View Full Version : Cate tractiuni puteti sa faceti?
Se cunoaste faptul ca tractiunile pt spate sunt cel mai tare ex. din cate exista, un adevarat test de forta si rezistenta pt corp! Specificati si ce priza folositi!
nu ai specificat un lucru: tractiuni pentru biceps sau pentru spate ?
indiferent ca fac pentru biceps sau pentru spate, fac cu mult peste 12
pai pt spate k daca poti sa faci pt spate 5 de ex. pt biceps poti sa faci mai multe
la inceputul anului nu puteam sa fac nici 1 corecta din cauza greutatii. acum ca m-am mai definit am ajuns sa fac in jur de 12 corecte fara balans.
Cristian Neagu
12-11-2009, 10:04
Pana in 100kg recordul meu era de 41 (priza larga pt spate).Acum cred ca maxim 15.Daca scad sub 100kg sigur merg la 20.
MariusBoss
12-11-2009, 10:36
pt biceps fac vreo 11-12 dar pt spate mai mult de 8 nu am putt niciodata.(corecte nu cu balans sau eu mai stiu cum).
BogdanMM
12-11-2009, 10:52
la biceps n-am mai incercat de mult.. tractiuni fac serii de 6 cu priza larga.. insa nu spatele cedeaza de obicei ci antebratele ... problema e priza
Neagu Vladut
12-11-2009, 10:53
fac intre cam intre 6-8 pentru spate. si am 85 kg (cu destul de mult tesut adipos)... pluc ca am incheieturile si palmele destul de mici si fragile.. oricum tractiunile sunt cele mai bune! (sau printre cele mai bune)
MariusBoss
12-11-2009, 10:59
y e s
Pana in 100kg recordul meu era de 41 (priza larga pt spate).Acum cred ca maxim 15.Daca scad sub 100kg sigur merg la 20.
waw... 41 de tractiuni... la mine e sarbatoare ca am reusit ieri sa fac 12 (priza larga) cica personal best:)
MariusBoss
12-11-2009, 11:18
bv cezzz
peste 12 si pentru biceps si pentru spate cu priza larga :)
15 cu greutate(cand faceam tractiuni),fara greutate mai mult de 15
LyviuLyviu
12-11-2009, 14:14
Cele cu priza larga le faceti cu bara la piept sau la ceafa?
Cristi.B
12-11-2009, 15:25
19...recordul meu...trectiuni pt spate cu bara la piept...ultimele 2 chinuite dar corecte
o idee ar fi sa va postati si greutatea.
La fel ca si cezzz, nu puteam sa fac multe, vre-o 3-4. Acum, n-am incercat sa vad cate pot sa fac, dar fac in serii si fac bine. 4 serii 12-10-10-8.. am incercat si cu 10kg la a2a serie si am facut 8. 85kg greutate corporala
crackytzy
12-11-2009, 17:02
La fel ca si cezzz, nu puteam sa fac multe, vre-o 3-4. Acum, n-am incercat sa vad cate pot sa fac, dar fac in serii si fac bine. 4 serii 12-10-10-8.. am incercat si cu 10kg la a2a serie si am facut 8. 85kg greutate corporala
21 la piept..cu priza larga
18 la piept pt spate....iar pt biceps exact la latimea umerilor 25.....toate corecte bratul intins perfect.....am 85 kg/175cm....
mai este cand trisez,nu intind bratul....atunci merg inca 6-7 in plus...
la ceafa le fac cu palmele opuse,tot priza larga[mi-am modificat bara de acasa]............
face cineva cu un brat?.....:)
Cristi.B
12-11-2009, 21:53
eu fac cu nici unul 5 :))
Radulescu Stefan
12-11-2009, 21:59
6-7 acum, sunt si eu la inceput :D.
Priza larga, pentru spate, la spate.
62kg, 1,84cm.
Cu priza larga pentru spate la antrenamente fac 3 x 10 cu greutatea mea si ultima serie tot de 10 repetari cu o greutate de 10kg (ultimele 2-3 cu ajutor).
Intr-o singura serie nu stiu cate pot sa fac dar trec de 15.
La biceps nu fac dar un record de acuma cativa ani era 23, acum cred ca pot mai multe.
Inainte faceam 10 repetari cu disc de 20kg la prima serie, acum sunt in revenire, doar 10-12 fara greutate, la aceeasi greutate si inaltime.
apropo la tractiunile cu priza larga pt spate trebuie sa te lasi in jos pana ai mainile intinse de tot?
apropo la tractiunile cu priza larga pt spate trebuie sa te lasi in jos pana ai mainile intinse de tot?
da
Alessandro
12-12-2009, 17:46
mai este cand trisez,nu intind bratul....
nu inseamna ca sunt trisate.
cu priza larga tip pronatie nu stiu cate mai fac...dar de curand am incercat cu priza tip supinatie la nivelul umerilor = 15 rep.
am dat sapt asta niste teste printre care si tractiuni si am reusit sa fac 18( priza biceps) :)
marcel86
15-12-2009, 11:17
12 , priza larga.
Razvanbv91
15-12-2009, 14:25
15-18 cu priza departata pt spate
20-25 cu priza apropiata pt biceps
Pentru spate fac 4-max 5 ...si pt biceps vreo 7-8 :-?? cam asa...doar 15 ani :D sunt nou intr-astea :))
alex_cucli
12-01-2010, 12:30
20 pentru biceps si 1 pentru spate :(
Alessandro
12-01-2010, 12:37
ce diferenta mare...dar la ce biceps ai :D
alex_cucli
12-01-2010, 12:39
spate am dar nu pot sa fac miscarea aia....mi-e incomoda nush de ce.....
Alessandro
12-01-2010, 12:40
ma gandeam ca ai muschi dar si multa masa inactiva...dar atunci faceai si putine repetari pt biceps...
ieri la teste am facut 14 tractiuni cu priza pt biceps corecte (bratul drept).
15-17 pentru dorsali cu priza larga
si cam 25-30 pentru biceps
ma gandeam acum.....oare Arnold cat de multe facea in perioada lui de glorie?.......
era sa uit : eu am inceput sa experimentez cu discuri la centura......
MariusBoss
28-02-2010, 13:55
in situatia ta sunt si eu: 14 pt biceps si 3 pt spate.Nush nu am forta in pozitia aia.
peste 12 la ceafa,apropo tractiunile la piept imi sunt mai grele e normal asa ceva?
peste 12 la ceafa,apropo tractiunile la piept imi sunt mai grele e normal asa ceva?
nu ar trebui......eu le evit pe cele la ceafa pt. a evita problemele cu umerii si fac mai mult la piept........dupa un timp par mai usoare.
nu ar trebui......eu le evit pe cele la ceafa pt. a evita problemele cu umerii si fac mai mult la piept........dupa un timp par mai usoare.
aham pana acum am facut mai mult tractiuni la ceafa,o sa le las pe cele la piept de acum incolo...
Praetorian
01-03-2010, 00:14
La tine este normal orice.........
referitor la tractiunile la ceafa ( sa spunem la helcometru ), pentru a diminua riscul de accidentare, ai grija ca bara sa nu atinga ceafa, ci sa ajunga cam la jumatatea crestetului
referitor la tractiunile la ceafa ( sa spunem la helcometru ), pentru a diminua riscul de accidentare, ai grija ca bara sa nu atinga ceafa, ci sa ajunga cam la jumatatea crestetului
helcometru am facut doar o data ....de curiozitate [fac doar ramat, evitand bara din cauza discopatiei]....
fac tractiuni si simt 4 zile febra la dorsali.....
apropo....chiar aseara eram la presa si nu m-am mai ridicat cat a durat exercitiul,urmarind pe cei care faceau spate......din 8 doar 3[cei mai "vechi",of course ] foloseau bara de tractiuni,restul inghesuiti la helcometru.....y e s
eu nu prea fol cablurile alea in schimb bag cate 10 serii de tractiuni cu diverse prize
silviu2060
08-03-2010, 18:23
iti tre antrenament special sa poti face tractiuni???
pt spate ma intereseaza ///
iti tre antrenament special sa poti face tractiuni???
pt spate ma intereseaza ///
daca nu poti sa faci tractiuni: http://www.youtube.com/watch?v=Gv2iIVfSMvA
am incercat sapt trecuta pt prima oara sa fac tractiuni la ceafa, am rugat si un coleg sa ma ajute insa m-am descurcat am facut vreo 5-6 pe serie vreo 4 serii. Pt prima oara am facut si eu un pic de febra la carca :)
Adytzzuu
05-05-2010, 12:46
18 priza larga pentru spate......
73 kg...1,73 cm
priza apropiata supinatie : 20 (atat am facut la proba fizica de la parasutism)
pentru spate cu priza departata : ~10 cred (din astea nu am facut niciodata pana la epuizare)
profit si eu de topicul asta ca sa va pun o intrebare ?
Fac de fiecare data la antrenamentul pentru spate tractiuni cu priza larga la piept. Fac 4 serii a cate 12,10,10,8 (corecte ) (am 180m , si 83kg) .
intrebare e .....cam cum ar trebui sa evoluez ..... sa incerc sa fac mai putine repetari si sa mai iau un disc intre picioare (fac antr pt castigare in masa)? ....Cam cate serii ar trebui sa fac cu greutatea corpului ca sa pot sa iau un disc......
sper ca intelegeti ce vreau sa zic ...
Ast raspunsuri...
OaseMici
06-05-2010, 20:39
Cand m-am apucat nu puteam sa fac 1 tractiune ...dupa aproape 2 luni de sala ..6 tractiuni cu priza pt biceps :D...oricum asta e ceva cu memorie kinestezica ..nu ca mias fi imbunatatit eu musculatura prea mult...dar e un mic progres :cool:
SI cu priza larga pot doar 2 ...ca dupaia ma apuca niste dureri groaznice de humerus ..
profit si eu de topicul asta ca sa va pun o intrebare ?
Fac de fiecare data la antrenamentul pentru spate tractiuni cu priza larga la piept. Fac 4 serii a cate 12,10,10,8 (corecte ) (am 180m , si 83kg) .
intrebare e .....cam cum ar trebui sa evoluez ..... sa incerc sa fac mai putine repetari si sa mai iau un disc intre picioare (fac antr pt castigare in masa)? ....Cam cate serii ar trebui sa fac cu greutatea corpului ca sa pot sa iau un disc......
sper ca intelegeti ce vreau sa zic ...
Ast raspunsuri...
e bine asa....incepi spatele cu tractiuni,le faci incet ,adica te lasi jos usor pe partea negativa...
eu fac 5 serii priza larga la piept si 5 cu priza ingusta cu palmele opuse dar lasat capul pe spate si in extensie...sa se duca cat mai bine pe romboizi.....
Cristi.B
10-05-2010, 21:44
@EdUtZuL esti din vrancea?
Alex Popescu
11-05-2010, 08:32
nu. este un motiv de accidentare. cand ai mainile intinse de tot este foarte mare tensiune pe articulatia umarului care nefiind echilibrata de marele dorsal (sursa principala de tensionare la acest exercitiu) are tendinta de a se disloca. eu am patit chestia asta de multe ori si abia dupa 10 ani am gasit un articol in Iron Man care trata subiectul. plus de asta daca ramai foarte usor cu coatele indoite pastrezi tensiunea in muschii spatelui si obtii o intensitate mai mare. ;)
nu. este un motiv de accidentare. cand ai mainile intinse de tot este foarte mare tensiune pe articulatia umarului care nefiind echilibrata de marele dorsal (sursa principala de tensionare la acest exercitiu) are tendinta de a se disloca. eu am patit chestia asta de multe ori si abia dupa 10 ani am gasit un articol in Iron Man care trata subiectul. plus de asta daca ramai foarte usor cu coatele indoite pastrezi tensiunea in muschii spatelui si obtii o intensitate mai mare. ;)
DA ai dreptate alex azi am avut umeri de facut si ma doare cel stang!am simtit de ieri ca s-a intamplat ceva atunci cand am facut tractiuni....MS
EDIT:cred ca am facut o entorsa acolo cand rotesc umarul spre fata ma doare
Eu pot face maxim 5 tractiuni pe rand,dar dupa aceea simt febra la maini si numai ma pot ridica.
MariusBoss
10-06-2010, 10:08
Febra se face dupa vreo 12-24 ore..nu dupa cateva minute..:))))
probabil se refera la durerea aceea din cauza acidului lactic...
probabil se refera la durerea aceea din cauza acidului lactic...
spunea arnold schwarzenegger odata ca cine nu poate sa treaca peste acea durere si sa mearga mai departe, nu va ajunge un campion
da hai ca nu e asa de greu sa treci peste acea durere...
MariusBoss
10-06-2010, 20:10
Nu e greu pt tine,pt mne sau altii...dar pt unii sa stii ca e !!!
^mie chiar imi place,ma simt bine cand imi bat joc de corpul meu la antrenamente;p daca e si muzica care imi place la radio e forta:X>:)
^mie chiar imi place,ma simt bine cand imi bat joc de corpul meu la antrenamente;p daca e si muzica care imi place la radio e forta:X>:)
:))) imprieteneste-te cu durerea. fa-o sa fie cea mai buna prietena a ta :)
Eu fac 6 tractiuni problema e ca eu spun ca as putea sa fac mai multe dar parca nu am am suflu sa trag mainile parca ar mai putea 1 2. Cred ca gresesc cu respiratia.
SicaKB24
22-06-2010, 19:23
am ajuns si eu sa fac 12 la fata , 12 la spate , 12 cu priza ingusta si 12 pentru biceps :) cat de cat corecte zic eu
jackzorn
23-06-2010, 11:08
peste 12 repetari la orice tip de tractiuni ...
io la antrenament fac,cu greutati,7 pt biceps cu 15kg in spate;7 pt spate cu 7 kg in spate
ale.xander
23-07-2010, 13:59
ce diferenta e intre tractiunile cu bara la piept si cele la ceafa?...adica lucreaza ceva in plus sau nu stiu
ale.xander
26-07-2010, 17:32
nu-mi raspunde si mie nimeni???
http://www.get fit.ro/antrenament/exercitii-culturism/cum-se-fac-corect-tractiunile-la-ceafa-la-cablu.html
sterge spatiul ala
Just4fun
11-08-2010, 22:47
peste 12 la spate si cam 20 pe fata
e chestia ca ma ajuta si corpu am doar 64 kg
badrhari2008
13-08-2010, 22:48
ca tot veni vorba de tractiuni cum cresti capacitatea de a face tractiuni io fac sala de 6 luni am facut 1 luna pauza pana mi-am facut o minisala din lenea de a merge la sala si a pierde 30 de min pana pe drum pana la el (ca masina nam ;)) si abonament la sala + abonament la autobuz cam scump ;)) cert e ca nu trec de 4 tractiuni si nici alea prea corecte ;)) .....iar aparat deala (helcometru sau nuj cum o se num nam :d ) ...ala e singuru care nu il am in rest e ok ....si toate grupele merg bn ;)) numa la spate cu tractiunile is deficitar rau si le fac ajutate ma tine tovrashu cu care fac sala de piciaore :P ca sa ma mai ajut :D
@badrhari, poate te ajuta asta http://www.youtube.com/watch?v=Gv2iIVfSMvA
badrhari2008
15-08-2010, 19:27
:D stie cnv o "metoda " pt a putea face mai multe tractiun sau cv in genu ;)) ......io fac sala de 6 luni da nu am trecut de 4 singur :)) ....(cand fac tractiuni ma tine colegu de piciore si ma ajut de ele ca nu pot sa fac 10 :)) singur )
face mult daca faci in adolescenta.....eu aveam acasa bara de la spalierul de la vita de vie si la 1,75cm si 70 kg ajungeam sa fac 23 "corecte"...
doar atat faceam si asta doar ca sa-mi pun colegii la ska'....
acum imi prind bine,mai ales ca fac sala dupa 20 de ani.....daca aveam atunci sala de forta si faceam vreo 2 ani era bine .....
:D stie cnv o "metoda " pt a putea face mai multe tractiun sau cv in genu ;)) ......io fac sala de 6 luni da nu am trecut de 4 singur :)) ....(cand fac tractiuni ma tine colegu de piciore si ma ajut de ele ca nu pot sa fac 10 :)) singur )
iti dau un link si tu repeti intrebarea?
Gabriel19
26-08-2010, 16:07
peste 12 ,ajung pe la 25-30
fac vro 16-17 dar leg greutate sa fac 6-7...
PAco4Golf
21-12-2010, 09:55
ce interesant :D de aici toata lumea poate sa faca tractiuni si repetari multe si cu kg , sunt curios cati dintre voi fac ceea ce zic.
eu sincer 4 repetari maxim.Ma descurc mult mai bine la helcometru pot sa zic ca trag excelent.
Ar trebui sa incerci sa faci si tractiuni la bara mai multe repetari si o sa vezi schimbari;)
Mihay91_oo
21-12-2010, 20:09
tractiunile la bara sunt superioare helcometrului in orice zi, incearca sa faci si cate 4 asa cum poti , cu timpul creste si numarul de repetari.
Asa am inceput si eu , 3-4 cu priza cam apropiata ca altfel nu mergea deloc :))), acum 8-10 priza cat merge de larga.
ce interesant :D de aici toata lumea poate sa faca tractiuni si repetari multe si cu kg , sunt curios cati dintre voi fac ceea ce zic.
eu sincer 4 repetari maxim.Ma descurc mult mai bine la helcometru pot sa zic ca trag excelent.
te descurci la helco fiind ca e o greutate mai mica. Ca sa faci tractiuni iti trebuie forta pe care tu nu prea o ai... fa alea 4 tractiuni, mai fa inca 4 si tot asa pana numai poti sa faci 1 corecta. o sa observi dupa un timp ca o sa reusesti sa le faci din ce in ce mai usor, asta inseamna ca ti-a crescut forta. din pctul meu de vedere helco e frectie, e mai mult de definire.
BogdanMM
22-12-2010, 15:18
mie nu imi place sa fac un nr mare de tractiuni, prefer 3 sau 4 cu greutati aditionale decat 6 sau 8 la liber.
PAco4Golf
22-12-2010, 16:51
te descurci la helco fiind ca e o greutate mai mica. Ca sa faci tractiuni iti trebuie forta pe care tu nu prea o ai... fa alea 4 tractiuni, mai fa inca 4 si tot asa pana numai poti sa faci 1 corecta. o sa observi dupa un timp ca o sa reusesti sa le faci din ce in ce mai usor, asta inseamna ca ti-a crescut forta. din pctul meu de vedere helco e frectie, e mai mult de definire.
La helco ridic mult mai mult decat greutatea mea.Si nush tie ti se pare frectie dar eu pana acum la helco am facut si nam facut niciodata tractiuni si sunt destul de multumit de progrese.Si nu sunt singurul care face doar la helco,sunt cativa baieti care participa la concursuri si fac fata cu brio si tot la helco fac.
Cat despre forta , iti spun forta am destula in cat sa ridic kg care le am , dar e vorba si de miscare , cu priza apropiata fac , dar priza larga fac greu.
faci greu ca nu ai suficienta forta. acum 4-5 ani nu puteam sa fac nici o tractiune corecta(priza larga) si bagam helco la greu. dupa ce am inceput sa ma chinui sa fac tractiuni am crescut progresiv de la 1 la 2 si tot asa. acum fac 10-12 corecte cu priza larga si peste 15 pt biceps
eu fac 2 corecte pt biceps:)) si jumatate din a treia:))
Pyro.666
17-01-2011, 22:09
nici atat nu cred(sunt sigur) ca face
faci greu ca nu ai suficienta forta. acum 4-5 ani nu puteam sa fac nici o tractiune corecta(priza larga) si bagam helco la greu. dupa ce am inceput sa ma chinui sa fac tractiuni am crescut progresiv de la 1 la 2 si tot asa. acum fac 10-12 corecte cu priza larga si peste 15 pt biceps
Ce alegeti dintre 4-5 tractiuni (priza larga) sau helco mai multe repetari?:D
La helco pot 12 cu 63kg si eu am 69..
ambele, 3 serii 3 serii ...
helco nu fac decat f rar la ceafa. pe fata tractiunile sunt baza
Pyro.666
18-01-2011, 20:27
Ce alegeti dintre 4-5 tractiuni (priza larga) sau helco mai multe repetari?:D
La helco pot 12 cu 63kg si eu am 69..
si zici ca faci 1000 lbs la presa ?=)) acuma stiu dc iei ban pt vulgaritate, pt ca ar fi prea multa vulgaritate
Nu prea are relevanta postul tau, iti dau un exemplu tipic, Sorin Cazacu - concetatean de-al tau, genu 360 kg, oare cate tractiuni poate face ?
Nici eu nu cred ca misca 500kg la presa ... dar ce ai spus mai sus nu poate fi un argument solid in treaba asta.
Pyro.666
18-01-2011, 21:47
nu crezi? NU EXISTA, am zis dc se ia ban pt injurat acu stiu dc pt ca din cauza celor ca zuke ar fi numa injuraturi
controlati-va va rog. raspundeti numai on-topic! thx
Pyro strici topicul.. mai degraba tii pentru tine remarcile astea.. stiu ca majoritatea nu ma cred dar nu conteaza asta ca n-o fac pentru voi..
posteaza la subiect
on; azi am putut 8 tractiuni priza larga la piept :D
Pyro.666
19-01-2011, 09:09
numa mincinosi ca astia baga "pls stai la subiect,tine pt tine insultele" chiar nuti dai seama ca esti penibil? sau poate iti place sa trollezi forumuri
Si nu poti sa dormi daca eu am mintit sau ce? In multe locuri se vede ca esti mare forumist..
Pyro.666
19-01-2011, 19:32
mintit , da mintit cu nerusinare :) pe tine si 250 "lbs" te darama la PRESA
PAco4Golf
19-01-2011, 20:58
pyro iai spus odata , daca minte se minte singur , dar nu esti tu in masura sa i spui , eu asa cred.
mintit , da mintit cu nerusinare :) pe tine si 250 "lbs" te darama la PRESA
si chiar daca ar fi asa, care este problema ta ?
Pyro.666
01-02-2011, 10:23
si chiar daca ar fi asa, care este problema ta ?
ai auzit de cuv "LAME" ? si asta e prea Lame
MariusBoss
01-02-2011, 11:21
Recordul meu: 12 repetari singur la bara fixa la piept..:D
Pt biceps peste 15
:)) deja ma amuzi. incerci sa pari inteligent cu o cultura informatician. foloseste cuvintele astea in DotA sau CS sau ce mai joci tu..(care si acolo te bat =DDD).
chiar iti place sa faci multe posturi asa aiurea? inceteaza te rog eu.. posteaza odata tot ce iti trece prin cap dupa gata :D
btw; am votat >12 ma gandeam la tractiuni normale (pt biceps) :{
MariusBoss
01-02-2011, 11:33
La mine te referi? Scuza-ma dar eu nu joc nimic pe pc..prefer sa stau la bucatarie sa mananc...
ON: la 1,74 si 83-4 kg am reusit sa fac sapt trecuta 12 tractiuni la bara fixa pt spate ..;))
La mine te referi? Scuza-ma dar eu nu joc nimic pe pc..prefer sa stau la bucatarie sa mananc...
ON: la 1,74 si 83-4 kg am reusit sa fac sapt trecuta 12 tractiuni la bara fixa pt spate ..;))
la pyro se refera.
Pyro.666
01-02-2011, 14:38
:)) deja ma amuzi. incerci sa pari inteligent cu o cultura informatician. foloseste cuvintele astea in DotA sau CS sau ce mai joci tu..(care si acolo te bat =DDD).
chiar iti place sa faci multe posturi asa aiurea? inceteaza te rog eu.. posteaza odata tot ce iti trece prin cap dupa gata :D
btw; am votat >12 ma gandeam la tractiuni normale (pt biceps) :{
dute ba deaici de mincinos
Fane1994
12-02-2011, 12:32
5 tractiuni pt biceps fac corecte..
si 28 tractiuni cu balans
Pyro.666
12-02-2011, 13:12
poate 8* cu balans
Fane1994
12-02-2011, 13:15
ce 8 ?
lol ..aici la kaiac iti trebuie tractiuni la greu .
eu fac 28 cu balans /.si trebuie sa fac mai multe
Pyro.666
12-02-2011, 13:28
ai zis ca faci 5 corecte si 28 cu balans , e un salt ENORM , CAREI EXPLICATIA?
eu cred ca ai vazut viduri pe youtube cu tractiuni trisate si ai bagat un nr asa nici prea modest nici prea exagerat, ca sa stii si tu tractiunile trisate is 85-90% la fel de grele dak nu mai ai energie
Fane1994
12-02-2011, 13:44
sincer tu sti cum sunt tractiunile cu balans?
Fane1994
12-02-2011, 14:04
nu e nici o treaba cu uimit..
eu am zis cate fac..insa am uitat sa precizez ca 5 tractiuni ( biceps) fac usor..nu mam fortat sa vad cate fac maxim ..
dar tractiuni 28 cu balans mam fortat la ultima proba de control ..sa vad cate fac la urmatoarea proba de control .
da ne zici si noua cum sunt "tractiunile cu balans "
Eu am asa o idee...da cred ca sunt putin cam prost :) , nu inteleg :-??
Fane1994
12-02-2011, 14:16
pai tractiunile din balans:
te prinzi de bara( ca la tractiuni pt biceps.) si apoi te ridici in sus cu ajutorul unui balans pe care il faci din picioare..
nu prea stiu sa explic bine ..mai bine vezi la cineva si intelegi .,
http://www.youtube.com/watch?v=IMjFN-m2VOM&feature=relmfu
astea is tractiuni adevarate....f o r t o
http://www.youtube.com/watch?v=IMjFN-m2VOM&feature=relmfu
astea is tractiuni adevarata....f o r t o
Termina-te cu posturile astea;arati din ce in ce mai mult CAT DE PROST ESTI.
Termina-te cu posturile astea;arati din ce in ce mai mult CAT DE PROST ESTI.
y e s y e s y e s
ce?ca am scris din greseala "adevarata" nu "adevarate"?si tu vorbesti care ai scris "numai" in loc de "nu mai"
ne refeream la linku din post , nu la greselile gramaticale ;)
Aici vorbeam de tractiuni biceps/spate nu de tractiuni dealea ...
totusi,nu poti spune ca sunt usoare....
Nelutu91
13-08-2011, 14:15
io nu pot sa fac
3 :)) poate 4 la biceps ma refer la spate 0
Bicepsul e mai puternic decat spatele? Vad des greseala de a spune ca tractiunile cu priza in supinatie la nivelul umerilor sunt pentru biceps...
ce ziceti e ok daca sunt ectomorf sa fac asa pentru spate:
repetari: 15,12,12,10,8 ?
La tractiuni libere eu recomand 6-10 repetari(exercitiu complex pt forta si masa) iar la helcometru(lucrat ceva mai izolat) 8-12 repetari.
am depasit de mult 100kg si tot mai pot sa fac 10rep pt spate... pt biceps fac 12 cam asa.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.