View Full Version : Bauturi izotonice
mallador86
10-12-2009, 01:10
As vrea sa stiu daca bauturile izotonice sunt recomandate in cazul meu tinand cont ca vreau sa slabesc. Precizez ca merg la sala de 5 ori pe saptamana, fac antrenamente cu greutati si aprox. 30 min cardio de luni pana vineri. De asemenea merg la sala intre orele 20 si 22 fapt ce nu imi permite sa mai mananc suficient dupa sala.
Cristian Neagu
10-12-2009, 06:36
Nici nu trebuie sa mananci foarte mult dupa sala.Poti sa bei Energy drink, insa e posibil sa nu poti dormi, deci mai bine incepi cu un plic inainte de antrenament.
mallador86
10-12-2009, 11:18
Multumesc pentru sfat. Eu ma gandeam a incerc acele plicuri Isotonic R care se dizolva intr-un litru de apa si sa beau in timpul antrenamentului in loc de apa plata. Din cate am vazut acest produs nu contine cofeina sau alte ingrediente de acest fel care mi-ar putea strica somnul. De asemenea are o valoare energetica scazuta de doar 158 de kcal/plic. Ce parere aveti?
Nikolas91
22-03-2011, 01:43
Multumesc pentru sfat. Eu ma gandeam a incerc acele plicuri Isotonic R care se dizolva intr-un litru de apa si sa beau in timpul antrenamentului in loc de apa plata. Din cate am vazut acest produs nu contine cofeina sau alte ingrediente de acest fel care mi-ar putea strica somnul. De asemenea are o valoare energetica scazuta de doar 158 de kcal/plic. Ce parere aveti?
Poti sa-ti faci singur o bautura izotonica naturala fara multe calorii.
Reteta :
1 litru apa fiarta
o lingurita (din aceea pentru desert) de bicarbonat sodic
doua linguri (cele de supa) de zahar
o lingurita (ca aceea care o folosesti la cafea) de sare
sucul de la o lamaie(mare) sau doua(mici).
Cristian Neagu
22-03-2011, 07:08
Te rog sa prezinti fiecare substanta cu efectele sale pozitive, in afara de lamaie, pt ca eu consider ca ai dat un sfat extrem de prost si nesanatos, daca nu ma convingi voi fi nevoit sa-ti dau ban!
mallador86
22-03-2011, 14:26
Reteta :
1 litru apa fiarta
Topicul nu mai este de actualitate. Multumesc oricum. Intre timp am renuntat la bauturile izotonice, care oricum nu prea isi au rostul in cazul antrenamentelor intense si de scurta durata.
Nelutu91
22-03-2011, 14:29
Intre timp am renuntat la bauturile izotonice, care oricum nu prea isi au rostul in cazul antrenamentelor intense si de scurta durata.
???
Cristian Neagu
24-03-2011, 06:41
Reteta :
1 litru apa fiarta
Astept explicatiile.
mallador86
24-03-2011, 15:19
???
Ce voiai sa spui cu asta? N-am dreptate? Poate ne lamuresti tu.
Cristian Neagu
24-03-2011, 17:38
Probabil ca nu intelege ca la antr de scurta durata nu ai nevoie de bauturi cu continut de carbo.
Nelutu91
24-03-2011, 21:59
Ce voiai sa spui cu asta? N-am dreptate? Poate ne lamuresti tu.
ce inseamna la tine antrenament scurt??... 15 minute?
Cristian Neagu
24-03-2011, 22:34
Un antrenament scurt este cel in care nu apuca sa se arda decat rezervele de CP si ATP.Aprox 30-40min.Vara insa se pune si problema dezhidratarii.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.