PDA

View Full Version : antrenament mai eficient

Ace
29-02-2004, 08:09
Buna ziua domnule doctor!!!!Eu sunt nou pe aici pe la consultanta dar am citit shi studiat toate articolele de pe acest site shi am o intrebare:
Eu sunt ectomorf shi fac sala de mai bine de shase luni,primele 2-3 luni am facut fara creatina shi aveam febra musculara aproape dupa fiecare antrenament(tipic ectomorfilor) dupa aceea am inceput sa iau creatina shi febra nu a mai aparut.Acum eu va intreb ce inseamna asta,ca pot sa imi insushesc un program pe mai multe zile (pana acum faceam trei zile pe saptamana dupa programul de pe site pt. ectomorfi extremi)??
Ce face de fapt creatina asta exact(eu stiu ca este stocata in muschi ca rezerva de energie shi ca absoarbe apa, deci volumizand celula musculara )?Daca am spus o tampenie radeti dar corectatima shi pe mine ca sa stiu data viitoare!!

Dr.S.Damian
01-03-2004, 21:23
Nu ai spus o tampenie si eu oricum nu rad de oamenii cu bun-simt, ci doar de prostii care cred ca le stiu pe toate...
In linii mari cam asta face creatina.
Nu stiu daca este o legatura directa intre faptul ca nu mai faci febra si faptul ca iei creatina. Posibil sa existe o legatura. Nu cred ca este cazul sa te antrenezi mai multe zile pe saptamana (decat daca vrei tu neaparat), ci mai curand sa incerci sa cresti treptat greutatea si sa introduci tehnici de intensitate (citeste si acest articol (http://www.doctor.3x.ro/html/avansati.html) ).