View Full Version : articol interesant
cristi!!
06-07-2009, 14:58
Ce ziceti de articolul asta http://www.times.ro/node/7614 e adevarat??
Cred ca e destul de evident ca e o gluma.
BogdanMM
06-07-2009, 15:31
jesus..... acum orice prost are dreptul sa faca pe jurnalistul online??? .. testosteronul interzis.... inseamna ca toti barbatii vor fii amendati... sau o fii o masura anticriza?? .. noi bani la buget?.. hmm.. cam discriminatorie legea.. nu va fii admisa :))
Ghostdoggy
06-07-2009, 15:45
articol scris la misto pentru ca lumea sa cumpere,acceseze pentru ca ei sa isi ia leafa.
Ziarele din ziua de azi(mai ales de la noi + revistele(unele) ) ma dezgusta pentru felul in care vor sa isi faca marfa vanduta....multa informatie de proasta calitatie,am amici care lucreaza la CLick si CANCAN si cam stiu ce situatie este si cat plagiat exista...
i-am lasat un comment pe site:)
Alessandro
06-07-2009, 17:09
ce "articol" de kkt.....kkt precum e ala de l-a scris.
mi-a sters comentariul X( , zdreanta X(
am postat iar >: )
mda...imi tot sterge comentariile...:(
Ghostdoggy
06-07-2009, 19:59
:)))) acum mi-a zis frati-miu :)))
Sunt Blaj si Bubanu de la Radio21,stiri din nestire :))
E caterinca :D
h a h a chiar e de ras articolul. o sa ne injectam cu estrogen:p
"gradul de pilozitate al corpului, masa musculara, vocea ingrosata si gradul de maturizare"
nasol...la prima parte m-a ars :D
Alex Popescu
08-07-2009, 07:37
"gradul de pilozitate al corpului, masa musculara, vocea ingrosata si gradul de maturizare"
nasol...la prima parte m-a ars :D
bine ca nu stau in Bucuresti. riscam sa fiu arestat. c o l o r
PS: si ce sa facem daca ii gasim pe aia din parlament cu testosteron? le stramutam codul genetic? le adunam ouale?
Una peste alta, caterinca sau gluma sau orice...dar sa scrii asemenea ineptii pentru bani nu face decat sa aduca o pata mare de rusine pentru cei care isi scot malaiul in acest fel. injositor pentru ei.
Tot site-ul pare sa fie o gluma, doar ca eu nu vad nimic amuzant acolo...
Trackzer0
31-07-2009, 17:10
=)))) asta chiar ii tare nu are cum asa ceva ... transforma romania intro tara de porci...:)))
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.