PDA

View Full Version : Antrenament

Adrian
29-02-2004, 12:01
Domnule doctor,

ce antrenament recomandati pentru urmatoarea configuratie?

Incepator, ectomorf - iau f greu in greutate, am in jur de 67 kg la 1.75 si maninc mai mult decit suficient, posibilitati limitate de antrenament - configuratie "de apartament" fara posibilitatea de a merge la sala, cu gantere cu discuri de 5 kg plus bara la care pot face tractiuni. Ma straduiesc sa fac rost de o bara pt. discuri dar mai dureaza asa ca momentan doar gantere.

Ideea e ca nu am muschi de nici o culoare - adica ar fi ceva dar mult prea putin - si as vrea un program care sa-l pot face zilnic seara dupa servici, acasa - si nu am pretentia de culturist profesionist sau Arnold in 3 luni - dar cum zicea Kevin Spacey in American Beauty - "I wanna look good naked". Sa pun si eu ceva masa musculara pe mine, uniform, frumos modelat, si sa mai iau in greutate :) (da, stiu, cam pretentios, bani si Mercedes la scara nu vreau ? - ca aia pare mai usor :)

Ceva recomandari ? Mai multe informatii ? Ma gindeam si la un program ectomorf de 6 zile cum e pe site si sa aleg niste exercitii care le pot face in conditiile de care dispun. Ce ziceti ?

Multe multumiri,
Adrian

Dr.S.Damian
01-03-2004, 22:18
Da, un program de 5-6 zile pe saptamana pe care sa il faci acasa cu dotarile tale destul de modeste, ar putea fi o solutie ca sa iti aduci corpul intr-o stare acceptabila. Nu trebuie insa sa te gandesti la masa musculara, decat daca te hotarasti sa mergi la sala.
Ce pot sa iti mai spun? Fa acte 2 exercitii pentru fiecare grupa cu 5 serii a cate 15-20 de repetari. Lucreaza in special exercitii cu greutatea corpului tau.