View Full Version : constipare :|
daniell3k
14-08-2009, 18:06
si voi va constipati de la proteine? eu da .. de la gain fast nu aveam probleme
dar de cand iau GFX8 sau WPI .. ma constip mereu ...
marcel86
14-08-2009, 18:19
Incearca sa mananci mai multe legume si fructe si alte alimente bogate in fibre, care te vor ajuta. O alimentatie bogata doar in proteine , pe langa probleme ca gazele si constipatia, iti poate aduce si multe alte batai de cap.
cristi!!
14-08-2009, 20:07
bagati un vibrator in fund...sau dute la un bar de gay ca te rezolva aia.
WARN!INCA UN POST DE ASTA SI VEI PRIMI O LUNA BAN, CA SA INVETI SA TE COMPORTI!!!
crackytzy
14-08-2009, 20:53
bagati un vibrator in fund...sau dute la un bar de gay ca te rezolva aia.
=)))))))))))) asa faci tu ? :)))))))))
Si bea si multe lichide ca si astea ajuta impotriva constipatiei
si voi va constipati de la proteine? eu da .. de la gain fast nu aveam probleme
dar de cand iau GFX8 sau WPI .. ma constip mereu ...
eu am folosit un timp indelungat si gfx8 si wpi si nu am avut probleme de la ele. defapt nu am avut probleme de la nici un supliment deci nu cred ca acolo e buba... Cred ca ai un aport slab de fibre, incearca sa mananci 1 data pe zii cereale integrale cu lapte.
eu am folosit un timp indelungat si gfx8 si wpi si nu am avut probleme de la ele. defapt nu am avut probleme de la nici un supliment deci nu cred ca acolo e buba... Cred ca ai un aport slab de fibre, incearca sa mananci 1 data pe zii cereale integrale cu lapte.
off topic: cezz cum ti'a mers cu gfx8?
off topic: cezz cum ti'a mers cu gfx8?
mi-a mers bine, am fost multumit de el, am luat rapid in greutate cand foloseam. a fost primul si singurul gainer care l-am folosit deoarece acesta si-a facut treaba si nu a fost nevoie sa incerc altul.
ms pentru raspuns!n o r o c
Alex Popescu
15-08-2009, 20:32
Cred ca ai un aport slab de fibre, incearca sa mananci 1 data pe zii cereale integrale cu lapte.
+ castraveti, rosii, ardei, zarzavaturi, fructe, pepene........
daniell3k
15-08-2009, 21:31
mi-a mers bine, am fost multumit de el, am luat rapid in greutate cand foloseam. a fost primul si singurul gainer care l-am folosit deoarece acesta si-a facut treaba si nu a fost nevoie sa incerc altul.
deci era mai bun WPI .. ca eu si asa vreau sa mai dau jos din grasime .... nu sunt gras dar trebuie sa mai dau jos putin din burta si de pe la piept ...
deci era mai bun WPI .. ca eu si asa vreau sa mai dau jos din grasime .... nu sunt gras dar trebuie sa mai dau jos putin din burta si de pe la piept ...
nu se pot compara, unu este gainer celalalt este concentrat proteic. fiecare are scopul lui.
daniell3k
16-08-2009, 16:44
nu se pot compara, unu este gainer celalalt este concentrat proteic. fiecare are scopul lui.
si eu daca vreau sa pun masa musculara, dar sa nu ma ingras deloc? sau cred ca nu se poate .. deci WPI .. pentru ce este bun .. in mare ..
multumesc!
Alex Popescu
16-08-2009, 19:11
deci WPI .. pentru ce este bun .. in mare ..
multumesc!
scrie pe prospect. cu placere!
daniell3k
19-08-2009, 19:04
scrie pe prospect. cu placere!
am citit .. dar nu imi dau seama.. putetzi sa imi spunetzi in mare pentru ce este bun WPI si pentru ce este bun GFX8 sa stiu ce sa folosesc
Multumesc!
Nanu_ionut
19-08-2009, 19:42
Vezi ca produsele astea 2 sunt de la o firma concurenta, iar asta e forumul redis. Cauta pe site-ul respectiv, si vei gasi la descrierea ambelor produse, la ce sunt bune.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.