PDA

View Full Version : Va rog niste raspunsuri la o intrebare simpla

hgentea
08-11-2009, 21:06
Am 22 de ani, 1,76 m inaltime, 69 kg, 105 piept, 34 brat, 29 antebrat, 74 abdomen, 53 coapsa, 38 gamba. va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la aspectele ce trebuie imbunatatite in antrenamentul meu pentru a creste in masa si forta. Antrenamentul meu a constat pana acum intr-o ora de exercitii pentru spate, brate, piept cu greutatea proprie, iar pentru partea cardio a prograMULUI am ales saritul corzii. Acum as vrea sa trec la antrenament in sala dar as vrea sa continui acest program prin care imi lucrez toate grupele musculare in acelasi antrenament, de 3 ori pe sapt sau de 5 ori pe sapt plus sarit coarda o jumatate de ora la fiecare antrenament. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca antrenamentul sa fie cat mai eficient?

Enzo
08-11-2009, 21:26
sa faci un circuit la inceput timp de 2 saptamani si dupa sa faci impartirea pe grupe "eficient" astfel incat sa ai timp de refacere si pe cale de consecinta sa nu faci supraantrenament..
dar pus la punct mai intai alimentatia si odihna .. la urma si suplimente in caz de ai nevoie
intrebare simpla - raspuns complex :)
spor