View Full Version : Calori
The Best
01-03-2004, 17:58
am consumat o perioada lunga de timp 2100-2200 calori zilnic,ma-m ingrasat la burta dar de crescut in masa nu ,am crezut ca cresc mai repede cu mai multe calori.Acum am redus la 1800 calori si am dat burta jos mai este numai un pic.Daca raman la nr acesta de calori e bine ? pot creste in masa musculara ?Sunt mezomorf ma ingras foarte repede si slabesc foarte repede.
Dr.S.Damian
04-03-2004, 11:55
Nu cred ca ai multe sanse sa iti dezvolti musculatura cu atat de putine calorii. Asta e o cantitate pentru un om care sta toata ziua la calculator, nu pentru cineva care trage de fiare.
Cred ca te-ai ingrasat inainte, fiindca nu aveai un raport bun intre nutrienti si probabil nici nu faceai suficient efort.
The Best
05-03-2004, 14:53
CE sa inteleg un raport bun intre nutrienti ,ptr. un om normal care sta la birou eu cred ca daca va ingera 1800 calori va ajunge foarte gras.Am auzit ca si eu chestiea ca cica 3000 de calori ar trebui unuia care trage de fiare ,bine depinde si de tipul somatic,3000 cal nu este fix.Imi sugerati sa cressc nr de calori ? daca cresc la 2400 eu cred ca am sa ma aleg cu o burta frumusica,binenteles si cu masa musculara.Eu vreau sa cresc in masa fara burta.
Dr.S.Damian
05-03-2004, 20:22
Ca sa cresti in masa trebuie sa mananci bine.
Ca sa scazi in greutate trebuie sa mananci mai putin.
Sunt doua lucurui care se bat cap in cap. Daca esti o persoana cu predispozitie la ingrasare, trebuie sa gasesti un punct de echilibru, unde poti face compromis intre acumulare de masa si ingrasare. Nu se poate da o formula standard. Asta se obtine prin tatonare, tocmai fiindca suntem diferiti.
Cu certitudine iti pot spune insa ca nu ai cum sa acumulezi cine stie ce masa cu 1800 kcal.
The Best
11-03-2004, 22:15
Cand administrez l-carnitina trebuie sa ti si un regim?Sau se poate si cand esti in perioada de acumulare ?Cum actioneaza l-carnitina ?Arde singura grasimile sau trebuie sa faci si niste alargari?Trebuie amandoua combinate?
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.