D-le doctor,am o mare problemas,as vrea niste sfaturi concrete petru umeri,am tot,dar fputin umeri,si am lucrat si ex de baza cumar fii cu bara la ceafa ,ridicari laterale de umeri ,posterior,dar sunt deficitarrau de tot,fata de biceps si triceps,prieteni mei de antrenament au bicepsi mai mici dar daca poarta tricouri faramaneci,par mai mari la brat,deoarece au umeri reliefati,ce sa fac?
tin sa va amintesc ca am piept mare ,adica e lucrat,si fac si cu greutati mari,care sa fie cauza,ca nu cresc la umeri?
Dr.S.Damian
04-03-2004, 20:58
Poate nu te antrenezi corect. Multi iau niste gantere prea mari pentru posibilitatile lor si apoi fac niste caricaturi de ridicari laterale sau anterioare sau posterioare, adica arunca greutatea, folosindu-se mult de balans si inertie.
Din moment ce ai alte grupe dezvoltate, nu vad de ce nu ti-ai putea dezvolta si umerii. Fiecare are niste grupe mai incapatzante, totusi daca insisti, vei reusi.
Sfaturi concrete:
- antreanza-te corect, fara trisari si cu greutate adecvata
- lucreaza toate cele trei fascicule
- lucreaza deltoizii la inceputul antrenamentului
VIOREL67
04-03-2004, 23:18
o metoda destul de buna la antrenamentul pt. umeri si mai ales cand "consideri" ca nu merge este sa obosesti tricepsul bine si dupa aceea sa il troznesti.
la categoria asta cum este mai la toate dezvoltarea iti este garantata prin executia corecta si concentrarea intensa.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.