View Full Version : Febra musculara !!!
Ce pot face, ce pot lua ca sa combat febra musculara !!!d u e l
nu trebuie sa iei nimic,febra musculara e ceva normal
P.S:Nu mai pune intrebari tampite
Alessandro
14-01-2010, 23:30
mananci si te odihnesti corespunzator.
nu trebuie sa iei nimic,febra musculara e ceva normal
P.S:Nu mai pune intrebari tampite
p.s. minori care au tras de 2 gantere si se cred coleman...vedeti-va de treaba
p.s. minori care au tras de 2 gantere si se cred coleman...vedeti-va de treaba
esti praf,nu sunt nici minor si nici nu am tras doar de 2 gantere cum crezi tu,du-te si mai documenteza-te inainte sa faci topicuri cu niste intrebari de tot k*tul.
Cristi.B
15-01-2010, 14:42
mai ben10 febra musculara nu prea merge combatuta. mie imi trece o febra cu alta febra. daca ma intelegi :)
BogdanMM
15-01-2010, 18:32
nu ai cum sa combati febra, cu zicea si alessandro sa mananci cum trebuie si sa te odihnesti destul...
febra e un indicator ca antrenamentul a fost bun
tazmanian_boys
15-01-2010, 19:27
cand faceam rugby antrenorul spunea sa inghitim o aspirina :-??
MariusBoss
15-01-2010, 19:46
Da asa stiam si eu.aspirina ajuta la refaceree.
Alessandro
15-01-2010, 20:01
in ceea ce priveste febra musculara si cum facem sa dispara mai repede, este o diferenta intre a o face sa dispara cu odihna si mancare klumea si a lua aspirina sau a ne da cu tot felul de creme.
MariusBoss
15-01-2010, 20:54
da.asa e
Radulescu Stefan
15-01-2010, 23:53
Idem Bogdan. Mai erau cativa baieti la sala si imi spuneau ceva de genul asta: Ba, daca nu faci maine febra nu ai facut nimic. Plus ca o grupa nu trebuie antrenata daca inca mai ai febra musculara la grupa respectiva. La fel cum spunea si Alessandro, mananci si te odihnesti, lasa pastilele si toate chestiile de genul ala, cel putin asta e parerea mea.
Din ceea ce mi-a zis profesorul la sala , pentru a scapa sau ...pentru a nu avea febra musculara , dupa antrenament iau o ASPIRINA sau 2 lingurite cu zahar , sincer cu aspirina functioneaza
PS : Va rog nu imi sariti in cap ca mi-am spus si eu parerea !
lasa...mai bine cu febra musculara...io unu' ma simt implinit pt k stiu k mam antrenat bine....dar de obicei fac febra doar la piept si la spate....dak la celelalte grupe nu fac febra inseamna k nu leam antrenat bine???
eu intr-o z am facut pept..si am facut febra musculara la pept,spate,trapez,biceps:))
Alessandro
18-02-2010, 21:43
lasa...mai bine cu febra musculara...io unu' ma simt implinit pt k stiu k mam antrenat bine....dar de obicei fac febra doar la piept si la spate....dak la celelalte grupe nu fac febra inseamna k nu leam antrenat bine???
Nu. Poti creste si fara sa faci febra musculara.
Intrebarea mea e: daca dupa un antrenament de ieri la sala am facut usoara febra (nu exagerat), azi mai pot merge la sala? sau trebuie complet sa treaca febra. Eu vroiam sa fac sala zilnic, dar asa cu febra cred ca voi face la 3-4 zile. E ok asa?
Stiu ca febra inseamna ca un antrenament a fost bun.. inseamna ca muschii sunt in curs de dezvoltare :)
roger...pai daca vrei sa mergi ,mergi
Doar sa nu antrenezi aceeasi grupa de muschi :)
roger...pai daca vrei sa mergi ,mergi
Doar sa nu antrenezi aceeasi grupa de muschi :)
In prezent am febra intre umar si piept.. muschii aia. Si la picioare putin.
Mersi de sfat
intre umar si piept...deci la piept
Am fost si azi la sala, febra am in continuare.. inteleg ca e de bine.
offtopic: Nutrifort-R (ceea ce iau eu dupa antrenament) e strict pentru cresterea masei musculare banui... ma gandesc sa iau si un Gainer, totusi as dori sa ma si ingras putin :)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.