PDA

View Full Version : Buna - nelamurire

bcr.bogdan
01-12-2009, 22:31
In primul rand vreau sa va salut si sa va felicit pentru treaba pe care reusiti sa o faceti pe acest forum.Ok, sa trec la subiect, am 1.82 76 de kg sunt endomorf si am 3 luni de zile de cand m-am apucat de sala.Ma duc de 5 ori pe saptamana luni-vineri, in acest moment iau Kre-Alkalyn FX iau un fat burner Lipo 6 + Ultra Whey Protein (Universal 3kg) de care nu sunt multumit . Intrebarile mele sunt urmatoareale : Ce parere aveti despre GFX 8 ? L-ati folosit in trecut ? S-au vazut ceva rezultate in urma acestui produs ? Este recomandat unui endomorf ? Se combina aceste suplimente (kre-alkalyn fx + lipo 6 + gfx8) ? Tin sa specific ca as dorii sa pun masa .
Va multumesc pentru timpul acordat si spor la impins !

Lukian
01-12-2009, 23:30
Sa nu crezi ca slabesti si sa pui masa musculara doar pt ca asa scrie pe acele produse si ca le iei impreuna. Trebuie sa iti fixezi obiectivul: masa sau definire si apoi sa iti pui la punct in conformitate cu date antropometrice si multe alte amanunte un program serios de antrenament, alimentatie si suplimentare.

Pe scurt. Nu e buna combinatia de nici un fel.

bcr.bogdan
01-12-2009, 23:34
Pai e logic ca nu pot avea amandoua lucrurile in acelasi timp (slabire si masa) insa din cate am vazut GFX-ul contine mai multe gen : creatina, carbo in cantitati mici dar le are.In comparatie cu whey proteinul totusi cred ca e superior . Iar din cate am inteles din postul tau ideea ar fi sa renunt la lipo ?

tazmanian_boys
01-12-2009, 23:52
am 1.82 76 de kg sunt endomorf

pune o poza cu tinee sunt foarte curios la 1,82 si 76 kg endomorf... io am 1,74 si 77 kg si sunt spre mezo..

bcr.bogdan
02-12-2009, 00:09
Acuma chiar nu am poza cu mine dezbracat, insa ma regasesc in toate caracteristicile endomorfului, insa daca e sa ma uit aici http://www.doctor.info.ro/tipuri_somatice.html poza de la endomorf ma face sa cred ca endomorf SUPER GRAS . Daca e sa citesc de aici http://193.226.19.42/~cmarian/rom/eme.htm sunt 80 % mezomorf .Bai frate, astea te incurca bei nu gluma !!! Se poate un endo-mezomorf ?

Kelevra
02-12-2009, 00:17
http://sanatatea.net/determina-tipul-somatic.html
Da se poate. Nu prea exista oameni care sa fie 100% mezomorf ( e un exemplu).
Cum vrei tu sa cresti daca iei Lipo 6 ?? De asta si spui ca nu e bun Ultra Whey Protein ;)

bcr.bogdan
02-12-2009, 00:22
http://sanatatea.net/determina-tipul-somatic.html
Da se poate. Nu prea exista oameni care sa fie 100% mezomorf ( e un exemplu).
Cum vrei tu sa cresti daca iei Lipo 6 ?? De asta si spui ca nu e bun Ultra Whey Protein ;)

Lipo 6 = fat burner . Eu doream sa dau jos grasimea de pe abdomen, picioare .. Pentru asta am luat lipo 6. Deci cum sa-ti explic, am un strat de grasime pe 60 % din corp (abdomen, picioare coapse, la talie si putin la piept pectorali) iar daca ma prind asa de piele da senzatia unei coji de portocale, intelegi ?

Kelevra
02-12-2009, 00:25
stiu ce e Lipo 6. Ce am vrut eu sa spun e ca tu nu poti sa dai jos grasimea si sa cresti si in masa musculara ;) . De asta trebuie sa iti stabilesti un obiectiv , masa sau definire.

bcr.bogdan
02-12-2009, 00:30
http://img109.imageshack.us/img109/5431/picture031y.jpg (http://img109.imageshack.us/i/picture031y.jpg/)
Uite o poza din aceasta vara (nu eram inca la sala) Daca te uiti la talie, piept si abdomen am grasime, iar dupa cum spuneam da senzatia unei coji de portocale la strangere (pielea)

erik
02-12-2009, 03:24
Eu nu mi-as face probleme pentru atata grasime, abia ca se vede ceva. Uita de slabire si axeaza-te pe masa musculara. GFX si creatina e ok, daca iti pui la punct alimentatia si programul de antrenament. Incearca sa te informezi la modul general despre ce inseamna asta, si revino cu intrebari concrete, te sfatuim cu placere.

Cristian Neagu
02-12-2009, 05:45
Eu unul as opta pentru un concentrat proteic (avand in vedere tesutul adipos de care doresti sa scapi) cu low-carbs si din zer eventual un Prot-whey.Poti lua lipo6 in continuare daca te antrenezi corespunzator si ai si aerobic inclus.
ATENTIE-daca alimentatia ta nu va fi low-carbs nu vei scapa de grasime, iar proteina in exces caloric te va ingrasa, dar daca vei controla carbo si caloriile, vei slabi pastrand masa musculara si vei imbunatati linia corprorala.

bcr.bogdan
02-12-2009, 07:46
Multumesc din suflet . Mai astept sfaturile si parerile voastre despre GFX 8 .

Lukian
02-12-2009, 13:20
Parerea mea e aceeasi cu a lui Erik. Ar fi mai indicat sa incepi sa pui ceva masa si sa lasi la o parte treaba cu grasimea. GFX e bun dar ti-as recomanda sa iei doar 1 portie de gfx pe zi(dupa antrenament sau dimineata pe stomacul gol in zilele in care nu mergi la sala) si 1-2 portii de concentrat proteic pe parcursul zilei. Fa si ceva cardio dar nu in exces si incearca sa mananci curat dar suficient de cantitativ pt a putea creste in masa. Ia si un produs pe baza de creatina(Kre-Alkalyn de exemplu) si un complex de vitamine si minerale(daily formula e de ajuns momentan).
Nu esti endo. Mai degraba ecto-mezo cu ceva grasime.

bcr.bogdan
02-12-2009, 14:13
Parerea mea e aceeasi cu a lui Erik. Ar fi mai indicat sa incepi sa pui ceva masa si sa lasi la o parte treaba cu grasimea. GFX e bun dar ti-as recomanda sa iei doar 1 portie de gfx pe zi(dupa antrenament sau dimineata pe stomacul gol in zilele in care nu mergi la sala) si 1-2 portii de concentrat proteic pe parcursul zilei. Fa si ceva cardio dar nu in exces si incearca sa mananci curat dar suficient de cantitativ pt a putea creste in masa. Ia si un produs pe baza de creatina(Kre-Alkalyn de exemplu) si un complex de vitamine si minerale(daily formula e de ajuns momentan).
Nu esti endo. Mai degraba ecto-mezo cu ceva grasime.

Sunt la liceu cu profil "atletism-volei" iar programul meu e acelasi pe tot parcursul saptamanii (luni - vineri) . Ma trezesc la 7, iau proteina. La 8 incep orele de atletism (2 ore alergare, uneori strch, forta etc) pana la 1-2 am ore, la 4:45 iau proteina la 5:30 incep antrenamentul (sala) iar dupa sala la 7:15-7:30 mai iau inca o portie de proteina .
PS : cat despre creatina, am specificat ca iau Kre-alkalyn FX + vitamina C dextrovit 200 .

watami
02-12-2009, 16:07
nu stiu cum vrei tu sa cresti in masa cu 5 antrenamente de cardio de 2 ore pe si 5 antrenamente la sala, asta mie imi suna a supraantrenament.

De ce nu esti multumit de ultra whey de la universal? care e problema cu el? de ce crezi ca GFX8 e mai bun ca ultra whey?

bcr.bogdan
02-12-2009, 16:15
Trag destul de bine, cand sunt obosit (foarte rar) stau si dorm in ziua respectiva, dar in rest antrenamentele merg destul de ok. Iar la atletism nu e foarte greu iar de multe ori nu fac ce fac ceilalti.Decat cardio 15-30 minute apoi putin gimnastica + speciale iar de 2-3 ori pe sapt. putin stretching.Nu ma pot plange ca e foarte greu sau in urma antrenamentelor de atletism am de suferit in sala, din contra ard grasimile care le urasc din suflet !!! Multumesc

PS : De ce cred ca ar fii mai bun ? Pentru ca, contine mult mai multe decat ultra whey iar de el nu sunt multumit deoarece n-am pus mai nimic pe mine .

tazmanian_boys
02-12-2009, 18:22
bcr.bogdan stai linistit esti un endomorf in devenire daca bagi toate prostiile in tine
;))

it was a joke
:P

watami
02-12-2009, 19:08
Trag destul de bine, cand sunt obosit (foarte rar) stau si dorm in ziua respectiva, dar in rest antrenamentele merg destul de ok. Iar la atletism nu e foarte greu iar de multe ori nu fac ce fac ceilalti.Decat cardio 15-30 minute apoi putin gimnastica + speciale iar de 2-3 ori pe sapt. putin stretching.Nu ma pot plange ca e foarte greu sau in urma antrenamentelor de atletism am de suferit in sala, din contra ard grasimile care le urasc din suflet !!! Multumesc

PS : De ce cred ca ar fii mai bun ? Pentru ca, contine mult mai multe decat ultra whey iar de el nu sunt multumit deoarece n-am pus mai nimic pe mine .

nu prea poti sa cresti in masa si sa slabesti in acelasi timp, de obicei cresterea in masa se face cu un surplus caloric in timp ce slabirea se face cu un deficit caloric. De obicei slabirea vine cu pierderea masei musculare(intr-o anumita masura), pentru a incerca sa retii cat mai multa masa poti incerca o dieta keto si vezi cum te simti cu ea.

Suplimentele sunt pentru a suplementa. Nu sunt steroizi, nu de la suplimente se pune pe tine, se pune pe tine de la o combinatie adecvata de alimentatie(+suplimentatie)/odihna/antrenament. Incearca sa ajungi la 2g pe kg de proteina si 4-6g pe kg de carbohidrati, restul de kilocalorii fiind luate din grasimi.
De obicei pretul se reflecta si in calitatea ingredientelor unui produs, in al 2lea rand creatina dintr-un gainer nu e imprastiata in mod egal, mai se gasesc bilute de creatina in cutia de GFX-8. Poti incerca sa-ti iei o proteina si carbohidrati separat(dextroza), pentru ca asa iti poti doza carbohidratii doar dupa antrenament nu si dimineata sau in alte momente cand mai bei shakeuri(ziceai ca vrei sa scapi de grasime).

Poate vrei sa incerci o varianta de antrenament cu doar 3 sedinte pe saptamana(pentru a evita supraantrenamentul) dar daca tu iti cunosti corpul si zici ca nu exista pericol de overtraining poti ramane la 5.

Train good, sleep better, eat even better.

bcr.bogdan
02-12-2009, 19:46
nu prea poti sa cresti in masa si sa slabesti in acelasi timp, de obicei cresterea in masa se face cu un surplus caloric in timp ce slabirea se face cu un deficit caloric. De obicei slabirea vine cu pierderea masei musculare(intr-o anumita masura), pentru a incerca sa retii cat mai multa masa poti incerca o dieta keto si vezi cum te simti cu ea.

Suplimentele sunt pentru a suplementa. Nu sunt steroizi, nu de la suplimente se pune pe tine, se pune pe tine de la o combinatie adecvata de alimentatie(+suplimentatie)/odihna/antrenament. Incearca sa ajungi la 2g pe kg de proteina si 4-6g pe kg de carbohidrati, restul de kilocalorii fiind luate din grasimi.
De obicei pretul se reflecta si in calitatea ingredientelor unui produs, in al 2lea rand creatina dintr-un gainer nu e imprastiata in mod egal, mai se gasesc bilute de creatina in cutia de GFX-8. Poti incerca sa-ti iei o proteina si carbohidrati separat(dextroza), pentru ca asa iti poti doza carbohidratii doar dupa antrenament nu si dimineata sau in alte momente cand mai bei shakeuri(ziceai ca vrei sa scapi de grasime).

Poate vrei sa incerci o varianta de antrenament cu doar 3 sedinte pe saptamana(pentru a evita supraantrenamentul) dar daca tu iti cunosti corpul si zici ca nu exista pericol de overtraining poti ramane la 5.

Train good, sleep better, eat even better.

Multumesc pentru sfaturi, sanatate !

reddacy
02-12-2009, 20:34
greu cu atletismul asta ,mai ales ca tu vrei si masa....incearca concentratele proteice ....

cum stai cu odihna?.....

bcr.bogdan
02-12-2009, 20:52
greu cu atletismul asta ,mai ales ca tu vrei si masa....incearca concentratele proteice ....

cum stai cu odihna?.....

Stai linistit frate ca nu ma omor eu cu el, nu am o specializare. Ca sa ma intelegi mai bine, sala unde ma antrenez eu nu dispune de o banda, asadar atletismul e inlocuitorul acelei benzi care imi lipseste la sala. Fug 20 de minute + putin gimnastica si ceva stretching, atata tot ! Am 11 ani de fotbal in picioare, iar eu cred ca sunt destul de calit in ceea ce priveste "oboseala & odihna" . Mai pe scurt, atletismul nu ma incurca mai deloc, decat fac putina alergare .

bcr.bogdan
04-12-2009, 14:31
Ok a ajuns GFX-ul + 1 cutie de Fit Up bonus . Ce parere aveti despre urmatoarea administrare : dimineata la trezire, inainte de antrenament cu 45 de minute si dupa antrenament cu 45 de minute ? Sau sa iau de 2 ori pe zi asa cum zice-n prospect ? Multumesc

blue_eyes_vs
04-12-2009, 15:25
Ok a ajuns GFX-ul + 1 cutie de Fit Up bonus . Ce parere aveti despre urmatoarea administrare : dimineata la trezire, inainte de antrenament cu 45 de minute si dupa antrenament cu 45 de minute ? Sau sa iau de 2 ori pe zi asa cum zice-n prospect ? Multumesc

Recamand ca GFX-ul sa-l iei dimineata la trezire pe stomacul gol, dupa care sa iei o masa dupa 2 ore...si inca o doza dupa antrenament...in schimb mancare ;)

bcr.bogdan
04-12-2009, 15:54
Multumesc frumos ;)