View Full Version : oncescu vs 300
alex_cucli
11-01-2010, 19:58
Cum sa faci bani multi, repede, usor si legal.... CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI PENTRU ROMANI!
Pasul unu : te inscrii in concurs
Pasul doi : il dai pe oncescu si castigi 1000 de euro ....mai simplu nici ca se poate :)))))
http://www.kombat.ro/skandenberg/pune-mana-de-la-mana-pentru-1000-de-euro-oncescu-vs-300-de-oameni-inscrie-te-si-tu.html?autoplay=true
Alessandro
11-01-2010, 20:02
am vazut si eu asta...ma bag sigur, premiul e al meu :))
te bagi cucli? :D nu de alta, dar sa-l obosesti pt mn :))
Cum sa faci bani multi, repede, usor si legal.... CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI PENTRU ROMANI!
Pasul unu : te inscrii in concurs
Pasul doi : il dai pe oncescu si castigi 1000 de euro ....mai simplu nici ca se poate :)))))
http://www.kombat.ro/skandenberg/pune-mana-de-la-mana-pentru-1000-de-euro-oncescu-vs-300-de-oameni-inscrie-te-si-tu.html?autoplay=true
SIMPLU SIMPLU=)))) MAI SIMPLU DE ATAT NU SE POATE:)))
cred ca ma bag si eu sper sa-l pot pune cu amandoua bratele:)))
alex_cucli
11-01-2010, 20:09
m-am inscris deja :D
Oncescule o sa te trimit inapoi acasa ....bratul......si corpul separat !!! :))))))))
Alessandro
11-01-2010, 20:11
uitandu-ma la bratul tau...nu m-as mai inscrie :)) desi am facut sambata tractiuni cu 10kg atarnate de mn :)) mie ca imi rupi tu primu mana pana sa ajung la oncescu :))
m-am inscris deja :D
Oncescule o sa te trimit inapoi acasa ....bratul......si corpul separat !!! :))))))))
:))))))))))))
acum serios 300.... sunt cam multi oameni,se crede prea SPART(AN):)))
Cucli dar din cate stiam tu (si sportivii in general) nu ai voie sa participi la concursul asta ...
M-am uitat si eu pe site. Si am vazut ca spune sa pui si o poza in care sa iti arati muschii, si incep sa imi imaginez ce "fiare" o sa se bata cu Oncescu...
Alessandro
11-01-2010, 20:28
Valahu parca s-a jucat cu Iana...Oncescu parca s-a jucat cu Valahu...Iana parca era unu din cei mai masivi culturisti din Rom...ce muschi sa ne aratam? daca vin 300 ca mn, ne pune pe toti dintr-o data :))
alex_cucli
11-01-2010, 21:04
Cucli dar din cate stiam tu (si sportivii in general) nu ai voie sa participi la concursul asta ...
M-am uitat si eu pe site. Si am vazut ca spune sa pui si o poza in care sa iti arati muschii, si incep sa imi imaginez ce "fiare" o sa se bata cu Oncescu...
intradevar nu au voie cei care au mai participat la un concurs organizat de asociatia "brat de fier" dar eu am primit acordul celor de la asociatie ...sunt un fel de invitat ...o sa si spun ceva la microfon
alex_cucli
11-01-2010, 21:09
:))))))))))))
acum serios 300.... sunt cam multi oameni,se crede prea SPART(AN):)))
ca esti primu ca esti al 300-lea tot aia e....crede-ma :))))....nu sunt deloc multi ;))
MariusBoss
11-01-2010, 21:11
Bun asa.M-as inscrie ceva.sper sa ma puna sa trag cu 2 maini :))))))
alex_cucli
11-01-2010, 21:13
Bun asa.M-as inscrie ceva.sper sa ma puna sa trag cu 2 maini :))))))
trebuie sa ai peste 18 ani sa poti participa :D
Alessandro
11-01-2010, 21:43
nici cu 2 maini si 3 picioare nu il puneai :))
se transmite in direct cumva pe tv???
Alessandro
11-01-2010, 22:00
cred ca da...pe sport.ro...daca nu sigur pe net pe kombat.ro
alex_cucli
12-01-2010, 20:00
http://www.kombat.ro/skandenberg/romanii-trag-la-sala-pentru-a-l-pune-pe-oncescu-inscrie-te-si-tu-pe-lista-celor-300.html
nr. 30 si jos primu rand ultima poza :D
Alessandro
12-01-2010, 20:11
se pot inscrie si fete, aveti idee? :D
http://www.kombat.ro/skandenberg/romanii-trag-la-sala-pentru-a-l-pune-pe-oncescu-inscrie-te-si-tu-pe-lista-celor-300.html
nr. 30 si jos primu rand ultima poza :D
mai toti erau dezbracati acolo ca sa-si arate muschii numai tu nu:))
deci sa inteleg ca absolut orice roman poate sa se inscrie....hmm cam tare Oncescu asta,se crede prea SPART(AN):))
alex_cucli
22-01-2010, 23:33
http://www.kombat.ro/skandenberg/gata-de-razboi-vezi-ordinea-intrarii-in-concurs-la-oncescu-vs-300.html
intru in concurs al 175-lea :D
Alessandro
22-01-2010, 23:47
alex, te rog sa-l obosest pt mine :)) sunt 210 :D
glumesc, fireste, ma duc asa sa vad un campion mai indeaproape si sa dau mana cu el :D
alex_cucli
23-01-2010, 00:03
eu ma duc sa stau cat mai mult la masa :)))....prima data fac o gresala de cot(un galben) ....apoi un fals start(avertisment).....priza de arbitru si incerc sa dau drumu la mana ....apoi ne leaga si aia a fost :)))))
Alessandro
23-01-2010, 00:04
:)) ai fost tare la faza asta :)) pai tu te pricepi, eu naibii nu stiu nici sa stau la pozitia de start
Alessandro
23-01-2010, 00:13
Alex, te rog, poti sa imi gasesti pe net de la stirile din sport de la protv...reportajul cu fata aia de vrea sa-l puna pe oncescu? caut si pe youtube si pe kombat.ro si pe sport.ro si pe protv.ro si nimic :(
alex_cucli
23-01-2010, 00:20
lol care ma ? unde ai vazut ?
Alessandro
23-01-2010, 00:34
lasa...a fost la stirile protv din seara asta...a fost scurt materialul...
alex_cucli
23-01-2010, 01:18
pai maine o sa`l gasesti si pe site...nu le baga asa repede
MariusBoss
23-01-2010, 08:34
Bafta maineeeeeeeeee alex...
alex_cucli
23-01-2010, 11:25
ms.....dar nu o sa caut sa castig...ti-am zis....vreau sa stau cat mai mult la masa :)))))
MariusBoss
23-01-2010, 11:30
nu conteaza am zis asa ....bafta si sa nu te accidentezi.ai grija,..serios acuma..la ce putere are Ion e fff periculs.BE careful!
Alessandro
23-01-2010, 11:34
Marius, crezi ca Ion va face cu careva cu toata forta sa? pai la explozia si forta sa , rupe cateva brate pe acolo la propriu.
MariusBoss
23-01-2010, 11:42
Nu.dar tot e riscant.>)
Pacat ca nu am 18 ani :)) I bagam eu mintile in cap la Oncescu :))
la 15 ani ,va dati seama =))
MariusBoss
23-01-2010, 12:11
:)) Gabyp00 cat ai in brat?Dar in antebrat?dar in incheietura palmei?
MariusBoss
23-01-2010, 12:12
ca sa fii bun trebuie sa ai antebratul cam al fel de mare cat bratul. De exemplu eu nu prea fac parte din acestia dar sunt bun la skandenberg. Azi m-am masurat am 34 in antebrat.
La rece am 29 si la cald 31 :D brat
La restu ma crezi k nu m-am masurat ? Totusi eu faceam o gluma prin postul de mai sus :))
Cristi.B
23-01-2010, 12:47
o sa cedeze oncescu pe la 260...
MariusBoss
23-01-2010, 13:16
la ce sau inscris nu cedeaza niki la 1000 :))))))
Cred ca mai mult de 20 persoane nu o sa i pune probleme !
Pai aia is pentru Oncescu ma ?:)) Baietii de 20 ani :)) la 140 kg :)) sau de 60 ?:))
400 Sabin Badulescu - Daca o sa lipseasca 100 de insi care sunt in fata lui (din pacate nu prea e posibil :( ) o sa ii cam rupa mana lui oncescu y e s
Rupetii mana baieti :D y e s
MariusBoss
24-01-2010, 12:01
He He Cred ca e imposibil.Poate ei sa stea cu mainile in ghimps dupaia..:))))))
oncescu a zis la happy hour ca s-ar putea sa piarda sanse de 60%...
La 13:48 colegul alex cucli a concurat cu Oncescu :))
Bravo man :)) ce pumn in masa ai dat !! =)))
Alex da parca trebuia sa fii numarul 175 :|
iar era sa cada sub masa:))
:)) lasa k e bine
E de apreciat ca a incercat ! :D
fix voi v-a-ti gasit sa radeti de cuclic i o c a
Da si Oncescu ''m'a infuriat ala''
Ce sa ii ceri. El simte in urina cand ating aia. Sunt unii la care s-a vazut la reluare ca nu au atins...
Gaybp00 da-ti o palma si fugi de aici ca nu e de tine.
fix voi v-a-ti gasit sa radeti de cuclic i o c a
n-am ras de el:D,doar ca nu stiu ce prostie vroia sa faca
Kelevra ;)) numi prind mintea cu tine ca vad ca ai chef de scandal :)
Am intrat aici sa discut civilizat nu sa ma cert ca un cioban ,nu-mi sta in fire ! ;)
Mda... Gaybp00 cati ani ai ?
iar era sa cada sub masa:))
c i o c a
MariusBoss
24-01-2010, 15:42
hai bre potoliti-va!!! i-a atins nu i-a atins( daca ii duce la 3-4 cm de pernuta automat arbitrul ii impinge mana spre acea pernuta deci tot castiga) si orikum puteau sa vina si 2000 ca tot nu il punnea nimeni..:)))
frate mai se transmite in direct ??
P.S:Kelevra!!!Vad ca ai chef de scandal!!!FACI un skanderberg cu mine sa vedem care e mai tare:D:))?
frate mai se transmite in direct ?? Da, se mai transmite.
P.S:Kelevra!!!Vad ca ai chef de scandal!!!FACI un skandenberg cu mine sa vedem care e mai tare:D:))?
Skandenbergul nu e de mine. Daca vrei facem un meci de kickbox y e s
Mda... Cati nu o atins c i o c a . Poate ajunge si la Sabin sa ii rupa mana.
Mda... Cati nu o atins c i o c a
OK,te anunt de dinainte ca deja am fost de 3 ori pe primul loc la juniori,deci n-ai nicio sansa:D:p
OK,te anunt de dinainte ca deja am fost de 3 ori pe primul loc la juniori,deci n-ai nicio sansa:D:p
Nu fi asa sigur ;)
Cristi.B
24-01-2010, 16:38
pana la ora asta nu a avut ce face cu aia...poate 1-2 i-au pus mici probleme...
pana la ora asta nu a avut ce face cu aia...poate 1-2 i-au pus mici probleme...
Eu pe Sabin Badulescu as vrea sa il vad, dar vad ca baga astia pe unii de mai multe ori, deci slabe sanse sa se ajunga la Sabin :(
Unii vad ca nici macar nu stiu care e fata la tricou :))))))
Mda... Gaybp00 cati ani ai ?
c i o c a
am 15 :)
GATA :)) s-a cam terminat
tazmanian_boys
24-01-2010, 17:29
da reluare nu e :| ?
Cristi.B
24-01-2010, 17:34
5 ore de reluare nu prea cred
5 ore de reluare nu prea cred
Doar sa fie urcat pe site kombat.ro sau sport.ro ....
MariusBoss
24-01-2010, 17:48
De acord.Era clar dinainte ...Rusu ala la final mi s-a parut ca a rezistat nitel..in rest..poate Cucli..:)
tazmanian_boys
24-01-2010, 18:12
Doar sa fie urcat pe site kombat.ro sau sport.ro ....
asa ma gandeam.. :| am prins doar finalul adica 1 ora jumate cam asa :(
De acord.Era clar dinainte ...Rusu ala la final mi s-a parut ca a rezistat nitel..in rest..poate Cucli..:)
Rusu ala a fost ceva mai tare...in rest atunci cu aia 2-3 care spuneau comentatori k sunt profesionisti cand i-au legat la maini s-a vzt care e mai bun...
tazmanian_boys
24-01-2010, 18:13
dupa 300 de persoane :)) cum vrei sa mai fie
n-ai vazut cum arata ala :-j era si normal sa ii opuna rezistenta ;)
si pe cucli... nu l-am vazut....
Hayashida
24-01-2010, 18:20
ma bag eu la un din asta amical!dar mai spre primavara ca nu am mai facut antrenament de vreo 3 luni la perna si sac... intru in dirty dungeon in martie.apoi stabilm si data, ok? :))
oricum mi s-a parut tare faza ca au lasat lavaliera lui Oncescu deschisa!auzeai ce vb cu staffu' si toate cele.in rest, ce sa mai spun... doar vb de admiratie si respect pe Oncescu, care in pofida faptului ca e un mare campion, ne-a aratat ca este si pietenos si umil in acelasi timp.poate ne confirma cucli...
la insistentele unor tov am participat si eu cu nr 275 parca, a fost un show frumos:)
Ma bag si eu in seama,cu toate ca nu am ce cauta aici. Dar chiar m-am uitat de la inceput pana la sfarsit la Oncescu vs 300.
Pana la urma tot n-am inteles ce e cu Oncescu. E sau nu campion mondial?
Ca am inteles ca e pe Europa doar,nu in lume. Si e campion de 3 ori sau de 4 ori,sau de 2 ori cum scrie in unele articole? Am vazut ca este in top 10 in lume.
Oricum,a fost frumos si e de apreciat ce a facut azi.
este campion mondial de 4 ori la bratu stang si de 2 la dreptu' din cate stiu eu(nu sunt sigur). dar a mai urcat de multe ori pe podium. Dar faza e ca el concureaza la o categorie mai mare decat a lui si conteaza lucru asta ca la box:)
la insistentele unor tov am participat si eu cu nr 275 parca, a fost un show frumos:)
tu erai ala mare mai pe la sfarsit?:))
ma bag eu la un din asta amical!dar mai spre primavara ca nu am mai facut antrenament de vreo 3 luni la perna si sac... intru in dirty dungeon in martie.apoi stabilm si data, ok? :))
Nu am mai facut si eu de ceva timp antrenamente specifice ( mai mult de 1 an :p ).
Oncescu e campion mondial de 2 la bratul stang si de 2 ori la bratul drept. Si nu e in nici un top 10 ;)
MariusBoss
24-01-2010, 19:40
Si ia zii cezzz..cum ai simtit cand ai facut co oncescu?are forta? :))
Cristi.B
24-01-2010, 20:36
eu am facut cu el ska in sufragerie la basescu si in balcon la geoana...m-a dat da aveam febra...nu e chiar asa de tare oncescu asta :))
Si ia zii cezzz..cum ai simtit cand ai facut co oncescu?are forta? :))
are forta dar nu mi-a dat "secunda"... in plus de asta l-am clintit putin spre mine dupa care ma oprit si ma facut din tehnica. am fost nr 276 :) nu sunt practicant de ska, am fost doar sa vad si din intamplare am concurat... Cum am mai zis un show frumos :)
Nu am mai facut si eu de ceva timp antrenamente specifice ( mai mult de 1 an :p ).
Oncescu e campion mondial de 2 la bratul stang si de 2 ori la bratul drept. Si nu e in nici un top 10 ;)
http://www.worldofarmwrestling.com/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=60
Top 10 pe Europa
BogdanMM
24-01-2010, 22:40
vreun site ceva.. un pot sa vad inregistrarea :( .. n-am apucat sa ma uit
alex_cucli
24-01-2010, 23:37
hai ca va zic acum care e treaba..
alex_cucli
24-01-2010, 23:59
deci in primu rand.....din cei 430 de concurenti inscrisi s-au prezentat doar 120...restu au fost culesi din mall de la Mc si KFC care erau langa
hai sa comentez meciul meu putin......am facut priza ,arbitrul a dat startul(cred ca am fost singurul care i-am luat startul lui oncescu) .....am plecat pe top roll ...i-am luat foarte putin incheietura lui oncescu.....avand degetele stanca .....m-a tinut pe degete si mi-a luat incheietura apoi degetele.....iar eu mi-am continuat traiectoria fara intentia de a da drumul la priza ........arbitrul principal mircea pirjol a dat strap meci.....iar din interventia arbitrului secundar mircea simicel (prieten bun cu oncescu) a rezultat ca am dat drumul intentionat la priza......am spus`o si arbitrilor.... daca vroiam sa dau drumu la priza nu ma mai dadeam cu magneziu.....si inca ceva....oncescu ma tinea foarte strans la start infigandu`si unghiile in palma mea....de aici a rezultat o rana foarte urata ....dar din fericire pt mine tot el si-a rupt unghia cand prizele au scapat :))))
poza start : http://i338.photobucket.com/albums/n410/SileCamataru/lol.jpg
video : http://www.youtube.com/watch?v=6XM7ysHxKh0
deci in primu rand.....din cei 430 de concurenti inscrisi s-au prezentat doar 120...restu au fost culesi din mall de la Mc si KFC care erau langa
hai sa comentez meciul meu putin......am facut priza ,arbitrul a dat startul(cred ca am fost singurul care i-am luat startul lui oncescu) .....am plecat pe top roll ...i-am luat foarte putin incheietura lui oncescu.....avand degetele stanca .....m-a tinut pe degete si mi-a luat incheietura apoi degetele.....iar eu mi-am continuat traiectoria fara intentia de a da drumul la priza ........arbitrul principal mircea pirjol a dat strap meci.....iar din interventia arbitrului secundar mircea simicel (prieten bun cu oncescu) a rezultat ca am dat drumul intentionat la priza......am spus`o si arbitrilor.... daca vroiam sa dau drumu la priza nu ma mai dadeam cu magneziu.....si inca ceva....oncescu ma tinea foarte strans la start infigandu`si unghiile in palma mea....de aici a rezultat o rana foarte urata ....dar din fericire pt mine tot el si-a rupt unghia cand prizele au scapat :))))
deci... u vrei sa spui ca-l puneai ? probleme iai creeat dar nu cred ca puteai sa castigi.....parerea mea
ps: bafta in continuare
alex_cucli
25-01-2010, 00:13
vroiam doar sa`l obosesc......daca ne punea strap`ul intram in priza de arbitru si chiar daca strangeam doar eu lui ii se pompa antebratul din cauza ca nu circula sangele si inca ceva.....trebuia sa intru al 175-lea...si am intrat al 76-lea....
alex_cucli
25-01-2010, 00:21
am auzit si eu ceva de genul....care e faza ?
Am vazut meciul. Oncescu a strigat atunci in continuu ca ai dat drumul, dar la reluare nu s-a vazut asta cu toate ca tot striga el sa te uiti la reluare :)))
Nu ai mai putut sa ceri sa mai intri si tu o data ? :(
Nanu_ionut
25-01-2010, 15:16
Parerea mea, din ce am vazut, ca Mircea Bica i-a pus cele mai mari probleme.
am auzit si eu ceva de genul....care e faza ?
Dupa ce ai plecat tu nush cine ce i-a spus lu Oncescu iar el ''m'a infuriat ala''...Sa fim seriosi,eu am vazut pozele cu cei inscrisi ,doar foarte putini din cei de acolo au venit,am vazut cativa ''sanatosi'' rau care puteau sa ii creeze probleme.
alex_cucli
25-01-2010, 15:38
i-am zis : mai bine cazut sub masa decat aruncat peste ca la zloty....si cred ca s-a "supy" :(....si unghia rupta cred ca a contribuit la asta...
cam ofticos oncescu asta,cum ziceam se crede prea SPART(AN):D
tazmanian_boys
25-01-2010, 16:30
are si de ce sa se creada spartan ;)
Alessandro
25-01-2010, 17:06
Parerea mea, din ce am vazut, ca Mircea Bica i-a pus cele mai mari probleme.
Parerea mea este ca daca ii lua in serios si pe cei care cica i-au pus prob, tot la secunda ii punea si pe ei, dovada ca atunci cand i-a legat i-a pus la fel de repede si ca pe ceilalti. Este prea mare diferenta dintre noi si el. El este campion in sportul lui, in schimb noi nu suntem nici macar campioni in sportul nostru. Cred ca dupa Ion si Valahu, la putere venea unu din arbitrii aia. In rest semihipertrofiati, multi cocalari, destul de putini care sa fi tras de fiare ceva mai serios si macar sa se bazeze pe forta daca nu pe altceva. Cred ca la anu poate sa faca si cu 500 lejer, daca e sa faca serios cu toti, nu cum a facut cu unii de se mai juca asa...si vorba lu' Valahu, prima fata, trage la skan mai tare decat multi care au intrat in concurs si va asigur eu lucru asta :)
Cristi.B
25-01-2010, 17:42
pai nu ai auzit ca erau luati de la MC :))...si din ce am observat eu au fost cam 20 de persoane pe care nu le-a atins de pad. s-a observat la reluare
Alessandro
25-01-2010, 17:46
bn, nici eu nu am simtit, dar oricum nu mai are rost sa mai atingi si ala....ca daca te aduce la 3-4 cm de pad, se mai lasa un pic cu greutatea lui si asta e.
bn, nici eu nu am simtit, dar oricum nu mai are rost sa mai atingi si ala....ca daca te aduce la 3-4 cm de pad, se mai lasa un pic cu greutatea lui si asta e.
adevarat,nu prea mai are ce sa mai faca cand aproape l-a pus
P.S:de ce a luat kelevra ban stie careva?:))
GeorgeMarius
25-01-2010, 18:50
am auzit ca s-au dus niste baieti de powerlifting sa participe si ei...si nu ia primit deci totul a fost de show
am auzit ca s-au dus niste baieti de powerlifting sa participe si ei...si nu ia primit deci totul a fost de show
eu nu cred asa ceva, sunt doar vorbe sa-l denigreze pe iron. oricine a venit acolo a fost primit indiferent ca erea atrofiat sau urs, nu s-a tinut cont decat de varsta sa aibe peste 18ani. si asta ti-o spun sigur ca am fost acolo nu ca sa-i iau apararea lui oncescu
BogdanMM
26-01-2010, 12:51
daca ar fii sa aleg ca si castigator la ska intre un powerlifter si iron ... la un meci 1:1 .. as paria pe iron ... eventual daca s-ar lua la intrecere la genuflexiuni sau indreptari .. ar fii cu totul altceva :))) ... la noi majoritatea powerlifterilor vin din zona fostilor halterofili .... forta mare in zona mediana/zona inferioara a corpului,un spate puternic... insa pe brate cam slabuti... inca n-am vazut roman care sa faca impins culcat cu 300kg .. sau macar cu 270kg... intr-o forma corecta, agreata de regulament ... o spun pt ca am vazut cazuri de genuflexiuni 360kg.. impins culcat abia 145kg ... deci
power contra iron pe o masa de ska 0:1 :))
MariusBoss
26-01-2010, 13:22
corect bogdane.foarte corect.nush alexg17 de ce il face (spart ) pe Ion pentru ca orikum nu are cine sa il puna din lume.iti dai seama ca in romania nu se gaseste nimeni.Si puteai sa vii tu alexe cu inca 4 clone de-ale tale ca tot va punea..:)))))))))
P.S: ma rog nu chiar nimeni.Il pun 1-2 la nivel mondial.
Sa nu uitam totusi ca este un om facut din aceleasi chestii ca noi :))
Cristi.B
26-01-2010, 15:24
brzenk il pune.
corect bogdane.foarte corect.nush alexg17 de ce il face (spart ) pe Ion pentru ca orikum nu are cine sa il puna din lume.iti dai seama ca in romania nu se gaseste nimeni.Si puteai sa vii tu alexe cu inca 4 clone de-ale tale ca tot va punea..:)))))))))
P.S: ma rog nu chiar nimeni.Il pun 1-2 la nivel mondial.
1.Faceam o gluma daca nu ai observat bine
2.Taci! ca iar incepi sa debitezi aiurea...
MariusBoss
26-01-2010, 18:37
1. Nu esti in masura sa faci o asemenea gluma unui asemenea om.Si maia les sa faci o gluma jignindu-l.
2. eu cred ca tu ai debitat destul..;)(nu lukruri bune)
sharky1990
26-01-2010, 23:45
este intradevar dublu campion modial pe ambele brate.intradevar a pus 300 de oameni(oarecare...majoritatea pustani) fara probleme...totusi nu cred k ar face fata la 300 de oameni(nu oarecare ci alesi dupa anumite criterii/standarde)...nu cred k ar face fata nici la 100 astfel de oameni pt k ar interveni oboseala nu ca nar fi el bun
1. Nu esti in masura sa faci o asemenea gluma unui asemenea om.Si maia les sa faci o gluma jignindu-l.
2. eu cred ca tu ai debitat destul..;)(nu lukruri bune)
Da cine esti tu ca sa i iei apararea?cumva avocatul lui?Daca chiar crezi ca eu am debitat destul atunci intra in arhiva ta de posturi si uita-te ce prostii (in mare parte) ai spus tu pana acum.
EDIT:totul a fost de show pana la urma,ma gandesc oare cati bani si-a luat oncescu pe asta
MariusBoss
27-01-2010, 15:44
ar trebui sa te gandesti cati ani a muncit Iron ca as ajunga acolo.:)Nu ai tu sau eu cati ani a muncit el .;)
are cineva idee daca exista inregistrarea evenimentului pt downloadat?
eu centrez eu dau cu capu' http://www.videosport.ro/view.php?cat=50&id=455
sunt si eu pe la min 5:12 :)
MariusBoss
02-02-2010, 10:49
:)) Bv
MariusBoss
02-02-2010, 10:53
L-ai tinut nitel.:D
BogdanMM
02-02-2010, 13:30
are idee cineva cam cati ani de antrenamente are iron? ... ma uimeste conexiunea dintre minte si muschi, o forta in regim dinamic extraordinara ..
alex_cucli
02-02-2010, 13:32
vro 12 ani......el zice la campionatu european din 2004 cand a iesit vicecampion....ca de atunci a inceput sa se antreneze specific....vrajala lui :)))
MariusBoss
02-02-2010, 15:03
mai mult de 12 ani.Am citit ca a zis ca se antr pt ska de la 18-19 ani.:) A jucat si tenis pe la 14-15 ani.;)
Praetorian
04-02-2010, 12:02
mai mult de 12 ani.Am citit ca a zis ca se antr pt ska de la 18-19 ani.:) A jucat si tenis pe la 14-15 ani.;)
Poate asa o fi, dar tinand cont de faptul ca are 29-30 ani (din cate stiu eu), acum 12 ani nu multa lumea auzise de acest sport "ska", deci si in concluzie, se antrena sa faca ska singur, sau cu vecinul de la etajul 2. Eu nu inteleg o chestie: avem campioni olimpici, mondiali, europeni in Tara asta, avem o camioana OLIMPICA la Judo (ALINA DUMITRU), avem luptatori (libere, greco-romane) campioni mondiali si europeni, avem atleti foarte buni.........noi promovam la televizor skandenberg, Oncescu (cine este Oncescu, ce medalii a castigat Oncescu, ce mare sportiv este Oncescu) de tot il promoveaza TV-ul atat de tare. Inca ceva, televiziunile sportive din Romania promoveaza "rateuri" precum Radu Valahu( no offence), dar cine-i Radu Valahu, ce-a castigat Radu Valahu pt Romania?????? Radu Valahu este un joker care sparge lemne prin paduri, se arunca in piscina in stilul "bomba", ameninta ca el face si el drege, dar, who the fuck is Radu Valahu, ce mare sportiv este acest Radu Valahu??? Avem valori foarte mari in sportul de performanta si televiziunile promoveaza skandenberg cu Radu Valahu si Oncescu (doi sportivi de aur la Olimpiada) si mai promoveaza si manelele si toata tiganimea....!Va laudati ca va place culturismul, de cand n-ati mai vazut la TV un concurs de culturism ????????? Nici n-o sa vedeti curand, de ce? Pt ca o sa-l vedeti pe Oncescu vs Valahu, sau Oncescu vs 300, sau Oncescu vs Gigi de la gaze......... Si cand s-a dus Oncescu p-afara sa faca skandenberg cu baietii aia, a cam fost ciuca, intelegeti voi........Romania nu detine un bazin de inot Olimpic, dar promoveaza skandenbergul cu Oncescu si Valahu....................... RUSINE!!!!!!!!!!!!
Alessandro
04-02-2010, 12:21
ai scris cumva biografia lui Oncescu ca sa stii cum se antrena acum 12 ani si cu cine se antrena? eu zic ca nu! cum sa nu reprezinte romania? dar ce tara a reprezentat cand a castigat de 4x campionatul mondial la skan. daca nu este promovat sportul pe care zici ca l-ai practicat de performanta, nu cred ca isi are rostul sa critici pe altii, care poate au muncit la fel de mult ca tine. crezi ca sportul in general (sau un sportiv) se poate promova din nimic? cine crezi ca doreste sa bage bani intr-un sport care este f putin practicat. din cate vad eu prin scoli, licee, facultati, printre tinerii din ziua de azi sporturi ca skan si culturism sunt din ce in ce mai indragite. mai degraba aud pe unu tanar ca ar vrea sa ajunga ca oncescu sau ca ron coleman ori jay cutler, decat sa ajunga un luptator sau un karatist. si cum vrei sa atragi publicul (care in marea lui majoritate este usor manipulat) daca nu prin show. nu-l cunosc pe valahu (asa cum nu il cunosc nici pe oncescu) ,dar daca omu se pricepe sa faca spectacol, este logic ca cei care au banu' sa il ia in gasca lor. din pacate tu pui in aceeasi oala, dorinta unora de a face bani cu orice pret (si aici ma refer prin promovarea unor emisiuni/seriale tv in care oamenii sunt paraleli cu asa ceva si cum ai zis si tu se promoveaza manelismul, prostul gust), cu inteligenta altora care la fel doresc profit, dar totusi promovand cat de cat un sport si viata unor sportivi consacrati, care au castigat ceva la viata lor. daca tu zici ca esti sportiv, probabil ca stii mai bn decat multi de pe aici de pe forum ca viata de sportiv nu este f usoara si deloc plina de bani. asa cum fotbalistii de peste 30 de ani se duc sa joace la echipe mai slabe dar mai puternic financiar...asa si oncescu a preferat poate sa intre in jocul asta din dorinta de a mai castiga ceva (asta este doar o parere). si scz ca iti zic, dar tu nu ai tv? anu trecut am vazut la tv inregistrarea de la mr olympia si anu asta au aratat de 2x (chiar daca nu in direct) un concurs de fitness parca.
alex_cucli
04-02-2010, 12:27
te inseli in privinta lui Radu Valahu ...pe langa faptul ca este un baiat de nota 10.....este si multiplu vicecampion national la skandenberg clasandu-se in primii 7 sportivi din tara....asta ca sa`ti raspund la intrebarea "cine este Radu Valahu?"......si inca ceva.....oncescu merita sa fie promovat.....a facut performanta pe banii lui...... si a obtinut 4 medalii de aur la mondiale de AMATORI in 2 ani la doua categorii diferite ceea ce nu a mai reusit nimeni de pana acum......ca sa numai zic ca are si 3 titluri de vicecampion mondial la PROFESIONISTI .......................daca nu ma insel ALINA DUMITRU a fost la olimpiada si a facut performanta pe banii statului
p.s : in caz de nu stii la AMATORI se fac controale anti-doping iar la PROFESIONISTI nu
praetorian esti in eroare. ti-au explicat baietii mai sus de ce ;)
Praetorian
04-02-2010, 13:19
N-am absolut nimic cu ei ca si persoane, nu ma intelegeti gresit. Am spus doar ca sunt sporturi cu mult mai multa traditie si mult mai multi campioni in ROMANIA decat skandenbergul. Apropos, stiai ca MR OLYMPIA nu s-a inventat anul trecut???? Daca nu era internetul si (sau) revistele de gen, mai stiati voi cine iesea mr olympia pana anul trecut????? Va spun eu, NU, de ce? Pt ca stiati de Oncescu si Valahu. INCA ODATA, NU CRITIC PE EI CA SI PERSOANE SAU SPORTIVI, ma refeream doar la mentalitate..... Alessandro mentionezi faptul ca sporturile pe care le-am enumerat eu (judo, lupte, atletism etc etc), sunt foarte putin practicate, da-mi voie sa-ti spun ca esti intr-o mare dilema, aceste sporturi sunt foarte MULT practicate, numai ca nu sunt promovate la tv asa cum ar trebui. Pana sa apara Oncescu pe la tv cu skandenbergul, cati dintre voi stiati macar cu ce se "mananca' acest sport (sa nu uitam ca afara este de mult timp), sau daca nu vedeati filmul "OVER THE TOP" cu Silvester Stallone????? Si pt "inteligentul" care a spus ca ALINA DUMITRU a facut performanta pe banii statului, da-mi voie sa-ti spun ca numai tu puteai gandii asa, ai spus tot prin asta!!!!!!!!!! Iar in cazul dopingului, poate in cazul culturismului sau al skandenbergului, ca in restul faci controale de cand ajungi la juniori si pana iti inchei cariera. Sa nu uitam de sporturile care trebuie sa intrii intr-o categorie, sa vezi atunci ce greu ti se pare sportul (asta asa pt cultura ta generala ca Alina Dumitru face sport pe banii statului), sa mananci inainte de cantar( nu numai boxerii au cantar), cate o frunza de salata sau gaura de la covrig si sa bei 2-3 guri de apa pe zi......si sa ai 2-3 antrenamente pe zi (cand spun antrenamente, ma refer la ANTRENAMENTE) nu stat la taclale cu colegul care face cica umeri, despre fundul fetei care incearca de zor sa-si tonifice fesierii. Sa stai 8-9 luni pe an prin cantonamente, fara sa-ti vezi familia. Cum spuneam, daca nu cunoasteti, taceti!!!!!!!!!!!
Alessandro
04-02-2010, 13:35
Termina ma Pretoriene. Acum o dai la intors: cica nu critic sportivul, dar cand ai spus ce a castigat Oncescu sau valahu, la ce te-ai referit?? si cate sali de judo, lupte si cate stadioane sunt in bucuresti ca sa faci atletism, a?? vrei sa iti zic eu cate sali in care poti sa faci culturism sunt in Buc? de mai bn de cativa ani, a fost de mult depasita cifra de 100 ;) si inca ceva. se vede din mesajele lasate de tn cata frustrare porti pe umeri si in acelasi timp ce abrambureala de idei ai in cap. ce legatura au manelele si tiganimea cu promovarea sportului de care vb aici? ti-am mai spus si o repet, pui laolalta niste "evenimente" total opuse.
Alessandro
04-02-2010, 13:39
A si vezi cum vorbesti, ca poate aici sunt pers care au practicat culturism de performanta sau pers care au facut multe sacrificii ca sa-l practice si asa ca simpli amatori. Daca unu sau altu nu a participat la vreun concurs de culturism asta nu inseamna ca e mai prejos decat unu ca tn. Din contra la felul in care vorbesti tu esti mai jos decat noi si asta in primul rand dpdv moral. Nu toti se duc in sali sa se uite la gagici asa cum ai zis tu ;) sunt unii dintre noi care fac eforturi mari in special financiar ca sa se poata antrena si poate ca si mentalitate depasesc cu mult unu ca tn caruia i-a cantat imnu la cap ;)
Praetorian
04-02-2010, 14:02
Termina ma Pretoriene. Acum o dai la intors: cica nu critic sportivul, dar cand ai spus ce a castigat Oncescu sau valahu, la ce te-ai referit?? si cate sali de judo, lupte si cate stadioane sunt in bucuresti ca sa faci atletism, a?? vrei sa iti zic eu cate sali in care poti sa faci culturism sunt in Buc? de mai bn de cativa ani, a fost de mult depasita cifra de 100 ;) si inca ceva. se vede din mesajele lasate de tn cata frustrare porti pe umeri si in acelasi timp ce abrambureala de idei ai in cap. ce legatura au manelele si tiganimea cu promovarea sportului de care vb aici? ti-am mai spus si o repet, pui laolalta niste "evenimente" total opuse.
Bai tu esti un copil care nu ai absolut nimic in cap, nu ai puterea de discernamant. Pai ce dracu tot spun eu aici, spun ca la tv sunt promovate sporturi gen : skandenberg (in cazul televiziunilor sportive) si manelele in cazul altor televiziuni, in loc sa promoveze sporturile care ne aduc beneficii ca si tara ma "inteligentule". Nu stiu cati au auzit de Ion Oncescu daca treci mai incolo de Bulgari si cati au auzit de campionul mondial la lupte libere Vasile Puscasu ( un exemplu minor ti-am dat, "cultule"). Sa nu uitam faptul ca suntem si noi cunoscuti asa cat de cat ca si tara datorita lui Hagi, Nastase si Nadia Comaneci.........nici unul din cei enumerati n-au facut performanta in skandenberg (asta tot pt cultura ta generala). Si n-o dau la intors deloc, EXACT, n-am criticat sportivul (omul), am criticat performantele sportivului (sa nu uitam ca atunci cand a iesit afara din tara Oncescu, acum de curand, i-a "rupt" unul bratele rau de tot). Inca odata te contrazici singur ca un frustrat ce esti, ca sportiv nu esti, crede-ma, am mentionat mai sus ca in Romania nu este un bazin olimpic, dar la tv se promoveaza skandenbergul. Camelia Potec este ultima campioana olimpica si se antrena parca prin Franta (daca nu ma insel), de ce???? Pt ca nu avea unde, daca ai fost vreodata la baza sportiva "Lia Manoliu" sa vezi ce mizerie de bazin de inot se afla acolo, te-ai minuna..........Referitor la salile de culturism din Buc. da, ai dreptate, sunt foarte multe, dar cati au bani sa plateasca un abonament (aici fac referire la "inteligentul" care spunea ca Alina Dumitru a facut performanta pe banii statului) sa nu uitam ca avem foarte multe valori in tara, dar care poate nu au ce sa manance sau n-au ce imbraca, de unde dracu sa mai plateasca si un abonament la o sala privata???????????????? Daca ai un copil si il dai la fotbal, este talentat, joaca bine dar, n-ai bani ca si parinte ma refer, iti spun eu ca antrenorul o sa-l tina pe tusa fara numar, de ce? Ca sa bage copilul lui x-escu care nu are nimic in comun cu fotbalul, dar are taticul "cascaval" si impinge fel si fel de cadouri lui "nenea" antrenorul. Asa ca nu mai vb voi copilasilor care stati pe carca parintilor sa va plateasca abonamentele la sala sau sa va mai luati cate un supliment, nu mai vb voi de sport si alea alea. SPORTUL DE PERFORMANTA n-are nicio legatura cu sportul facut de placere sa aratati bine vara la mare, poate, poate se uita gagica care face topless si pe la voi.............. Cu asta am incheiat discutia cu incuiati ca tine mai Alessandro.......
alex_cucli
04-02-2010, 14:04
praetorian se vede ca nu stii absolut nimic legat de skandenberg si vorbesti in necunostiinta de cauza.........tin sa te anunt ca si la skan. se munceste la fel de mult pt. a face categoria ....iar un ANTRENAMENT poate sa dureze si 8 ore ........si inca ceva.....stai linistit ca suntem foarte multi care stim cu ce se mananca skandenbergul inainte sa apara oncescu pe la tv si fara sa vedem filmul "over the top".
p.s : vrei sa te dai destept dar spui lucruri pe care si un copil de 15 ani le stie.........mai bine te-ai intoaroce la jocul tau de remi. bafta
Praetorian
04-02-2010, 14:09
praetorian se vede ca nu stii absolut nimic legat de skandenberg si vorbesti in necunostiinta de cauza.........tin sa te anunt ca si la skan. se munceste la fel de mult pt. a face categoria ....iar un ANTRENAMENT poate sa dureze si 8 ore ........si inca ceva.....stai linistit ca suntem foarte multi care stim cu ce se mananca skandenbergul inainte sa apara oncescu pe la tv si fara sa vedem filmul "over the top".
p.s : vrei sa te dai destept dar spui lucruri pe care si un copil de 15 ani le stie.........mai bine te-ai intoaroce la jocul tau de remi. bafta
In primul rand bashinosule se scrie "RUMMY" nu "remi", iar in al 2-lea ce varsta ai tu ma "sportivule", tu practici skandenbergul de pe vremea cand Oncescu se plimba cu tricicleta, a ?????????????
Mai lasa bre Alessandro culturistii si toti aia de-au facut atatea sacrificii sa mai respire, sa mai mearga la toaleta... pupaciosule...
La fel de tare m-am plictisit sa citesc aceleasi fraze cum m-am saturat sa-i vad pe aia ce fac febra musculara de la cruci.
alex_cucli
04-02-2010, 14:14
(sa nu uitam ca atunci cand a iesit afara din tara Oncescu, acum de curand, i-a "rupt" unul bratele rau de tot)
tu spui de Michael Todd care participa doar la competitii de profesionisti (dopat clar)......era normal sa`l faca pe oncescu (nedopat)......dar tu nu stii ca la Campionatele Mondiale(2009) de AMATORI s-a inscris si acest Michael Todd care a concurat de data aceasta nedopat.....a fost in categorie cu Ion Oncescu.....si a obtinut doar ultimul loc (locul 33)....iar Ion Oncescu locul 6.....
Alessandro
04-02-2010, 14:16
Pretoriene, vad ca si azi ca si ieri ai uitat sa iti iei pastilele ;) cat de frustrat esti ma, de esti capabil sa spui: ce medalii a castigan oncescu, ce sport de kkt e skan, ca nimeni nu a auzit de el, sa ne bagi pe toti cei care facem culturism in aceeasi oala cu aia de vin sa piarda vremea la sala si asta doar ca sportul tau nu a fost promovat (ca aici cred ca te roade pe tine). Si daca esti asa important, cand ai aparut tu ma la tv, ca vad ca faci aici pe marele expert, talentul nedescoperit inca. si tine ti-a zis ma retardule ca traiesc pe spinarea parintilor? cand ai avut ma tu primul loc de munca asa cum era el bn sau prost platit, ca faceai munca fizica sau intelectuala? pai ei nu terminasem ma nici liceu si pasionat de sportul numit culturism m-am angajat vara cand poate altii se duceau la mare si la distractie ca sa imi fac bani de sala pt anu ce urma si trebuia sa ma duc si la scoala. si stiu f bine cum este la lia manoliu ca am fost acolo tocmai asta toamna sa inot si asta e. asa este in toata romania. ce legatura are asta cu performantele unor sportivi si incercarea altora de a promova unele sporturi????
Alessandro
04-02-2010, 14:18
Mai lasa bre Alessandro culturistii si toti aia de-au facut atatea sacrificii sa mai respire, sa mai mearga la toaleta... pupaciosule...
La fel de tare m-am plictisit sa citesc aceleasi fraze cum m-am saturat sa-i vad pe aia ce fac febra musculara de la cruci.
Bai mazare, cine te-a bagat ma inseama? tu vad ca citesti printre randuri ca pretorian asta si nimic din ce vrea omu sa zica nu intelegi. citeste klumea ce a scris asta mai sus si apoi mai vb. si ce te fute pt grija ca nu suport cand il aud pe unu ca zice...dar ce antr faceti voi de va uitati la fundul fetelor prin sala?
m-am angajat vara cand poate altii se duceau la mare si la distractie ca sa imi fac bani de sala pt anu ce urma si trebuia sa ma duc si la scoala.
Vezi daca-i fost corigent... :D
Sa-ti spun ceva bre, degeaba te umflii tu ca ai lucrat pe bani putini/ pe bani multi, tot pe spinarea parintilor esti.
Singura problema e ca parintii nu aveau destul incat sa te intretina chiar cum vroiai tu probabil, care nu e rau sau de luat la misto, nu toti avem parinti imparati. Dar nu incerca sa te victimizezi asa de rau ca nu esti singurul care s-a angajat de nevoie cu mult inainte de "termen".
LE: Pai tu nu faci deloc antrenament, de ce te simti jignit?
Cu limbajul ala de mahala cauta-ma la stana( nu esti instare sa porti o discutie civilizat, ramai prostul satului), cu asta am incheiat.
Alessandro
04-02-2010, 14:25
Asta ai inteles ma tu desteptule? este normal ca nu toti avem parinti bogati si la fel de normal mi se pare sa incerci sa ajuti intr-un fel familia, ca nu ma duceam la munca doar pt mine. dar nu asta era ceea ce vroiam sa transmit, dar tu in incercarea ta de a face misto si de a extrage din text doar ceea ce iti convine, normal ca ai inteles asta. ;)
Apropo...tu consideri o victima persoana care face un lucru din placere sau care face unu lucru pt a se ajuta oarecum pt un alt plan?
Altadata invata sa fii coerent si nu o sa extrag nimic. Dar cat timp te exprimi ca unu cu 3 clase n-am ce sa-ti fac.
Mersi de apreciere, cand citesc posturile tale chiar ma faci sa ma simt destept.
Alessandro
04-02-2010, 14:29
Altadata invata sa fii coerent si nu o sa extrag nimic. Dar cat timp te exprimi ca unu cu 3 clase n-am ce sa-ti fac.
Mersi de apreciere, cand citesc posturile tale chiar ma faci sa ma simt destept.
Nu este vina mea ca nu ai citit tu toate posturile de la inceput ;) atunci ti-ai fi dat seama si singur ceea ce vroiam sa zic :)
Praetorian
04-02-2010, 14:33
Pretoriene, vad ca si azi ca si ieri ai uitat sa iti iei pastilele ;) cat de frustrat esti ma, de esti capabil sa spui: ce medalii a castigan oncescu, ce sport de kkt e skan, ca nimeni nu a auzit de el, sa ne bagi pe toti cei care facem culturism in aceeasi oala cu aia de vin sa piarda vremea la sala si asta doar ca sportul tau nu a fost promovat (ca aici cred ca te roade pe tine). Si daca esti asa important, cand ai aparut tu ma la tv, ca vad ca faci aici pe marele expert, talentul nedescoperit inca. si tine ti-a zis ma retardule ca traiesc pe spinarea parintilor? cand ai avut ma tu primul loc de munca asa cum era el bn sau prost platit, ca faceai munca fizica sau intelectuala? pai ei nu terminasem ma nici liceu si pasionat de sportul numit culturism m-am angajat vara cand poate altii se duceau la mare si la distractie ca sa imi fac bani de sala pt anu ce urma si trebuia sa ma duc si la scoala. si stiu f bine cum este la lia manoliu ca am fost acolo tocmai asta toamna sa inot si asta e. asa este in toata romania. ce legatura are asta cu performantele unor sportivi si incercarea altora de a promova unele sporturi????
Ba avort nereusit, ti-am mai spus sa nu ma iei pe mine cu injuraturi. Eu nu m-am referit la culturistii care trag de fiare adevarat, m-am referit la cotetzari ca tine care se duc la sala sa vada pe unul ca Iana sau Ciorba cum se antreneaza. Ai spus ca ai muncit sa-ti platesti sala, dar mancarea, "cazarea" sau intretinerea, suplimentele si toate cheltuielile cine ti le plateste ma cocostarcule????????? Inca odata ai dat dovada de multa prostie prin faptul ca nu suporti sa te critice cineva, cu MAZARE ce ai, omul si-a spus parerea si DA, are dreptate prin ceea ce spune ca PUPI pe cei care fac culturism adevarat si de performanta si ii pupi asa tare incat i-ai albit my friend. Ce sa cauti tu ma pleshcarule intr-o baza sportiva sa inoti si unde ti-ai gasit, la LIA MANOLIU, pai tu ai impresia ca acolo se intra cum se intra la strand????? Vreau sa-ti aduc la cunostinta faptul ca gramatica limbii Romane pt matale este ceva science fiction, dupa punct se incepe propozitia cu litera MARE, asta asa pt cultura matale generala........ In incheiere, n-am sa-ti mai raspund ca esti incredibil de retardat si pt toti aceia care fac intradevar sport (nu conteaza sportul) le doresc bafta si baietilor care merg la sala sa "traga' intradevar de fiare, le doresc succes sa-si indeplineasca dorintele. Tie mai Alessandro, ce sa-ti urez, la cat mai multe reviste citite prin salile de culturism si cat mai multe practicante de fitness, poate asa nu te mai plictisesti pe la sala. :D :))
MariusBoss
04-02-2010, 14:38
Ma baieti (praetorian si mazare) voi vreti sa stricati toate threadurile?
Alessandro
04-02-2010, 14:40
bai Pret, de unde stii tu cum am intrat eu acolo? poate ca sunt la facultate, te-ai gandit la asta? vorbesti ca si cum le stii pe toate. si nu stiu de unde ai dedus tu ca tin asa de mult la vreun culturist. ti-am demonstrat doar cat de lipsit de fair play esti cand in mod absurd te-ai luat de alti sportivi care prin diferite metode au reusit sa promoveze sporturile pe care le practica. stai calm ca de mazare la fel ca de oricare alt user de aici nu m-am luat degeaba. doar i-am rasp la mesajele care mi-au fost adresate si nimic mai mult. mi se pare ceva firesc sa rasp cuiva cand vezi ca iti rastalmaceste cuv.
MariusBoss
04-02-2010, 14:40
bai Pret, de unde stii tu cum am intrat eu acolo? poate ca sunt la facultate, te-ai gandit la asta? vorbesti ca si cum le stii pe toate. si nu stiu de unde ai dedus tu ca tin asa de mult la vreun culturist. ti-am demonstrat doar cat de lipsit de fair play esti cand in mod absurd te-ai luat de alti sportivi care prin diferite metode au reusit sa promoveze sporturile pe care le practica. stai calm ca de mazare la fel ca de oricare alt user de aici nu m-am luat degeaba. doar i-am rasp la mesajele care mi-au fost adresate si nimic mai mult. mi se pare ceva firesc sa rasp cuiva cand vezi ca iti rastalmaceste cuv.
y e s
Praetorian
04-02-2010, 14:42
Ma baieti (praetorian si mazare) voi vreti sa stricati toate threadurile?
Doamneeeeeeee. altu care se crede pacificatorul forumului. Mai Marius, am citit un topic de-al tau in care iti cerea scuze de minciunile care le-ai spus si ai mai mentionat ca au fost NUMAI minciuni, deci....................... mai bine lasa-ne. Asa ca si tine, sunt multi mincinosi gen Alessandro, katalin si altii....... Aici este un forum pt discutii si pt a cere sfaturi, NU pt mincinosi ca voi.
alex_cucli
04-02-2010, 14:43
In primul rand bashinosule se scrie "RUMMY" nu "remi", iar in al 2-lea ce varsta ai tu ma "sportivule", tu practici skandenbergul de pe vremea cand Oncescu se plimba cu tricicleta, a ?????????????
mai saracule care te dai autostiutor ce sport ai practicat si ce performante ai ?
Alessandro
04-02-2010, 14:44
din peste 2800 de postari, probabil ca jumate sunt la obiect pe diferite teme. de unde ai avut tu atata timp si curiozitatea sa citesti ceea ce am scris si sa deduci ca zic minciuni??
Praetorian
04-02-2010, 14:50
mai saracule care te dai autostiutor ce sport ai practicat si ce performante ai ?
"mai saracule" sa-i spui taticului tau ca n-a stiut sa educe un copil pacalit de soarta ca tine. Cred ca am multi anishori peste tine pustiule cordit. Am practicat lupte libere, am mai spus (eu am ani de sport, poate mai multi decat ai tu de viata) si 10 ani am facut parte din lotul National al Romaniei. Ai idee ce inseamna asta????
MariusBoss
04-02-2010, 14:51
Doamneeeeeeee. altu care se crede pacificatorul forumului. Mai Marius, am citit un topic de-al tau in care iti cerea scuze de minciunile care le-ai spus si ai mai mentionat ca au fost NUMAI minciuni, deci....................... mai bine lasa-ne. Asa ca si tine, sunt multi mincinosi gen Alessandro, katalin si altii....... Aici este un forum pt discutii si pt a cere sfaturi, NU pt mincinosi ca voi.
Daca alessandro,katalin,sau altii(cred ca la alex_cucli si la mne te referi) sunt mincinosi inseamna ca degeaba ai 30 de ani.Pe bune.Vii si tu aici atotcunoscator sa ne dai lectii. Sper sa vaad d-l Neagu ce ati debitat pe aici(praetorian si mazare).
Alessandro
04-02-2010, 14:51
"mai saracule" sa-i spui taticului tau ca n-a stiut sa educe un copil pacalit de soarta ca tine. Cred ca am multi anishori peste tine pustiule cordit. Am practicat lupte libere, am mai spus (eu am ani de sport, poate mai multi decat ai tu de viata) si 10 ani am facut parte din lotul National al Romaniei. Ai idee ce inseamna asta????
si ne intoarcem de unde am plecat. cu ce te ajuta pe tn sau cu ce esti mai important ca ai facut parte din lotul national, cand afirmi cele de mai sus?v o m a
Ce-am debitat himericule? Tu citesti ce scrii(si ceilalti), sau esti doar aplaudaciul celor cu gasca mai mare?
Alessandro, reciteste ce ai scris, nu am rastalmacit nimic... Ti-am mai spus, daca nu stii sa te exprimi, renunta. Nu e obligatia mea sa ghicesc ce-ai vrut tu sa zici.
MariusBoss
04-02-2010, 14:59
mazare, in primul rand din 293 de postari pe acest forum nu stiu daca ai 50 care se refera la culturism(orice:nutritie,antrenament).Tu doar vii sa faci misto. Mai ziceati de katalin sa dovedeasca .ia aratati si voi poze sa va vedem .
Alessandro
04-02-2010, 15:01
mazare pusese poze pe forum, dar asta nu ii da dreptul sa critice in felul in care a facut-o ieri pe alt user referitor la greutatile folosite in antr. la fel cum nu am inteles ce anume din mesajele mele adresate lui Pret. nu intelege.
Praetorian
04-02-2010, 15:03
mazare, in primul rand din 293 de postari pe acest forum nu stiu daca ai 50 care se refera la culturism(orice:nutritie,antrenament).Tu doar vii sa faci misto. Mai ziceati de katalin sa dovedeasca .ia aratati si voi poze sa va vedem .
Daca-ti arat poza, imi dai ceva????:D Apropos, este forum de culturism (sport), nu de castinguri. Daca doresti sa vizionezi fotografii, iti sugerez sa-ti faci cont pe un alt forum.
MariusBoss
04-02-2010, 15:04
Poi mah mazare, banuiesc ca cei de pe acest forum practica culturism sau altceva legat de gen(ska,powerlifting,slabire etc.) .Tu ce faci in viata reala? Nu in spatele monitorului unde critici tot parca tu ai fi perfect.
MariusBoss
04-02-2010, 15:05
Daca-ti arat poza, imi dai ceva????:D Apropos, este forum de culturism (sport), nu de castinguri. Daca doresti sa vizionezi fotografii, iti sugerez sa-ti faci cont pe un alt forum.
Si tu ce i-ai fi dat lui kata daca iti arata poze? Sunt tare curios. c u s s
Praetorian
04-02-2010, 15:06
Si tu ce i-ai fi dat lui kata daca iti arata poze? Sunt tare curios. c u s s
Eu nu i-am cerut poze, i-am cerut dovezi. Cu totul altceva.......:))
Bre marius, tu din 7xx de posturi 500 ai recunoscut tu ca ne-ai mintit, 200 ne-ai mintit in continuare si poze stii bine ca am pus, doar faceam misto de tine si bicepsucul tau de 80cm, in diametru!
Daca citesti cu cateva posturi in spate aflii, pentru unul am fost camionagiu dar s-a demonstrat ca acel unu era dobitoc. In rest administrez o mica intreprindere care intamplator(sau nu) imi si apartine.
Adica hai sa nu merg prea departe, apartine familiei.
Alessandro
04-02-2010, 15:08
Tu vorbesti despre culturism ca si cum l-ai practica.c i o c a sau ai impresia ca doar simplul tras de fiare inseamna culturism??? nu vad ce este asa in neregula sa pui poza cu tine. :confused:
Praetorian
04-02-2010, 15:18
Tu vorbesti despre culturism ca si cum l-ai practica.c i o c a sau ai impresia ca doar simplul tras de fiare inseamna culturism??? nu vad ce este asa in neregula sa pui poza cu tine. :confused:
Iar vb aiurea si in dodii (dreptate MAZARE), eu n-am vb despre culturism si culturisti, eu am vb de "atotstiutori" ca tine, katalin, boss si multi altii care va dati cu parerea aiurea. Sincer nu prea inteleg ce scrii si imi este greu sa-mi bat capul cu hieroglifele tale. Daca vrei sa purtam un dialog, te rog incearca sa scrii citet. Nu practic culturismul de performanta, incerc sa ma mentin si eu mergand pe la sala de forta, spune-mi tu cum se numeste incercarea mea de mentinere in forma, tinand cont de faptul ca am terminat cu sportul de performanta? Vreau sa-ti mentionez faptul ca atunci cand practicam sport de performanta, faceam si sala de forta (facea parte din antrenament 2 zile saptamana), ai impresia ca fotbalistii sau cei de la canotaj nu fac si sala de forta, dau doar cu picioarele in minge si trag la rame numai din barci???? Tare pueril esti, scuza-ma ca-ti spun asa, dar dai dovada......
Alessandro
04-02-2010, 15:20
S-a adeverit ceea ce am scris mai sus. La tn trasul de fiare = culturism. Apropo, asa cum am mai scris si in alt post, trasul de fiare este extrem de popular in multe sporturi de la fotbal, tenis, volei, basket pana la pilotii de raliuri, F1 si asa mai departe. Dar nu ii face culturisti prin simplul motiv ca nu se alimenteaza precum un culturist, nu are cele 2 sezoane on si off si ca nu au mentalitatea unui culturist. Deja vb sf-uri pt tn ca oricum nu intelegi, mi-ai demonstrat asta. ;)
alex_cucli
04-02-2010, 15:23
cred ca este a 30-a oara cand spui ca ai mai multi ani decat x sau y.....crede-ma ca nu ma intereseaza.....ba chiar este grav daca ai 30 de ani(precum scrie la profilul tau) pt k gandesti precum un copil de 16-17 anisori......ne mai iei si cu afirmatii de genu " ba tu stii ce inseamna sa faci parte din lotu national???".....
p.s : acum inteleg de ce o dai ca exemplu pe Alina Dumitru....... iti este ciuda ca sportul pe care il practici degeaba, nu este promovat la tv precum skandenbergul......de la asta a pornit toata discutia !
Praetorian
04-02-2010, 15:45
S-a adeverit ceea ce am scris mai sus. La tn trasul de fiare = culturism. Apropo, asa cum am mai scris si in alt post, trasul de fiare este extrem de popular in multe sporturi de la fotbal, tenis, volei, basket pana la pilotii de raliuri, F1 si asa mai departe. Dar nu ii face culturisti prin simplul motiv ca nu se alimenteaza precum un culturist, nu are cele 2 sezoane on si off si ca nu au mentalitatea unui culturist. Deja vb sf-uri pt tn ca oricum nu intelegi, mi-ai demonstrat asta. ;)
Si ce sta la baza culturismului, alimentatia, sezonul off si sezonul on si mentalitatea???? Hai ca nu mai are nici un sens sa mai discutam, ai aratat cat esti tu de "destept" si "avansat" in culturism. Putea sa manance Jay Cutler cat un vapor, sa aibe nenumarate sezoane off si on ca tot nu ajungea mr olympia, asta dupa parerea ta legata de a practica CULTURISM....
MariusBoss
04-02-2010, 15:52
Praetoriene da' tu stii ce e ala "culturism". Tu crezi ca mai ajungea jay Cutler MR OLIMPIA in 2009 daca nu mananca nu ca un vapor,ca 2 ca 3. Tine minte : in culturism conteaza: alimentatia,antrenamentul si odihna.Atat.
Praetorian
04-02-2010, 15:57
cred ca este a 30-a oara cand spui ca ai mai multi ani decat x sau y.....crede-ma ca nu ma intereseaza.....ba chiar este grav daca ai 30 de ani(precum scrie la profilul tau) pt k gandesti precum un copil de 16-17 anisori......ne mai iei si cu afirmatii de genu " ba tu stii ce inseamna sa faci parte din lotu national???".....
p.s : acum inteleg de ce o dai ca exemplu pe Alina Dumitru....... iti este ciuda ca sportul pe care il practici degeaba, nu este promovat la tv precum skandenbergul......de la asta a pornit toata discutia !
In primul rand voiam sa-ti aduc la cunostinta ca n-ai pic de respect si de bun simt fata de persoanele mai mari ca si varsta decat tine. In al 2-lea, habar nu ai cu ce se mananca sportul in genaral, sa nu mai vb despre cel de performanta (te-ai uitat pe la tv si l-ai vazut pe Oncescu si gata esti si tu mare practicant de skandenberg, deci sportiv). Lotul National = cel mai inalt nivel pe care-l poate atinge un sportiv. Am dat-o exemplu pe Alina pt ca este un exemplu pt multi, tu n-ai respect nici pt o CAMPIOANA OLIMPICA (dupa spusele tale ALINA a facut performanta pe "banii statului"). In al 3-lea, eu nu mai practic sport de performanta, am practicat. In alta ordine de idei, esti un copil care sincer iti spun, nu cred ca a avut copilarie din simplul fapt ca ai stat cu calculatorul si tv-ul zi de zi si vrei sa te faci si tu cunoscut prin intermediul acestui forum. Nu uita ca tot un ANONIM vei ramane.......
P.S Parintii tai ar trebui sa-si bata capul un pic mai mult cu educarea ta in legatura cu respectul pe care-l porti tu fata de persoanele mai in varsta si mai mature decat tine. Cred ca si cu parintii tai la fel te porti. Si sa nu uitam faptul ca daca imi dadeam putin silinta, aveam copil de varsta ta (asta asa ca sa nu-ti uiti "gradele") !
Praetorian
04-02-2010, 16:02
Praetoriene da' tu stii ce e ala "culturism". Tu crezi ca mai ajungea jay Cutler MR OLIMPIA in 2009 daca nu mananca nu ca un vapor,ca 2 ca 3. Tine minte : in culturism conteaza: alimentatia,antrenamentul si odihna.Atat.
Pai da si "trasul" de fiare il lasam la coada vacii....... Hai mai minciunica, ti-am spus, tu ar trebui sa fi 1 care tace! Asta referitor la afirmatiile tale cum ca ai mintit tot ce-ai spus! Si altceva : daca manca cat 2 sau 3 vapoare, mai concura la Mr SUMOOLYMPIA, asa pt cultura ta generala. Daca dupa mintea ta un "culturist" de performanta mananca cat 2-3 vapoare, atunci inseamna ca si tu stii cu ce se mananca sportul asta, d-asta tot intrebi pe toata lumea cum sa faci sa dai "burdihanul" jos!!!!!!!
alex_cucli
04-02-2010, 16:08
ai stat cu calculatorul si tv-ul zi de zi si vrei sa te faci si tu cunoscut prin intermediul acestui forum. Nu uita ca tot un ANONIM vei ramane....... !
aici ai dreptate :)))))))))))
p.s : gata tu esti cel mai tare....tu esti singurul care a fost in LOTUL NATIONAL ....pai baaaa voi stiti ce inseamna asta ???....asa ca liniste :)))
Praetorian ai stricat si topicul asta....bravo.......de la oncescu vs 300 s-a ajuns sa se vorbeasca de Alina Dumitru si alte nulitati din karate ......
MariusBoss
04-02-2010, 16:39
Pai da si "trasul" de fiare il lasam la coada vacii....... Hai mai minciunica, ti-am spus, tu ar trebui sa fi 1 care tace! Asta referitor la afirmatiile tale cum ca ai mintit tot ce-ai spus! Si altceva : daca manca cat 2 sau 3 vapoare, mai concura la Mr SUMOOLYMPIA, asa pt cultura ta generala. Daca dupa mintea ta un "culturist" de performanta mananca cat 2-3 vapoare, atunci inseamna ca si tu stii cu ce se mananca sportul asta, d-asta tot intrebi pe toata lumea cum sa faci sa dai "burdihanul" jos!!!!!!!
mah cat 2 vapoare e o metafora. Off, ai baut lapte de dimineata ? :))
Am vrut sa ma refer ca adevaratii culturisti baga in ei peste 5000-6000 Kcal/zi. Asa ca daca nu stii cu ce se mananca culturismul de performanta nu mai vorbi.
Tu vorbesti despre culturism ca si cum l-ai practica.
Nu ti se pare oarecum ironic venind chiar din partea ta?
Praetorian
04-02-2010, 18:47
aici ai dreptate :)))))))))))
p.s : gata tu esti cel mai tare....tu esti singurul care a fost in LOTUL NATIONAL ....pai baaaa voi stiti ce inseamna asta ???....asa ca liniste :)))
Praetorian ai stricat si topicul asta....bravo.......de la oncescu vs 300 s-a ajuns sa se vorbeasca de Alina Dumitru si alte nulitati din karate ......
Doamne cat esti de pueril!!!! Tu il compari pe oncescu cu Alina Dumitru???????? "Nulitati", pai daca si asemenea sportivi sunt "nulitati", da-mi voie sa-ti spun ca esti total pilaf cu carne tocata! Daca prostia ar durea, multi ar fi prin spitale, tu ai fi la terapie intensiva alex_cucli
MariusBoss
04-02-2010, 19:08
Mai praetoriene ai venit aici pe forum pt scandal? Sincer acuma.
Praetorian
04-02-2010, 19:14
Mai praetoriene ai venit aici pe forum pt scandal? Sincer acuma.
Tu ai grija ce faci cu "burtalaul" si nu, n-am venit pt scandal! Voua va place, va simtiti bine cand mintiti cu nerusinare? Poate intra unii incepatori care vor sfaturi si voi le spuneti fel si fel de minciuni gen : trapez cu gantere de 70kg, se apuca omul sa faca si isi paradeste tendoanele sau incheieturile. De asta trebuie sa va spuna cineva cand sa va opriti!
GeorgeMarius
04-02-2010, 19:59
praetorian=frustrat=pastilat
George :-j Nu merita,lasa'l in pace.
deja imi stricati cheful de a mai intra pe forum....
Praetorian
04-02-2010, 20:06
praetorian=frustrat=pastilat
Altu........Mai baieti voi va aduceti si vecinii de la bloc pe forum?
MariusBoss
04-02-2010, 20:08
Hai ca plec ca m-am plictisit de tine.Gata.
Praetorian
04-02-2010, 20:10
Hai ca plec ca m-am plictisit de tine.Gata.
Dute si incearca sa mai dai din burtoaca jos...
Dute si incearca sa mai dai din burtoaca jos...
du-te tu si baga-ti capul sub un dus rece poate te mai trezesti din betia in care esti!!!de fapt,pardon,nu mi-am dat seama k asa te comporti tu...
alex_cucli
04-02-2010, 20:14
bai praetorian zici de noi ca suntem ANONIMI .....sa inteleg ca de tine a auzit toata lumea......ai fost pe la tv sau cum ai reusit asta ???
Praetorian
04-02-2010, 20:28
bai praetorian zici de noi ca suntem ANONIMI .....sa inteleg ca de tine a auzit toata lumea......ai fost pe la tv sau cum ai reusit asta ???
Nu brother, de mine n-a auzit nimeni, am spus ce-am avut de spus si cu asta basta. Vad ca sunteti prea redusi sa vedeti adevarul, daca voi aveti impresia ca toata lumea TREBUIE sa va creada pe voi si spusele voastre, atunci ce rost isi mai are acest FORUM. Este acest forum ca lumea sa-si spuna parerile PRO SI CONTRA, daca v-a deranjat atat de tare faptul ca unii dintre userii acestui forum nu au cum sa creada unele afirmatii facute de alti useri aberanti, atunci ramaneti fratilor voi cu "performantele" voastre si continuati sa bateti campii.
p.s. Eu ma retrag asa usor cum am si venit pe acest forum, respect pt aceia care chiar au ceva de spus si care vb din proprie experienta. Salut cu respect pe d-ul Neagu, pe mazare si ceilalti baieti de la care chiar ai ce invata......
Sper sa nu-mi purtati ranchiuna voi cei care v-am contestat "performantele", dar nu uitati ca mereu se va gasi cineva care sa va spuna ca bateti campii.
Alessandro
04-02-2010, 20:31
AMIN. gata a plecat...acum aruncati o privire la threadul deschis de mn si daca puteti sa va dati cu parerea :)
Nu brother, de mine n-a auzit nimeni, am spus ce-am avut de spus si cu asta basta. Vad ca sunteti prea redusi sa vedeti adevarul, daca voi aveti impresia ca toata lumea TREBUIE sa va creada pe voi si spusele voastre, atunci ce rost isi mai are acest FORUM. Este acest forum ca lumea sa-si spuna parerile PRO SI CONTRA, daca v-a deranjat atat de tare faptul ca unii dintre userii acestui forum nu au cum sa creada unele afirmatii facute de alti useri aberanti, atunci ramaneti fratilor voi cu "performantele" voastre si continuati sa bateti campii.
p.s. Eu ma retrag asa usor cum am si venit pe acest forum, respect pt aceia care chiar au ceva de spus si care vb din proprie experienta. Salut cu respect pe d-ul Neagu, pe mazare si ceilalti baieti de la care chiar ai ce invata......
Sper sa nu-mi purtati ranchiuna voi cei care v-am contestat "performantele", dar nu uitati ca mereu se va gasi cineva care sa va spuna ca bateti campii.
STAI linistit ca pana sa vii tu aici pe forum totul era perfect,si sa stii nu a mai fost niciun alt tembel asa ca tine care sa abereze in halul asta de nesimtit!!!imi faci scarba de cata nesimtire ai in tine sa comentezi pe aici, ca daca eram toti intr-o sala te asigur ca nu mai apucai sa vb in halul asta pentru ca erai in drum spre morga!!!
Praetorian
06-02-2010, 17:18
STAI linistit ca pana sa vii tu aici pe forum totul era perfect,si sa stii nu a mai fost niciun alt tembel asa ca tine care sa abereze in halul asta de nesimtit!!!imi faci scarba de cata nesimtire ai in tine sa comentezi pe aici, ca daca eram toti intr-o sala te asigur ca nu mai apucai sa vb in halul asta pentru ca erai in drum spre morga!!!
Vb despre sala, parca te-ai fi nascut acolo tembelule, ai uitat ca ai vazut cum arata o sala acum 1-2 saptamani????
MariusBoss
06-02-2010, 17:19
Nu conteaza de cat timp te duci la sala ci cum te antrenezi.Cu atat mai rau la tne daca te duci de mult timp si nici acum nu ai invatat.;)
Praetorian
06-02-2010, 17:23
Nu conteaza de cat timp te duci la sala ci cum te antrenezi.Cu atat mai rau la tne daca te duci de mult timp si nici acum nu ai invatat.;)
Ce sa invat, ca mai prin toate salile dai peste "bibani" cum esti si tu, care dau tot felul de sfaturi referitor la antrenament, nutritie, odihna etc si ei saracii, nu stiu sa-si lege siguri sireturile la incaltari??????
MariusBoss
06-02-2010, 17:24
la antrenament, nutritie, odihna etc si ei saracii, nu stiu sa-si lege siguri sireturile la incaltari??????
Te intrebi aici? Sau de ce pui atatea semne de intrebare?
Praetorian
06-02-2010, 17:32
Te intrebi aici? Sau de ce pui atatea semne de intrebare?
Era un dialog (boule) si da, te intrebam pe tine, referitor la remarca ta....Vezi ca nu ai habar de limba Romana!?
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.