View Full Version : antrenamentul meu
Toma Gratian
22-10-2009, 00:37
Domnule neagu vreau sa va intreb ceva fac un program de ceva timp si nu stiu daca este bun pt masa musculara?
Luni:
piept,spate,trapez
Marti,Miercuri
liber
Joi
picioare
Vineri,Sambata
liber
Duminica:
biceps,umeri
Vreau sa-mi spuneti daca este bine asa.Multumesc anticipat
Toma Gratian
22-10-2009, 11:43
pai nu e bine pt ca e prea mare pauza sau e suprasolicitant ca fac piept cu spate?
in primul rand, daca stau sa ma uit mai bine la programul postat de tine, nu vad tricepsul inclus in el. In al 2 lea rand, este pauza prea mare pe care o faci. In al 3 lea rand, daca tu faci duminica biceps + umeri ( cred ca ai vrut sa zici brate + umeri ), nu stiu cum mai faci tu luni ( adica urmatoarea zi ) piept + spate. Iar in al 4 lea rand, este mult prea solicitant sa faci in aceeasi zi piept + spate ( 2 grupe mari ). Mi se pare ca tu esti incepator, si mai ales din acest motiv, nu e bine sa lucrezi 2 grupe mari in cadrul aceluiasi antrenament. Eu care in curand fac 4 ani de culturism, pot duce la intensitate maxima spate + piept in aceeasi zi, dar tu...
Cristian Neagu
22-10-2009, 12:07
Domnule neagu vreau sa va intreb ceva fac un program de ceva timp si nu stiu daca este bun pt masa musculara?
Luni:
piept,spate,trapez
Marti,Miercuri
liber
Joi
picioare
Vineri,Sambata
liber
Duminica:
biceps,umeri
Vreau sa-mi spuneti daca este bine asa.Multumesc anticipat
Acest program nu este pentru masa musculara.
de acord cu katalin ..
la spate intra automat biceps-ul care l-ai lucrat cu o zi inainte .. analog si triceps-ul pentru piept ..
nu lasi muschiului timp de refacere (macar o zi) ..
mai degraba spune cate zile pe saptamana poti sa faci antrenamente si ti-l refaci..
este contraproductiv antrenamentul postat de tine..
parerea mea
Toma Gratian
22-10-2009, 14:49
Daca va rog domnule neagu imi puteti faceti dumneavoastra un program de masa musculara?
am 17 ani 68 kg inaltime162-164 cm fac culturism de 8 luni.multumesc anticipat
Toma, spune-mi te rog, doar luni, joi si duminica poti merge la sala ?
acelasi lucru l-am intrebat si eu oarecum .. in fine :))
Toma Gratian
22-10-2009, 19:40
pot oricand pt ca am sala la garaj
Toma Gratian
22-10-2009, 20:16
imi faceti va rog si mie un program de masa musculara?multumesc anticipat
Cristian Neagu
23-10-2009, 01:46
Sunt destule programe pe forum; cateva sute, da un search.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.