PDA

View Full Version : Am nevoie de ajutor

Trackzer0
01-07-2009, 10:18
Salut!Am si eo nevoie de niste sfaturi.M`am uitat si printe alte topicuri dar cel mai bine cred ca ar fii sa intreb personal.Am 16 ani 1.75 si cam 56 de kg.De mancat manank orice si am anumite mese la un interval de timp.Totusi as vrea sa ma apuc de sala si nu stiu daka voi lua in greutate .Ma puteti ajuta cu niste sfaturi.Ce ar trebui sa manank?la ce ore?antrenamtele cum sa fie ptr a pune niste masa musculara pe mine?Multumesc pentru timpul acordat

Cristian Neagu
01-07-2009, 11:34
Trebuie sa mananci alimente bogate in proteine, eventual un supliment bogat in carbo.

Trackzer0
03-07-2009, 11:40
Trebuie sa mananci alimente bogate in proteine, eventual un supliment bogat in carbo.
Dmn Neagu as avea o intrebare.Compoturile sunt bune ptr un culturist???Dekat sa mananci fructe simple mai bine mananci un compot parerea mea.Astept rasps a l u t

erik
03-07-2009, 18:03
Dmn Neagu as avea o intrebare.Compoturile sunt bune ptr un culturist???Dekat sa mananci fructe simple mai bine mananci un compot parerea mea.Astept rasps a l u t

Categoric nu. Pe langa faptul ca prin fierbere fructul isi pierde mare parte din vitamine, compoturile contin cantitati foarte mari de zahar.

Alex Popescu
03-07-2009, 18:48
Categoric nu. Pe langa faptul ca prin fierbere fructul isi pierde mare parte din vitamine, compoturile contin cantitati foarte mari de zahar.

doar in cazul unor intolerante digestive, colite sau afectiuni ce nu tolereaza fructele crude este indicata fierberea. in mod normal insa sunt intru totul de acord cu erik.