View Full Version : O grupa pe zi
Am vorbit cu cineva ieri la sala care zicea ca merge de 5 ori pe sapt si antreneaza o grupa pe zi,in felul urmator:
Luni: piept
Marti: brat(biceps,triceps)
Miercuri: spate
Joi: Picioare
Vineri: trapez,umar
Ce parere aveti?E eficient?
BogdanMM
26-08-2009, 12:47
in general se antrenaza o grupa mare+una mica sau faci HST, sau pe grupe antagoniste (asta e pt avansati ma gandesc) daca luni faci piept, marti te rupe o febra pe tricepsi...
Stiu ca se antreneaza o grupa mare+una mica,dar mi sa parut interesant felul asta de antrenament
eu il folosesc de aprox 2 luni si merge f bine...
daca le pui in asa fel incat sa ai relativ timp destul pt refacere.. n-ar fi rau.. cred..
alexica89
26-08-2009, 14:21
Am vorbit cu cineva ieri la sala care zicea ca merge de 5 ori pe sapt si antreneaza o grupa pe zi,in felul urmator:
Luni: piept
Marti: brat(biceps,triceps)
Miercuri: spate
Joi: Picioare
Vineri: trapez,umar
Ce parere aveti?E eficient?
Asa lucrez si io...si e cel mai bine.Daca le lucrezi pe toate in mod egal..adica sa dezvolti bine toate grupele...nu cred ca ar fi probleme de gen...ca bagi azi piept si maine nu mai poti sa bagi triceps.
BogdanMM
26-08-2009, 14:31
eu cred ca un asftel de antrenament e contraproductiv total.. personal nu l-as recomanda nimanui .. supraantrenament pe brate total ... eu merg pe ideea ca grupele mari se lucreaza intens.. si indirect alea mici cresc cu o stimulare directa mult mai mica .. am reusit sa iau in kg si sa mai cresc cand am reusit sa nu mai supraantrenez bratele si sa pun greutati mai mari la imipnsuri, ramaturi, indreptari,etc .... oricum fiecare face cum doreste .. bafta
alexica89
26-08-2009, 14:37
eu cred ca un asftel de antrenament e contraproductiv total.. personal nu l-as recomanda nimanui .. supraantrenament pe brate total ... eu merg pe ideea ca grupele mari se lucreaza intens.. si indirect alea mici cresc cu o stimulare directa mult mai mica .. am reusit sa iau in kg si sa mai cresc cand am reusit sa nu mai supraantrenez bratele si sa pun greutati mai mari la imipnsuri, ramaturi, indreptari,etc .... oricum fiecare face cum doreste .. bafta
Io il cam recomand tuturor...nu e sofisticat si intra bine.Si ca sa te contrazic,mie le brate mi-a prins cel mai bine,am bratele dezvoltate rau.Depinde de fiecare cum ii prinde.
Cristian Neagu
26-08-2009, 15:18
Nu uitati ca individualizarea e keia.
Cristi.B
26-08-2009, 18:21
bogdan daca ar schimba martea cu miercurea? ar mai supraantrena bratele? asa m-am gandit ca ar fi mai bine :D
silica_ct
26-08-2009, 19:08
bogdan daca ar schimba martea cu miercurea? ar mai supraantrena bratele? asa m-am gandit ca ar fi mai bine :D
la spate marti lucrezi si bicepsul si nu merge sa mai antrenezi bicepsul urmatoarea zi . mai degraba picioare marti iar spatele vineri.
Alessandro
26-08-2009, 19:11
sau mai degraba mai baga si o zi de pauza intre alea 5 consecutive de antr.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.