PDA

View Full Version : Intrebare !? Va rog raspundeti ..

ingeru
16-12-2009, 12:59
Exista o dieta in care sa slabesti 4 kg in 7 zile ? eu am gasit una ... este adevarat ? Voi ce ziceti ?Ar putea merge ?

NU
- nu se mananca intre mese
- trebuie eliminat in totalitate zaharul si amidonul
- ceapa alba
- cartof
- telina
- porumb
- orez
- fasole, mazare, linte
- branza, smantana
- paste
- cafea

In ce consta?
Micul dejun:
- suc obtinut dintr-o jumatate de grefa
- 1, 2 oua sevite dupa plac (fierte, omleta, prajite in cat mai multa grasime)
- 2 felii de bacon
- cafea decofeinizata, fara zahar, fara lapte sau ceai cu lamaie

Pranz
- suc obtinut din jumatate de grefa
- salata de orice fel si in orice cantitate
- carne de orice fel, gatita oricum si in orice cantitate

Cina
- suc obtinut din jumatate de grefa
- salata de orice fel si in orice cantitate
- carne de orice fel, gatita oricum si in orice cantitate
- legume gatite oricum si in orice cantitate

Inainte de culcare
- un pahar de lapte degresat sau unul cu suc de rosii (care trebuie sa te asiguri ca este natural si nu contine zahar)

Rezultate
Poti tine acesta dieta cat timp doresti. Crina ne-a marturisit ca rezultatele apar dupa 5 zile de la inceperea ei, si vei slabi cate 600 g pe zi.

watami
16-12-2009, 14:51
nu este normal sa slabesti 4 kile in 7 zile. Calculeaza RMB scazi de acolo 3-4 sute de kcal pe zi pana ajungi la greutatea care o vrei, dupaia incepi sa urci Kcal putin cate putin ptr stabilizare.

ingeru
16-12-2009, 15:30
asta nu e programul meu , doar am gasit asa ceva ... si ma intrebam daca e adevarat ... de asta si astept cat mai multe pareri ... ar putea fi de folos multor persoane ...

Enzo
16-12-2009, 18:26
Fiecare organism e diferit si nu numai ca poate dar va raspunde diferit la impulsurile pe care i le dai respectiv alimentatie suplimente stimulanti gen energizante etc..
Dar cum s-a zis si mai sus nu este bine sa slabesti atat..
De fiecare data cand se ridica problema asta trebuie sa te gandesti ca ar trebuii sa slabesti in tot atata timp cat te-ai ingrasat.. :)
Mergi pe ideea "cu o floare nu se face primavara" deci sa te ingrasi 7kg peste noapte mai greu.. drept urmare.. analogic vorbind.. ar trebuii macar aceeasi perioada de timp daca nu mai mare respectiv un 2-3kg/luna ar fi cel mai ok (asa am auzit)

Ar putea merge ? Raspuns : DA ar putea :)
Regimuri de genu sunt in general pentru sportivi de performanta pentru a sari de la o clasa de greutate la alta.. eu asa stiam..
Si cunosc o persoana care a tinut un regim asemanator care in mod normal se tinea doar 2 saptamani si acesta l-a tinut 2 luni.. drept urmare.. operatie de fiere..

Tot ce am scris mai sus este o parere si din ce stiam si auzit.. orice rectificare este binevenita :)
Mersi

dedera
16-12-2009, 18:49
Aparent e ok,deficit caloric,carbo scazuti.Ce nu imi place sunt alea 3 mese pe zi.In loc sa ai voie sa mananci la pranz si cina carne in orice cantitate mai bine mai adaugi 1-2 mese bazate pe carne si salata.

4 kg in 7 zile pot spune ca e posibil doar daca ai MULTA sunca pe tine ,totul tine de deficitul caloric care il ai.Daca mananci carne chiar in orice cantitate si ai un deficit caloric normal de 500 calorii.nu slabesti tu 4 kg in 7 zile nici sa te scremi

BTW in regimul asta e gresita exprimarea,carne preparata oricum si in orice cantitate.Ok deci cand o sa ma bag pe definire o sa pot manca porc prajit in untura la greu :X:X
Daca adaugi carnea prajita o transformi intr-o mini-keto,cred ca asta urmareste sa fie dupa ''1, 2 oua sevite dupa plac (fierte, omleta, prajite in cat mai multa grasime)''

BogdanMM
16-12-2009, 19:19
da.. poti da jos 7kg... insa sa te intrebi cat din kg alea sunt apa si masa musculara si apoi cat grasime ..... o sa ai efectul de yoyo dupa ....
dieta se bazeaza pe faptul ca sucul de grapefruit e un ``arzator`` natural ... eu citisem ca nu e indicat consumul exagerat de asa ceva.. cum nici lamaia nu e indicata in cantitati mari zilnic ...daca vrei sa slabesti, nu evita proteinele la nici o masa mai ales inainte de culcare, tocmai ca sa eviti consumul de masa musculara pt energie si corpul a folosi grasimea stocata ca si energie .... sunt adeptul a 1kg, 1,5kg pe saptama date jos si a antrenamentului cu greutati insotit de cardio

ingeru
16-12-2009, 20:36
eu asta am gasit :) nu e pt mine :) asta rezolv singur :)

uitati 4 kg in 12 zile :) voi ce ziceti :)) ?

Micul dejun
Zilnic consta intr-o cafea indulcita cu un cub de zahar. O data la trei zile poti manca o felie de paine prajita.

Masa de pranz
Aici intervine alternanta. In prima zi doua oua fierte si orice cantitate de spanac cu suc de rosii, iar in ziua urmatoare: 200 g carne fiarta cu orice cantitate de iaurt.

Cina
Aici intervine conditionalul: daca ai mancat la pranz oua, seara alegi 200 g carne fiarta si orice cantitate de salata cu putin ulei si multa zeama de lamaie. Daca ai consumat carne la pranz, seara mananci oua cu spanac. In weekend poti sa-ti faci de cap. Asa ca, in salata de legume poti adauga telina si morcov ras. Ca supliment, bea 150-200 ml de suc natural din fructe.

asta banuiesc ca e total iesit din comun :) eu cred ca se pot da 4 kg in 12 zile dar ... va afecta organismul ... :-s am mai gasit ceva dieta cu 1000 calorii pe zi ... o sa o postez si pe aia ... poate ajuta pe uni :-??

BogdanMM
16-12-2009, 20:57
cauta milos sarcev ``secrets of the pro`s`` si in partea a 3 a milos explica clar despre dieta,nutritie pt crescut in masa, pt scadere, pe tipurile somatice toate si ce se intampla daca slabesti prin infometare ... e explicat pe intelesul tuturor.. e imposibil sa nu intelegi despre mecansimul asta