedea ca respecta ce scrie pe cutie.
BogdanMM
19-06-2009, 09:05
nenea tom ... guru al sportului ... e frumos sa iti dai cu parerea despre ceva ce a incercat.. nu din auzite de la prieteni.. am cunostiinte care au vomitat de la produse de la firme renumite.. de la anumite creatine au ajuns pe la spital ... dar asta nu inseamna ca produsul era de vina ... cate luni ai luat tu produse de la redis si nu ai avut rezultate??? .... adevarul e ca nu sunt atat de gustoase dar iti faci treaba cu ele la un pret rezonabil..... dar gandind logic .. cele gustoase ce au in plus.. probabil indulicitori si alte chestii de gen.. ceea ce nu e chiar asa benefic .... sa te vad cand intri in campul muncii.. daca o sa mai comentezi asa.. sau daca o sa mai faci sala... si cand o sa ai de ales intre a plati intretinerea si a iti cumpara o galeata de proteine ``da`ia buna``... sau e ok sa iti iei si una nu la fel de gustoasa dar care sa te ajute in egala masura ...
Alex Popescu
19-06-2009, 15:41
esti prastie baiete. bati campii fara spor. fugi cu caprele la rau ca mor de sete asteptand sa debitezi tu pe aici.
adytza_c
19-06-2009, 16:26
esti prastie baiete. bati campii fara spor. fugi cu caprele la rau ca mor de sete asteptand sa debitezi tu pe aici.
ha ha....d-l popescu, cu tot respectu, poate ca aveti atatia ani petrecuti in sala cati am eus u z e t ...dar asta nu inseamna ca "bat campii fara spor...". d-l neagu multumesc ca nu imi dati ban, scuzati pentru limbajul mai putin civizilat dar am vrut sa imi exprim opinia fata de aceste suplimente...chiar nu tzuk in fund firma Pn, n-am nicio treaba cu ei (mami ce a mai folosit crom si cartinina parca) dar mi se pare enorma diferenta de preturi...pe bani pe care iei de la Pn, un concentrat proteic de 2 kg (150 lei) cumperi de la Redis 10 kg de Prot-85 ( 2 cutii de 4,5 kg + 1 kg )...c i o c a
happy_matei
19-06-2009, 16:45
bai
nu iti convine ceva, gustul sau felul in care se amesteca atunci nu cumpara
nu sta nimeni cu gura pe tine sa iei redis
nici eu nu am vrut sa iau redis la inceput, ca ce naiba, daca-s ieftine sigur sunt proaste, nu?
ete na, cu massforte creatin am crescut mai bine decat cu pro gainer si gain fast
sa nu mai zic de lactomin care e super
redisul e pt o anumita categorie de oameni care nu isi permit sa arunce milioane si milioane luna de luna pe prafuri
nu mai stramba u din nas la prot 85, ca de 10 kg eu iti garantez ca o sa cresc mai bine decat cu 2 kg de la pn
de cele mai multa ori cantitatea bate calitatea, mai ales la incepatori
com'n, flame my post!
ha ha....d-l popescu, cu tot respectu, poate ca aveti atatia ani petrecuti in sala cati am eus u z e t ...dar asta nu inseamna ca "bat campii fara spor...". d-l neagu multumesc ca nu imi dati ban, scuzati pentru limbajul mai putin civizilat dar am vrut sa imi exprim opinia fata de aceste suplimente...chiar nu tzuk in fund firma Pn, n-am nicio treaba cu ei (mami ce a mai folosit crom si cartinina parca) dar mi se pare enorma diferenta de preturi...pe bani pe care iei de la Pn, un concentrat proteic de 2 kg (150 lei) cumperi de la Redis 10 kg de Prot-85 ( 2 cutii de 4,5 kg + 1 kg )...c i o c a
Exista un raport numit calitate/pret, nu-ti convin produsele unei anumite firme prea bine, dar nu veni pe forumul redis ca sa arunci cu noroi in produsele lor; Oricum esti patetic fiindca "speri sa nu iei ban" dupa ce ai improscat cu noroi, apoi spui ca iti pare rau de modul dumitale de exprimare, si ii multumesti Dlui Neagu, ca nu ai luat ban. Acest forum nu e CNA, din contra este foarte democratic si permisiv, atata timp cat nu se intrece masura bunului simt.
Nanu_ionut
19-06-2009, 17:59
adytza nu te uiti la tine ? crezi ca daca iei suplimente de la pn te faci mare ? dupa ce ca ai 40 de kg tu vrei suplimente minune, nu de astea 'naspa' de la redis... intr-un topic spuneai ca vrei un supliment ieftin, crezi ca o sa gasesti cu 20 de lei suplimente? baietzas tine-ti vorbele pentru tine, suplimentele redis au ajutat multi sportivi in pregatirea lor pt diferite competitii.. eu zic sa iti vezi de treaba ta de copilas frustrat..
cata91muscle
19-06-2009, 20:05
adytza, comparatia facuta de tine acolo e cam aiurea
concentratu ala proteic de la pn, e proteina din zer...normal ca e mai scump decat prot r85 care e proteina din soia
daca calculezi 2 produse care sunt apoape la fel, ex WPI pn si WPI redis(supliment pak), vei vedea ca difera pretul cu vreo 70 de lei
in aia 70 de lei au intrat si anumiti indulcitori, coloranti etc
@matei, is de acord cu tine...cantitatea bate calitatea din pacate
[QUOTE=....cantitatea bate calitatea din pacate[/QUOTE]
w h a t :confused: n o w a y
cata91muscle
19-06-2009, 23:55
stiu ca sunt multe controverse pe tema asta, eu prefer calitatea y e s
foarte multi pe care ii stiam eu de la sala sau de pe forumuri, cand nu au avut bani, au bagat mult dar prost...rezultate au avut, dar APROPIATE de de faza cand au luat calitate
parerea pe care mi-am formato este ca incepatorii(pana pe la 1 an de antrenamente) pot baga mult si prost pt ca oricum vor creste, a fost si cazul meu
apoi, mai incolo sa foloseasca produse de calitate, de cand vor intampina probleme/stagnari
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.