PDA

View Full Version : la nesfarsit....oac

VIOREL67
25-02-2004, 23:05
Intru cu o deosebita placere pe "Consultanta" si mereu cites ce se posteaza in ultimile 24 de ore(chiar mai devreme)si raman uimit ca intrebarile se repeta la nesfarsit si daca am zilnic o bucurie sa aflu o noutate in domeniu.
De ce oare la unii le este greu sa frunzareasca pe aici sa vada ,daca postul lor a fost cuprins,sau macar sa intrebe o chestie care nu a inteles-o din postul.
Astept si eu un raspuns la nedumerirea mea...
Doctore vreau sa slabesc...este bine daca mananc savarine si controlul caloric l-am aruncat in cosul de gunoi?

Dr.S.Damian
25-02-2004, 23:13
Desi cateodata ma irita acest lucru, sa stii ca ii inteleg pe oameni...
Eu am patit-o de curand: m-am dus pe un forum unde se discuta cu totul alte probleme decat cele de la noi si am pus cu veselie un nou topic legat de o problema ce ma framanta. Am fost apostrofat imediat... de ce nu citesc inainte ce s-a discutat pana atunci?
Ideea e ca unii nu au timp sa parcurga, iar altii sunt pur si simplu... romani, adica daca descopera ceva gratuit, iau chiar daca nu le trebuie, ca nu se stie niciodata... :D
Pana la urma scopul consultantei e de a ajuta lumea, asa ca eu sunt bucuros ca am activitate.

VIOREL67
25-02-2004, 23:25
aveti perfecta dreptate
dar eu de slabit tot vreau...un sfat imi puteti acorda?

Dr.S.Damian
25-02-2004, 23:30
Nu stiu, ma mai gandesc...
Savarina ai zis? Daca imi dai si mie una, discutam altfel :)