View Full Version : Masa de dimineata
Bogdan08
29-11-2009, 18:09
Ce imi recomandati sa mananc dimineata? eu pana acum consuman un shake (proteina + carbo).Ar fi mai bine sa mananc si apoi un shake?
Sau ce spuneti de variata 3 pastile de amino 2700 ?
Alex Popescu
29-11-2009, 18:24
in maxim 30 de minute pastilele tale de amino au fost deja metabolizate deci sunt o varianta pe termen foarte scurt (cam costisitoare). un shake compus din proteina, carbo si vitaminele + mineralele aferente este mai indicat, spun eu, cu conditia sa ai si proteina de zer precum si ceva carbo simpli in componenta lui. in functie de timpul pe care il ai, la o ora poti consuma si o masa solida.
crackytzy
29-11-2009, 20:43
sa nu deschid alt thread...
spueti-mi voi ce ar trebui sa contina masa mea de dimineata...ma trezesc la ora 5:30 beau 3 pastile de creatina fosfata si la 6 mananc...CE SA mananc?:| (numa nu ma luati cu dinalea 10 oua :)) )..
nu e bine 2 felii de paine, jumari, 1ou fiert, 3 cremvusti si o cana de ceai ? :)
ps: sunt in perioada de masa...deci orice numa sa acumulez ;))....si strat adipos :)
Nanu_ionut
29-11-2009, 20:51
spueti-mi voi ce ar trebui sa contina masa mea de dimineata...ma trezesc la ora 5:30 beau 3 pastile de creatina fosfata si la 6 mananc...CE SA mananc?:| (numa nu ma luati cu dinalea 10 oua :)) )..
nu e bine 2 felii de paine, jumari, 1ou fiert, 3 cremvusti si o cana de ceai ? :)
ps: sunt in perioada de masa...deci orice numa sa acumulez ;))....si strat adipos :)
pai masa de dimineata ar trebui sa fie formata din proteina cu absortie rapida + carbo simpli din cate stiu eu... acuma vezi si tu cate proteine ai tu acolo...dar din cate vad eu nu e bine ce mananci :)
Bogdan08
29-11-2009, 23:07
si seara ce mi-ati recomanda sa mananc?
de ce nu ai manca 10 oua?
De scarba probabil,mie mi s-a luat de ele !
Nanu_ionut
30-11-2009, 15:18
si seara ce mi-ati recomanda sa mananc?
de ce nu deskizi un thread la rubrica coresp? cred k ar fi bn sa nu amestecam subiecteley e s
MariusBoss
30-11-2009, 15:18
Am mancat si eu la 8 dimineata cand ma trezeam cate 2 galbenusuri si 10 albusuri.in nici 10 zile m-am lasat.mi se facuse o scarbaaaaa..:((
Nanu_ionut
30-11-2009, 15:34
Am mancat si eu la 8 dimineata cand ma trezeam cate 2 galbenusuri si 10 albusuri.in nici 10 zile m-am lasat.mi se facuse o scarbaaaaa..:((
te-ai scarbit pt k nu ai imaginatie in a le pregati n o r o c
Bogdan08
30-11-2009, 15:34
de ce nu deskizi un thread la rubrica coresp? cred k ar fi bn sa nu amestecam subiecteley e s
dc sa mai deschid 1000 de thread-uri...astept aici un raspuns simplu si gata
eu dimineata mananc 1-2 oua , miere , lapte , cereale toate puse in blender din care ies cam 2 pahare
eu as manca 20 ....dar de cand imi face probleme bila,doar asa mai rar......
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.