View Full Version : Sfat combinatie suplimente
xxl_boy33
18-08-2009, 00:52
Sunt nou in cadrul culturismului tip ectomorf si as vrea sa mai cresc putin in masa musculara.As vrea sa iau ZMA si nu stiu cu ce l-as putea combina..? am auzit ca are efect mai puternic combinat cu creatina sau glutamina.Ce parere aveti....sau ceva proteine pe langa...? Ms mult:D.Astepte parerile dumneavoastra:)
Mai bine ai lasa zma-ul si ti-ai lua un gainer , o creatina si un complex de vitamine si minerale;)
Si da niste date despre tine.
xxl_boy33
18-08-2009, 01:05
Poi am 1,65..55kg...18 ani recent impliniti:D fac sala cam de 5 luni si se vede dar putin fara proteine nimica si ma gandeam sa adaug niste masa si nu stiu cam sa iau...:(Am zis ZMA caci am auzit ca e bun si nu stiu cu ce se poate combina....sau animal pack+....?:((
ma repet, lasa zma-ul .eu iti recomand mass forte+fosfocreatina+daily formula
xxl_boy33
18-08-2009, 01:34
ms mult pentru sfat Kelevra o sa in seama de el dar as mai avea o intrebare...Dar animal pack as putea lua si mai combinat cu ce...?Ca as vrea ceva mai bun:D
silica_ct
18-08-2009, 01:40
ms mult pentru sfat Kelevra o sa in seama de el dar as mai avea o intrebare...Dar animal pack as putea lua si mai combinat cu ce...?Ca as vrea ceva mai bun:D
inlocuieste-l cu daily formula din ce ti-a spus kelevra mai sus daca vrei neaparat, iar in loc de mass forte ar fi gain fast , dar ca incepator nu ai nevoie de asa ceva , ce ti s-a recomandat mai sus era ok.
xxl_boy33
18-08-2009, 01:45
ok ms mult pentru sfaturi;)Respect:D
xxl_boy33
19-08-2009, 00:09
Inca o intrebare as mai avea fosfocreatina?De unde pot cumpara...?Si daca e vb de creatina ar merge Kre alkalyne Efx 100% sau trebuie altfel de creatina?:((
Nanu_ionut
19-08-2009, 00:23
poti cumpara fosfocreatina de pe www.redis.ro
Cristian Neagu
19-08-2009, 19:34
La inceput merge si fosfocreatina
xxl_boy33
20-08-2009, 00:02
Domnule profesor as putea sa iau fosfocreatina+animal pack+un weight gainer mai bunicel as vrea gain fast sau...?acesta e bun MASSIVE WHEY GAINER ar merge care din ele?Multumesc:D
xxl_boy33
21-08-2009, 15:54
Careva...?????
Cristi.B
22-08-2009, 21:21
eu am luat fosfocreatina gain fast si daily form...si mi-a mers bine vre-o luna doua...pentru inceput e bine...daca te tine buzunaru ia animal pak si cu ce ai mai spus tu...dar oricum pt inceput e bine cum a spus kelevra. parerea mea ;)
happy_matei
23-08-2009, 21:27
dc vrei sa cumperi animal pak?
ti s-a fixat neaparat pe el?
u esti incepator
daca iei suplimente care sunt mai potrivite pt un profesionist nu inseamna ca si esti
xxl_boy33
23-08-2009, 23:27
dc vrei sa cumperi animal pak?
ti s-a fixat neaparat pe el?
u esti incepator
daca iei suplimente care sunt mai potrivite pt un profesionist nu inseamna ca si esti
lol tu sti macar ce au in compozitie animal pack'ul si cine ma rog a zis ca sunt numai pentru ,,profesionisti`` lol daca eu imi permit si am buget care este problema si daca sunt incepator imi este interzis sa le iau...nvm
Deci totusi te intereseaza de ce e el de aceasta parere...
lol tu sti macar ce au in compozitie animal pack'ul si cine ma rog a zis ca sunt numai pentru ,,profesionisti`` lol daca eu imi permit si am buget care este problema si daca sunt incepator imi este interzis sa le iau...nvm
Nu e vorba ca nu ai putea lua Animal Pak-ul ca si incepator, dar e un supliment care in stadiul asta nu o sa te ajute mai mult decat un complex de vitamine-minerale obisnuit. Mai mult decat atat (dupa cum s-a mai spus) Animal Pak contine vitamine liposolubile in cantitati mari, care in unele cazuri - a se citi atunci cand organismul nu le poate utiliza pe toate - pot cauza intoxicatii.
Alex Popescu
24-08-2009, 08:12
hotaraste-te daca ceri sfaturi sau le dai.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.